💙Януарски мами 2021 ❤️тема 3

• 50 062
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
Катерина, за кой град търсиш?
От Сандански съм.

Катерина, пиши в групата на декемврийските  майки. Там мисля, че има кой да ти помогне.
Успех!
П.С. Това е поредната небивалица в България.

# 646
Със сигурност скоро ще има зареждане, няма как да е вечно тази “криза”, но е кофти за хората, които нямат повече бройки да изкарат поне месец.
Пробвайте и с поръчка от гръцката аптека Промахон или отидете до Одрин, или поръчайте на някой, който ходи до Турция- Оксапар се казва там ( Клексан).
За фракси нямам идея- не съм го използвала, защото Клексана уж е по-изчистения вариант.

# 647
Клексан все още се намира по 2-3 кутии в някои аптеки в Пловдив. Питайте лекаря си и минете на него, мисля че няма да има проблем. Да доста по-скъп е, но е по-качественото лекарство и все още се намира по няколко бройки в аптеките, аз съм на клексан 0.4 от положителния тест и миналата седмица се запасих почти до термина като прочетох, че започват да го поставят на болни от ковид. Фраксипарин  няма от лятото почти, намираше се още тогава страшно трудно. Моя съвет е действайте с клексан докато се намира още тук там.

# 648
Момичета,как е при вас със следящите лекари? Моя е в болничен вече 3 седмици и получих днес мейл,че може би още месец ще го няма Cold Sweat и вече съм в пълен ужас,защото не знам друг лекар може ли да ми даде 45дневния,направление и да ме прати на изследвания.Tired Face

# 649
Взимаш направление от личния лекар за смяна на Аг. Записваш се при друг и той ти го издава и ти пуска изследвания.
 Или Аг трабва да посочи заместник, който да те поеме. Не се притеснявай-има варианти.

# 650
момичета, някоя от вас ще ходи ли пред телк за удължаване на болничен и знае ли какво трябва да им се представи ?

# 651
Не знам какви документи трябват, но онзи ден в болницата като бях едно момиче каза, че била много бърза процедурата. За 10 мин била готова.

# 652
Здравейте може би въпросът ми не е за тук. Предварително се извинявам. Преди няколко дни видях двете чертички, първа бременност ми е и имам много въпроси кое е нормално и кое не. Днес имам някакво течение воднисто и оставя съвсем малко бяло по бельото. Това нормално ли е за ранна бременност? Понеже на всякаде където прочетох не пише нищо за воднисто, а само за бяло и гъсто течение.

# 653
Момичета, мен почна да ме сърби корема и паласките, явно се разтяга кожата и усетих, че може да се появят стрии Grinning Та една позната прави домашни кремчета от натурални  билки и масла и взех да се мажа. Не ме сърби сега, кожата е много мекичка, а котката ходи и ме ближе, защото й мирише на кокос Grinning ако някой иска, мога на ЛС да му кажа групичката й във фб, прави различни неща.

# 654
Момичета това започва след малко - https://www.facebook.com/mbalnadezhda - Попитай Надежда.
Може да кажат някаква полезна информация.

# 655
Някоя от вас вече да има отоци по краката? Аз забелязвам от два дни по подбедриците, не толкова в стъпалата. Нямам други оплаквания, просто се изненадах. Вече съм в 32ра седмица, ама все пак не им се зарадвах. Иначе теглото ми е съвсем адекватно. Мисля, че понеже повече седя на топло тези дни, също оказа влияние.

Иначе от около седмица нямам апетит, мисля че не ми остава място просто 😅 Карам най-вече на плодове, супи и салати.

# 656
Аз нямам, но и ограничих солта. Ако нямаш други оплаквания или високо кръвно, поограничи солта, за да не задържаш вода. Доста сосове за салати се правят с добавка сол или супи с пикантина или бульон. Следи и в тях да няма сол.

# 657
Благодаря 🙂 По принцип ям по-скоро безсолно, салата не ям с готови дресинги. Супа от пакетче не е влизала в нас от над 10г., както и Пикантина, вегета, Маги и т.н.

Редактирам се - и проблем с високо кръвно нямам, забравих да кажа. Продто се чудех дали и други имат подобни оплаквания.

# 658
Моят апетит също нещо се губи тези дни.. И киселини ме мъчат Sad А я да ви попитам.. Преди малко както си лежах и започнаха едни като пулсации или не знам как да го опиша, ритмични побутвания, но в доста кратък интервал.. Това ли е хълцането на бебо или..? Първо мислех, че си е моето сърце, но не.. Отвътре идваше 😁

# 659
Хълцането е, да. Някои бебета много хълцат 🙂

Общи условия

Активация на акаунт