Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 962
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Тасев не късаше с Ина, Ина късаше с Тасев и го гонеше. Той искаше да бъдат заедно, да я защитава. Тя бягаше, после разбра, че е бременна и искаше да скрие от него, да направи аборт тайно и какво ли още не. Той се бореше за връзката им, въпреки нейните опити да го отблъсне.

# 496
Москита, вярно е, че първо тя го отблъсна, защото се страхуваше, но после имам спомен как Ина искаше да поговорят, а той се правеше на обиден и казваше, че не му пука, докато Галя не отиде и не му каза в последния момент за бебето. Може и да съм позабравила някои неща, но и събитията след това са ми достатъчни, за да мисля, че това беше най-голямата негова любов, но не и голяма любов, според моите представи.

# 497
Абе той въобще не знаеше, че е бременна дори. Тя изобщо не му каза и не възнамеряваше да му каже, Тасев разбра от Зорница за бебето. И може и да каза на Галя, че не му пука, но отиде на мига да я разубеждава да не маха бебето. А Ина  го изгони от залата. Може да са имали търкания и караници, но Тасев я обичаше и се опитваше да се грижи за нея, въпреки нейното старание да го прогони от себе си.

# 498
Според вас защо ХХр се обади да освободи квартирата си по- рано?

# 499
Защото трябваше да има нещо, което да ги събере с Кая Grinning

# 500
Защото трябваше да има нещо, което да ги събере с Кая Grinning
Явно няма в кой друг апартамент да снимат секса.

# 501
В уикипедия пише, че този сезон е 12 епизода, а щял да е до декември, което не ми връзва хич. Знаете ли нещо по въпроса? 12 епизода са супер малко Sad Особено, за да се нарадвам на Хаджито и Кая

# 502
В Уикипедия пишеше и че сезонът ще се казва Изневярата Grinning
Някой пак се е упражнявал, не мисля, че е достоверна информацията. Предвид, че приключват някъде началото-средата на декември, очаквам да е 42-45 епизода.

# 503
В Уикипедия пишеше и че сезонът ще се казва Изневярата Grinning
Някой пак се е упражнявал, не мисля, че е достоверна информацията. Предвид, че приключват някъде началото-средата на декември, очаквам да е 42-45 епизода.
И аз така си мисля. Но тъй като още не е поправено и се притИсних. Има още охооо колко неща да се случват. Усещам как Нора ще се сополиви и ще плачка на Тасев като осъзнае в какво се е забъркала. А Хаджи и Кая са моите нови любимци.
Този момент ме изкефи. Особено нежната и особено искрена физиономия на Хаджито

Той можел да говори спокойно и да не повдига вежди 😅

# 504
И на мен ми харесват Хъхъ и Кая. Даже съм съгласна да се простя с хубавия му чепат характер и да остане само хубав Grinning
На мен ми харесаха и като седяха гръб с гръб на вратата. За малко щяха да успеят да си говорят нормално, ако не държаха толкова да се дърлят.
И от сега страдам, че на горкото момче ще му разбият сърцето Grinning

# 505
Аз съм с големи надежди, че ще останат заедно Кая и Хаджито.

# 506
  • София
Аз съм с големи надежди, че ще останат заедно Кая и Хаджито.

Предвид факта, че Алекс се завръща от Англия, нямам никакви надежди за Кая и ХХ. Той ще си получи половинка в следващия сезон, ако има такъв. А може и в този, ако вкарат нова сестра/лекарка.

# 507
Росита, мисля, че за Хръхръ баш си е Куртева 😁
Не виждам Кая с Гринчи, и аз я виждам с Алекс повече. Имат химия двамата. А с Владко са ми като в детска забавачница.

# 508
  • София
ХъХъ е тотал щета хора, не знам какво толкова му се кефите Simple Smile

# 509
Аз пък изобщо не харесвам Василев. Мога да кажа дори, че не го понасям. Търпях го в първите сезони заради връзката му с Биляна, но сега... Изобщо не ми харесват като двойка с Кая. А Куртева е мега грозна (не искам да съм брутална, но факт - поне в моите очи) за Хаджито

Общи условия

Активация на акаунт