Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 108
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Не,  предстои ми до месец-два ЗЕТ след медикаментозен аборт през август и според мен чрез фемостона поддържаме лигавицата и хормоните в добро състояние.
Освен това с док сме виждали такива високи цифри на моя фсх (и е2 под нормата), че сигурно го е страх да ме остави без нищо, да не ми спре цикъла.
Стискам палци да направиш хубава лигавица и да задържи ембиончетата 8 месеца на топло 🍀

# 436
Момичета, не се издържа вече 😢 помагайте 🙏🏼
Втори цикъл поред имам киста на жълтото тяло. Септември в ляв яйчник,сега в десен.. незнам от какво се получават-само 1 път съм имала киста и то от кломифен... не посмях да започна противозачатъчни,заради тънката ми и без това лигавица и вече незнам дали изобщо ще зспочнем някога стимулация,а вече съм на 41 😢
Имате ли идея какво би могло да провокира образуването им. Пия fh pro,вит Е,листа от детелина,шатавари(може ли да е от него,т.к.е естроген?), кю 10,вигантол,магнерот,омега 3,дхеа кето 100 мг...
Според мен е от ДХЕА, въпреки че е кето.....не знам, защо не спреш някоя добавка, аз направих 6 см киста от фертил ейд и дхеа, но не беше кето...
Успех, много стиснати палци имаш от мен, девилче Hug Heart Flowers Four Leaf Clover

# 437
Има ли някой с 25% ДНК фрагментирали (75% здрави) сперматозоиди и да прави МАКС?
25% е граничен резултат и се чудя.

# 438
Благодаря ти, Winter11 🙏🏼
Спирам всичко без fh pro, омега 3, вит д и кю 10. Дано бързо се изчистя от тях.

# 439
Има ли някой с 25% ДНК фрагментирали (75% здрави) сперматозоиди и да прави МАКС?
25% е граничен резултат и се чудя.
Какво е МАКС ?

# 440
Макс е процедура, при която се отстраняват сперматозоидите с ДНК фрагментация.

# 441
  • София
Така е и отстранява сперматозоидите със заложена генетична смъртност.

# 442
И тези с различна морфология, остават само тези който могат да олодят яйцеклетките. Ние правихме МАКСИ този опит, че ММ е с 0,5 с нормална морфология и имаме 14 оплодени. Предния опит без МАКСИ нямахме нито една.

# 443
Момичета, не се издържа вече 😢 помагайте 🙏🏼
Втори цикъл поред имам киста на жълтото тяло. Септември в ляв яйчник,сега в десен.. незнам от какво се получават-само 1 път съм имала киста и то от кломифен... не посмях да започна противозачатъчни,заради тънката ми и без това лигавица и вече незнам дали изобщо ще зспочнем някога стимулация,а вече съм на 41 😢
Имате ли идея какво би могло да провокира образуването им. Пия fh pro,вит Е,листа от детелина,шатавари(може ли да е от него,т.к.е естроген?), кю 10,вигантол,магнерот,омега 3,дхеа кето 100 мг...
Според мен е от ДХЕА, въпреки че е кето.....не знам, защо не спреш някоя добавка, аз направих 6 см киста от фертил ейд и дхеа, но не беше кето...
Успех, много стиснати палци имаш от мен, девилче Hug Heart Flowers Four Leaf Clover
Хора, защо пиете толкова много неща? Всичко оказва влияние рано или  късно. Кое на черен дроб, кое на бъбреци, кое на хормоните и т.н. Хранете се здравословно и вземайте само фолиева. Комплексните витамини са добра идея но преди процедура не нон-стоп. А за билките да не говорим, те са си вид лекарства и не трябва да се пият самоцелно.

# 444
И тези с различна морфология, остават само тези който могат да олодят яйцеклетките. Ние правихме МАКСИ този опит, че ММ е с 0,5 с нормална морфология и имаме 14 оплодени. Предния опит без МАКСИ нямахме нито една.

Ние сме със 17 % ДНК фрагментазия - предния опит с ИМС едва 3 до 3 ти ден. Сега Док каза комбинирано и ИМС и МАКС, ако даде достатъчно количество, а ако е по - малко количиството предпочита МАКС. Като мине пункцията и оплождането ще дам инфо. В момента съм в стимулация.

# 445
Много полезно инфо. Ние сме с 1% морфология и ще правим ИМСИ, но ще искам и МАКС щом толкова повишава шансовете, 25% фрагментирали явно е доста.

# 446
Много полезно инфо. Ние сме с 1% морфология и ще правим ИМСИ, но ще искам и МАКС щом толкова повишава шансовете, 25% фрагментирали явно е доста.
Аз предходния 1 ( неуспешен опит) попитах за МАКС и ми заявиха, че се прилагало при повтарящи се неуспехи и т.н. Тогава не бяхме пускали ДНК фрагментация. Никой не беше препоръчал, а и тогава не бях чела достатъчно.
То дано този път имаме успех.

# 447
Ние бяхме с ИКСИ + МАКСИ съм много по доволна от този метод. Все пак благодарение на този ни избор съм бременна.

# 448
Момичета, аз си чакам новата заповед, но клиниката тук затвори поне до нова година. Може ли да ми кажете каква е процедурата по смяна на клиниката и кои са клиниките освен Щерев , които правят МАКС?

# 449
Момичета, аз си чакам новата заповед, но клиниката тук затвори поне до нова година. Може ли да ми кажете каква е процедурата по смяна на клиниката и кои са клиниките освен Щерев , които правят МАКС?
Всички клиники мисля че правят МАКСИ, ние го правихме в Тутракан.
Иначе за смяна на клиниката, подаваш заявление в ЦАР и чакаш да ти издадат нова заповед за новата клиника, мисля че беше за месец, мисис и половина, има тема за ЦАР там също можеш да попиташ момичетата. И в ЦАР да се обадиш за ги питаш тях няма да ти откажат, много са отзивчиви.

Общи условия

Активация на акаунт