Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 957
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Кефи ме Гринчи как се грижи за Зорница😄 С Кая ми харесаха вчера.

# 526
  • ENGLAND
Ох, Жекова изби рибата с тоя кон и писанията си.
И аз чаках Кунка, урааааааааа.

# 527
Сега всички ще разберат, че Наков е бил половинката, и само гледайте, как дружно ще намислят план да ги съберат отново. Кои ли ще са сватовниците? Залагам на Пецо и  Поли 🤪😝

Като ги видя тия "брилянти на Откраднат живот" Цонев, Кръстева и Жекова, ми идва да хвърля телефона през прозореца🤣😁

# 528
Кунка!!! Heart EyesHeart Eyes
Страхотна е!

# 529
  • София
Може ли Цонев и Кръстева да заминат за дълго за Момчиловци?!
Това с коня Счупи тъпомера.

# 530
Ти да видиш, Врабчев и Куртева, Пенев изкрейза Joy

# 531
Втора серия без Наков, сценаристи-садисти😭😭😭 И следващата серия пак забавачницата и Куртева с поредния.

# 532
На Кунка и аз много и се радвам💙
На промото Куртева до Захариев ми заприлича на Галя😃

# 533
Хванах му цаката на Фотев Hands V - просто като го дават , не го гледам , гласът му не ме дразни толкова .
Дано да са измислили нещо интересно за Кая и ХрХр-то .
Марио и Зорница  сватовници ли ще го раздават Joy Уредиха ги да учат заедно Stuck Out Tongue Winking Eye
Д-р Катя  леко си го получи . Никой не е безгрешен и като го играеш такъв , а миналото ти дрънчи след теб , е много неприятно и комично . Нора все пак я е грижа за Борис , може да ни изненадат .

# 534
A на Кръстева какво и стана?

# 535
A на Кръстева какво и стана?
И аз не разбрах, нещо каза, че не вижда... Или е вдигнала кръвно, или не знам...

# 536
  • София

Откраднат живот - Сезон 10 Епизод 6

И ОЩЕ ЕДИН

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 537
# 538
Кръстева може някакъв лек инсулт да е получила, щом казва, че не вижда. Наков ще я преглежда.

Марио и Зорница са като родителите, които карат сина си да си играе с другото дете, пък той проявява капризи и  не иска. Ама мама и тати го играят обединен фронт пред детето и няма мърдане Joy

Гринч за сега го задържат горе-долу себе си, да продължат в същия дух, моля Grinning

# 539
Този епизод ми беше доста приятен и лежерен. Имаше много свежи моменти. Първо като се почна с физиономията на Тасев като видя Нора да слиза от таксито "Е, не бе!" Joy После самия Фотев как се беше наконтил и зализал. Физиономията на Пенев като чу Мирослава и Петмезов. Joy
Харесват ми Кая и ХХ. Добре вървят засега. И ми харесва, че се заформя приятелство между Кая и Нора.
Фотев добре омая Нора именно с привидната си откровеност. Бяха като големият лош вълк и червената шапчица. И тя после много добре заби Тасев, като му каза че вече е била използвана и наранена.
А Куртева явно ще замести Стаменова като жената до Врабчев. Чак ми стана симпатична до него.
Кунка се върна - УРА! Тя си ми е изцяло положителен женски образ и се чудя Пенев докога ще я разиграва преди да се усети какъв късмет има.
А от промото - щом Марио каже нещо, смее ли ХХ да се противопостави. Joy
Надявам се, че не е и Кръстева с множествена склероза...

Общи условия

Активация на акаунт