💙Януарски мами 2021 ❤️тема 3

• 48 581
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета! Може ли да ми кажете какви документи са необходими за продължаване на първоначалния болничен от ЛКК с 40 дни?

# 91
Здравейте, момичета! Може ли да ми кажете какви документи са необходими за продължаване на първоначалния болничен от ЛКК с 40 дни?
Аз носих копие на предния болничен , направление от следящия лекар , и амбулаторната карта .

# 92
Аз носих копие на предния болничен , направление от следящия лекар , и амбулаторната карта .
[/quote] Благодаря за информацията! А тази амбулаторна карта какво представлява и откъде се взема??

# 93
Момичета, да споделя информация която сега получих. Не бях сигурна кога е препоръчително да се посети очен лекар (за тези с диоптри, а и чисто профилактично). Сега говорих с една клиника и подробно ми обясниха, че е хубаво да се направи преглед за изменения на очните дъна седми или осми месец, защото съществувало риск за някакви последващи промени. На мен ми се искаше да го мина по-навреме, а не наред с всички други изследвания да обикалям по очни клиники...но явно накрая ще има доста финални изследвания Sad

# 94

И моя корем Simple Smile 23+3 съм вече. Големичък си е Simple Smile
От вчера имам леко неразположение ниска долу,дали защото се разширявам не знам. Дано отмине скоро .

# 95

И моя корем Simple Smile 23+3 съм вече. Големичък си е Simple Smile
От вчера имам леко неразположение ниска долу,дали защото се разширявам не знам. Дано отмине скоро .
И аз го имам. Според мен е нормално ! Прекрасни снимки споделяте с MDarinova.

# 96
Скрит текст:

с 9 кг  качени, снимката е от 3ти септември , сега сигурно съм още по- голяма , но нямам нова , бебето рита доста, особено вечер и също имам и  други неразположения, но се старая да вярвам, че всичко е наред - постоянните притеснения и тревоги също много вредят 🙏🏻👼🏻🤗

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 10:39 от AnMary

# 97

Привет мами, качвам и аз снимка от фотосесията със сестра ми, която сега е в 9-я месец.
Днес влезнах в 23г.с.
Придърпвания и дискомфорт и аз имам ниско в корема .. док каза магнезий особено ако има повече движение ...
Поздрави на всички ви!

# 98
Благодаря за информацията! А тази амбулаторна карта какво представлява и откъде се взема??
[/quote]

Аз я взех  от книжарница, след това при личната за печат и нанасяне на някакъв номер, после попълваш данните къде работиш

# 99
Момичета, да споделя информация която сега получих. Не бях сигурна кога е препоръчително да се посети очен лекар (за тези с диоптри, а и чисто профилактично). Сега говорих с една клиника и подробно ми обясниха, че е хубаво да се направи преглед за изменения на очните дъна седми или осми месец, защото съществувало риск за някакви последващи промени. На мен ми се искаше да го мина по-навреме, а не наред с всички други изследвания да обикалям по очни клиники...но явно накрая ще има доста финални изследвания Sad
Изследването на очните дъна си е преглед с една лампичка и става бързо. Вероятно с преглед и за зрението ще отнеме 10 минутки, ако нямате оплаквания. Миналата година заради една очна мигрена ми се наложи да отида на такова изследване и се впечатлих колко е бързо. Няма и дискомфорт никакъв, не бива да ви притеснява.

# 100
Изследването на очните дъна си е преглед с една лампичка и става бързо. Вероятно с преглед и за зрението ще отнеме 10 минутки, ако нямате оплаквания. Миналата година заради една очна мигрена ми се наложи да отида на такова изследване и се впечатлих колко е бързо. Няма и дискомфорт никакъв, не бива да ви притеснява.

Благодаря много за информацията. Така звучи доста по-добре, защото някои споделят и за разширяване на зениците, а изобщо не ми се иска да ми ги капят тези капки в такъв период. Записах си час за края на октомври пък да видим, дано лекарката се окаже добра.

# 101
Благодаря за информацията! А тази амбулаторна карта какво представлява и откъде се взема??

Аз я взех  от книжарница, след това при личната за печат и нанасяне на някакъв номер, после попълваш данните къде работиш
[/quote] Благодаря ти! Simple Smile

# 102
Момичета, някоя пие ли пробиотици? АГ ме посъветва да си взема, заради гъбите, но не ми даде съвет кой точно да взема. Пълно е с най-различни и не знам кой реално има това, което пише. Някоя ако може да даде съвет.

# 103
Аз пия Lactoflor Bio Plus

# 104
Един малко неудобен въпрос. Явно имам хемороиди- въррешни, не външни и имам и кървене при ходене до вц. Някой имал ли е този проблем и какво са му изписали, подходящо при бременност.

Общи условия

Активация на акаунт