Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 975
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Хъмбъл, с Методиев говореше.

Куртева е обиграна, Пенев е такова наивно същество, че тая дама ще го схруска Joy

Амбър, и на мен ми направиха впечатление сандалите Grinning

# 391
Ох, забърса Петмезов, а той си глътна граматиката🤣 Ще забрави и Наков, и Мирослава 😁
Много ми е тежко-- центърът е замразен😢😭

# 392
  • Велико Търново
Хъмбъл, признай си, че си от сценарния екип Joy

# 393
Нора лека, полека нагълта въдицата.
Бившата на Пенев много опасна, забърса Петмезов.

# 394
Ох, падам с Петмезов - жребеца! Joy
Нора започва пак с глупостите! Това момиче ми е толкова объркано, че изобщо не мога да го възприема сериозно и да ѝ имам доверие да спасява хора. Ау и утре ще е нагла даже.

# 395
Куртева е толкова ненормална, че чак ме кефи.
На другия полюс е онази малката, Нора,която е толкова малка и глупава, че чак ми идва да й шибна един зад врата.

# 396
Предчувствам, че следващата мишена ще е Наков😁 Освен, ако Емилчо не хлътне по огнената акушерка 😁 Тая жена има 180😮

# 397
  • София
Аз чак се чудя как Пената е завъртял такава жена... Grinning

# 398
Били са мъртво пияни🤣

# 399
Мисля,,че е повече от ясно, че тя го е завъртяла Grinning

# 400
Бившата е гадина, ама кефи.

Дяволче, ми като гледам тя е  била шефа вкъщи, а не Пенев Grinning

Промо:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … jivot-utre/550248

# 401
Как ми липсваше Пенев да освежи ситуацията! Grinning Горкият - нищо чудно, че в първите сезони беше толкова емоционално осакатен. То да живееш с такава усойница...Дано не се завърти и около Пецан и Поли. Тамън си намери той жена, с която да са партньори, а не да му е стъпила на врата, ама и него го тегли към усойниците и това си е.
Много ми беше трогателна сцената със събуждането на професора. Даже Цвети не ме подразни. А Врабчев като каза на Кръстева да вади секси бельото Joy
Фотев е голям психопат. Както изказа на Кръстева съболезнования, така обещава на Нора всичко да направи за нея. А тя ако ми беше реалистично да залитне малко, понеже и спаси живота, то да вярва на такива приказки 30 годишна жена...Все едно е тийнейджърка, която за пръв път среща мъж и още вярва в романса тип 50 нюанса сиво.
Явно в гастрото са шаран до шаран Joy
Чакам си Кунка да се появи, да разведри и тя обстановката!

# 402
Тази Нора е толкова сбъркана ,че даже не ми пука какво ще и се случи и как ще изгори . В края на краищата  действа естествения подбор . Не може  цял живот да спасяваш някого от него самия .
Кой беше в таксито ? Заприлича ми на Зорница , но с тези маски...

# 403
  • София
Откраднат живот
Сезон 10 Епизод 4

И ОЩЕ ЕДИН ЛИНК

# 404
Тази Нора е толкова сбъркана ,че даже не ми пука какво ще и се случи и как ще изгори . В края на краищата  действа естествения подбор . Не може  цял живот да спасяваш някого от него самия .
Кой беше в таксито ? Заприлича ми на Зорница , но с тези маски...
Ели, Нора е. Отива на вечеря с Фотев.

Общи условия

Активация на акаунт