💙Януарски мами 2021 ❤️тема 3

• 50 066
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Има ги сега, да, не са на промоция и отбелязани в брошурата, но са си там при дрехите. Няма много избор при размерите, но поне има цветове. Може да са останали бройки от Мин. Сезон.
Цената е към 46 лв.

# 631
Момичета, спешно търся фраксипарин от 0.4! Неоткриваем е, а имам още само 10 инжекции. Проверила съм в аптеките в няколко града, казват, че няма дори на склад. Разпитала съм близки, познати, непознати... всеки търси, намиране няма. 😐 Ако на някоя от вас са й останали от предишна бременност, или на някоя позната, ще бъда благодарна да се отзовете! 🙏

# 632
Момичета, спешно търся фраксипарин от 0.4! Неоткриваем е, а имам още само 10 инжекции. Проверила съм в аптеките в няколко града, казват, че няма дори на склад. Разпитала съм близки, познати, непознати... всеки търси, намиране няма. 😐 Ако на някоя от вас са й останали от предишна бременност, или на някоя позната, ще бъда благодарна да се отзовете! 🙏
има една група във фейсбук там доста бяха писали,  че подаряват ако искаш  пиши ми на лс да те добавя в приятели и от там в групата, за да може да направиш пост и да ти подарят 😊

https://www.facebook.com/groups/bremennostimaichinstvo/?ref=share

не знам дали така ще стане

# 633
има една група във фейсбук там доста бяха писали,  че подаряват ако искаш  пиши ми на лс да те добавя в приятели и от там в групата, за да може да направиш пост и да ти подарят 😊

Как се казва групата? Защото ако е Тромбофилия и бременност, аз членувам там. За Facebook имам предвид.

# 634
Катерина, за кой град търсиш?

# 635

Пробвай да питаш по темите на прясно родилите, там може да има момичета с останали бройки - октомврийски, септемврийски, августовски, юлски мами и т.н. Както и в темата “За бързи въпроси и отговори бебета 0+”, там също списват основно скоро родили.

# 636

Как се казва групата? Защото ако е Тромбофилия и бременност, аз членувам там. За Facebook имам предвид.
не  излиза ли линка - бременност и майчинство , но е изписано на латиница

# 637

Здравей Simple Smile,

Аз чакам да ги пуснат точно тези якета. В момента ли ги има в Лидл и от кой град го взе?
Мерси предварително!

Не бяха обявени в каталога, случайно в София, в Хаджи Димитър ги открих. Дори в началото малко скептично погледнах на тях, но като го облякох, определено спрях да се чудя. Направено е добре мисля, а и беше с червен етикет от 50 и няколко намалено на 46 лв.

# 638
Yan25 и аз в понеделник бях в контакт с болна с корона вирус, беше последния ми ден на работа (лекар съм) и за капак това. Бях с маска, шлем и ръкавици. Надявам се да не е станало нищо.
Мами, оказа се, че вчера съм общувала със заразен човек от ковид. Бяхме с маски, но пипахме документи, химикалки и тн. Според вас всеки ли контактен се заразява?
Не каза директно, че има +тест, а просто ми съобщи, но ми стана ясно.... Сега какво да правя? Всеки ли се заразява Frowning1

# 639
От Сандански съм.

# 640
Здравейте,

Моят мъж търси в Ботевград в Марешки и му обявиха цена 74 лв за 6 броя Клексан.
Ако някои е много на зор може да пробва там..
В Аптека Студентска Поликлиника ми казаха, че може да ми намерят Клексан 0.8.

# 641
От Сандански съм.

така като гледам и в групата вече са притеснени  , но пишат за заместител или от турция ....

# 642
Посоченият заместител Xarelto (Rivaroxaban)не е за тромбофилия и не е подходящ за бременни. Той е за следоперативна профилактика на тромбоза, както и при ритъмни нарушения на сърцето.

Търсете по групите, от Турция или от Германия.

# 643
В София се намират в някои аптеки sopharmacy останали бройки.

# 644
Посоченият заместител Xarelto (Rivaroxaban)не е за тромбофилия и не е подходящ за бременни. Той е за следоперативна профилактика на тромбоза, както и при ритъмни нарушения на сърцето.

Търсете по групите, от Турция или от Германия.

не разбирам ... просто се опитвам да помогна ... но не съм наясно с лекаството , извинявам се

Общи условия

Активация на акаунт