ЗА 5-то КЛАСНИЦИТЕ

• 13 436
  • 322
  •   1
Отговори
# 225
  • София и там където не се пуши

За мантуто

Аз резултата сама си го отчетох и казах, защото синът ми беше още на училище, а тя друг ден видя само, че наистина има петно

# 226
  • гр. София
Добре,че GP-то ни е приятелка.че тази работа с мантуто я свършихме юни месец.
Е ,аз съм тренирана от детската градина,че всяка есен искат здравна проф.карта.

И да ви се "похваля".Вече сме имали разправия със съученик. Embarassed,но в м/учасието.

# 227
  • Sofia
..И да ви се "похваля".
Ха "честито" ! bowuu

# 228

И да ви се "похваля".Вече сме имали разправия със съученик. Embarassed,но в м/учасието.

аз пък предполагам кой може да е ама на лични

# 229
  • София
я да питам аз нещо за задачите по математика: видяхте ли задачите, които се решават с помощта на отсечки?

питам виктория какво са имали за домашно и тя ми отговаря "задачи с отсечки". аз, естествено, си мисля за отсечката АВ с дължина х сантиметра и т.н.... а то били задачи за намиране на неизвестно, но се решавали с отсечки. аз май нищичко на схванах, пък и не помня някога да съм решавала такива. вие?

# 230
Имаха подобни задачи на курсовете. Не мисля, че ги затрудняват.
Иначе в общообразователната програма го няма. И ние не сме го учили на времето по този начин. Всъщност, това са си системи от уравнения с две неизвестни /понякога май са и повече от две/.

# 231
  • София
да де, ама в общия случай всички неизвестни могат да се изразят чрез едно, което се намира по стандартния начин и после по обратния път се намират и останалите.
чудя се какво ли целят с тия отсечки  newsm78
аба аз добре и казах на виктория, че избере ли смг, по-добре да не разчита на мен  Embarassed

# 232
Нали за това ги пробутахме на професионалистите, да не чакат на нас.  Laughing Докато не чуя кански писък, няма да се меся.

# 233
  • София
аз и да чуя писък, пак няма да се намеся сигурно. математиката ме забавлява, доколкото я разбирам. не мисля, че някога бих се захванала да я уча отново. който си я обича, да си я учи...
ама ми стана интересно дали само аз възприемам отсечките толкова буквално...

днес можем да се похвалим с 6 по физическо - на 50м бягане... bowuu

# 234
Който си има вуйчо владика, той ще стане поп! /народна мъдрост/
Който си има вуйчо СМГец, той не притеснява майка си! - автор аз
Не съм чувала за отсечките. Ще попитам и ще докладвам. Сигурно е някой от безбройните им похвати, с които учат децата на математическо мислене. Вярвайте на тия хора. Те знаят какво правят.
Малко статистика: през последното десетилетие 100% от завършилите СМГ, 1-ва английска гимназия и ако не ме лъже споменът френската, кандидатстват и съответно са приети във висши учебни заведения. Тук и в чужбина.
А да са ни честити ВИШЕТАТА, дет се вика  bowuu

# 235
Щом не се сеща за мама, значи всичко им е ясно.

Синът ми пък си има и тати математик и братовчедка.

Само че братовчедката ги тури в джоба в университета всички математици, а си беше завършила най-обикновена гимназия. Бяха я питали след като не е учила математика, защо  разбира повече от тях математиката. Но българичката беше казала на математичката Ти победи, защото тя кандидатства математика, а не български. Абе да са живи и здрави всички.

Скоро говорих с зам директорака на едно елитно училище и тя каза ние пълним паралелките, защото няма деца, но утре няма да има дърводелци, няма да има оксиженисти и там ще са добре платените, защото ще са кът.

# 236
Днес в 14.00 съм на входа на СМГ. Кой ще се види с мен? Как ще се познаем?

# 237
  • София
днес по програма трябва да имат сип-руски. виктория каза, че ще свършат след 15:00ч. при всички положения и да видиш някой, това ще е свекърва ми (освен ако виктория най-после не се спазари с нея да се прибира сама Simple Smile)

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 14:36 от yanita

# 238
Да не съм пропуснала нещо аз? Май СИП-а ни е сутринта. ОК! Ако съм се объркала, ще повися 1 час.  Tired

# 239
  • София
може би за различните класове е по различно време. виктория поне беше убедена, че е след часовете.

Общи условия

Активация на акаунт