ЗА 5-то КЛАСНИЦИТЕ

• 13 377
  • 322
  •   1
Отговори
# 45
  • София и там където не се пуши
deata поначало е редно децата да имат учебници на 15 септември.  Нашето училище например казаха, че учителите ще закупят учебниците, след 18 ще направят родителска среща. Други училища са направили вече род срещи и са заявили учебниците. Трети са ги написали и очакват родителите да ги закупят. Просто се обадете във вашето как е и проверете.

# 46
  • Sofia
Ние вече се обзаведохме с учебниците, само английския ще купят учителите (супер облекчение), та трябва да носи детето парите и готово. Simple Smile

# 47
  • София
мисля, че учебниците се избират за целия випуск в училището, а не за всяка паралелка поотделно.
друг е въпросът, че просвета например имат по два учебника за пети клас по български и по литература, а в списъка в училище е посочено издателството, но не и авторът....

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 11:59 от yanita

# 48
мисля, че учебниците се избират за целия випуск в училището, а не за всяка паралелка поотделно.
друг е въпросът, че просвета например имат по два учебника за пети клас по български и по литература, а в списъка в училище е посочено издателството, но не и авторът....

Непременно трябва да се обадите и да питате в училище

# 49
  • София/Осло
deata поначало е редно децата да имат учебници на 15 септември.  Нашето училище например казаха, че учителите ще закупят учебниците, след 18 ще направят родителска среща. Други училища са направили вече род срещи и са заявили учебниците. Трети са ги написали и очакват родителите да ги закупят. Просто се обадете във вашето как е и проверете.
Ауууууу значи сме закъснели...ама каква съм патка.Вчера звънях да питам кога ги искат в  у-ще на 15.09 ,ама за учебници въобще не ми е минало през главата.Досега винаги сме се сдобивали с тях след началото на учебната година newsm78

# 50
Ауууууу значи сме закъснели...ама каква съм патка.Вчера звънях да питам кога ги искат в  у-ще на 15.09 ,ама за учебници въобще не ми е минало през главата.Досега винаги сме се сдобивали с тях след началото на учебната година newsm78

Те борсите и книжарниците ще работят и събота и неделя май

# 51
  • София/Осло
Еми ще пазаруваме тогава/добре че имам познати книгоразпространители/
Ама пък как въобще не ми е хрумнало за тия учебници Embarassed

# 52
Deata: нормално, аз не помня да са излизали преди началото - нали са по нова програма децата. Тръпки ме побиват от тоя факт де - и аз съм мама на петокласничка, в Национално СОУ "София" е детето.
Определено съм "впечатлена" от предмета Домашна техника и икономика  newsm78 Crazy

Не съм купувала нищо, чакам утре да чуя кой какво иска, защото имаше случай една година с два учебника на Просвета, но различни автори, та падна едно сменяне....

# 53
  • Sofia
Ами при нас в списъка освен издателство и авторите бяха написани... м/у другото 96лв са учебниците ни ( в това число и1 сборник).. и още 20лв за английския.

# 54
  • София
Лелеее, добре че ви прочетох  ooooh! и аз съвсем съм изключила за учебниците  Embarassed
Сега ще я пратя малката до училище да ги препише.
А откъде ги купихте? В НДК има ли още борса?

# 55
Лелеее, добре че ви прочетох  ooooh! и аз съвсем съм изключила за учебниците  Embarassed
Сега ще я пратя малката до училище да ги препише.

Прочетете отначало да не се повтаряме. А детето да провери може да е организирано и и дайте указания да пише точно авторите и издателствата.

# 56
  • Sofia

Нашите на Просвета са от книжарницата на Дондуков с отстъпка, а останалите - на Анубис и Булвест са от една книжарница на Хр. Ботев, но имаше учебници и в НДКто, борсата там работи до 19часа всеки ден до 30.09.

# 57
  • София

Нашите на Просвета са от книжарницата на Дондуков с отстъпка, а останалите - на Анубис и Булвест са от една книжарница на Хр. Ботев, но имаше учебници и в НДКто, борсата там работи до 19часа всеки ден до 30.09.

благодаря   bouquet 
мога да прескоча след работа или утре след тържеството

# 58
  • София/Осло
Deata: нормално, аз не помня да са излизали преди началото - нали са по нова програма децата. Тръпки ме побиват от тоя факт де - и аз съм мама на петокласничка, в Национално СОУ "София" е детето.
Определено съм "впечатлена" от предмета Домашна техника и икономика  newsm78 Crazy

Не съм купувала нищо, чакам утре да чуя кой какво иска, защото имаше случай една година с два учебника на Просвета, но различни автори, та падна едно сменяне....
Shocked #Crazy

# 59
  • София
Да споделя и аз като майка на петокласник  Crazy
Днес бяха изнесли списъците на учебниците по които ще се учи.Да ви обърна внимание, че има ДВА ВИДА ПРОСВЕТА  Shocked Едните са само "Просвета", а другите са "АЗБУКИ Просвета" - просто да подлудееш  Crazy Crazy Crazy
В това училище (33-то) до сега не са купували учебници дружно.Всеки се оправя по еденично  #Crazy
По моя сметка (видях няколко от учебниците) с учебните тетрадки ще ми излязат някъде 140 - 150 лева  Tired
Ашкулсун - машалла на управниците ни  #2gunfire!Хем не може да ползваме на старо, защото сме по нова система, хем ще си плащаме като попове  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт