💙Януарски мами 2021 ❤️тема 3

• 50 158
  • 778
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
На мен пък вече толкова ми беше писнало да чета и обикалям за всичко, че взех просто два матрака еднакви, които имаше налични, а и консултанта каза, че са добри - Матрак Top Exclusive 60/120 13см Lorelli. Казаха ни, че кошарите които сме взели 60/120 ще ги ползваме до към 4-тата год и бързо се отказахме от Магнифлекс....

# 541
аз докато избирах кошарата , косултантката донесе един матрак  и ми каза -а това ви е матрака- страхотен е... бях много изморена и се съгласих 😀

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:07 от bubka9999

# 542
И нашият матрак е на АВ мебели Ямбол - кокосов. Детето ни го ползва вече 5 години,  сега отива за бебето - нищо няма да сменям.  Леглото също ни е от там, но взехме с дължина 140 см, за да се ползва по-дълго време.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 12:06 от julieta_sv

# 543

някоя ползва ли и виждали ли сте скоро по аптеките- свършва ми а не мога да си намеря 😞

# 544
Благодаря ви много момичета, ще ги разгледам още малко и ще вземем най-вероятно на магнифлекс, че таткото нещо се е заинатил за него . 🤗

# 545
  • У дома
А някой наясно с рамерите в HM,  информация каква трябва  да е разликата между M и M/P? Харесала съм едно яке, но поръчвам онлайн само и не знам М или М/P да поръчам...
Здравей, М/Р е размер М, но една идея по-късо. В превод са petite, за миньончета. Ако си по- висока ще ти идват една идея къси крачолите на дънки-панталони. Аз съм 168 и си взимам и М/Р....добре са ми. Дънките им за бременни са мноого по- хубави от тези на Лидл( нямам др за сравнение). Поръчах си днес и анцунг за бременни от НМ, мога да дам отзив като ги получа. Дано съм ти била полезна.

Преглеждам Ви темичката, с термин края на януари съм, но бебка е едра и върви 2 сед. напред. Каката се роди 15 дена преди термина...та ще видим и сега...
Леко бременеене на всички до края Heart Eyes

# 546
Многооо благодаря, сега остава и да заредят пак зимни якета, че няма никакъв избор в момента. Определено ми беше полезен коментара! Леко бременеене!

# 547
Момичета, аз малко да се оплача.. Лекувах гъби и бактерии, на следващия преглед все още имах гъби и ми изписаха още 2 вида глобули за 12 дни и няколко дни уж бях добре, но си усещам, че пак се появяват Sad Какво е това чудо.. Някоя друга има ли, която не може да се отърве от тях?

# 548
Аз имам и лекувам за трети път вече. Предните два пъти бяха нон- албиканс, сега са албиканс. Грам симптоми нямам, но на микробиологиите излизат. Точно днес сложих Гиназол( изписани са ми 2 дози през 7 дни всяка) и имам едно воднисто изтичане цял ден, което хем предполагам, че е от него, хем се филмирам да не са води 😣

# 549
Много почва да ме е страх с тази корона. Вече имам болни познати..
Трябва да ходя на изследвания, а ме е страх с тия лаборатории, със сигурност ходят и заразени Confused какво да правя сега...
Ходя и по 3 часа на работа, защото трябват пари, но поне се успокоявам, че и мъжа и родителите ми ходят и няма да спират, тъй че там риска е същия..

Пс :гледам в декемврийската тема че има и заразени бременни, и АГ ми каза оня ден, че стават много.. Искам да свършва тази гадост, сякаш няма край.....
Дайте идея как да процедирам с изследванията Confused

# 550
Аз имах гъбички инфекция (кандида албиканс)Юни месец и тогава ми изписаха Гино Певарил от 150 мг за 7 дни + биозин мама(подпомага имунитета и предпазва пикочо-половата система ог гъбички)като маже да се пие нон стоп! Много съм доволна аз от лечението.При мен подейства.
За корона вируса и аз имам притеснения.Всички около мен работят и имат контакти със съмнително болни Sad. Няма как да се изолираме на 100 %. Дано не се заразим или поне да нямаме симптоми и всичко да си е наред!

# 551
  • София
alessandra , mdarinova и аз пак съм с албиканс... Имах в началото - тогава с макмирор ги махнахме.. Сега пак.. Този път са ми дали канестен крем и гинопеварил, макар другото АГ да препоръча гиназол също... Много е досадно с това течение дано се махнат скоро

# 552
  • Sofia
Относно тази Корона, аз спрях да работя още юни месец. Тоест работя от вкъщи, като си ми тече болничен и ми дават едни никакви пари, че върша работа 😑, но пак по-добре от колкото нищо, защото и не ме осигуряват на това, което е договорено. С близки мн рядко се виждам, а ако се виждам не се прибрижавам и не докосвам никой. Майка ми като идва вкъщи е винаги с маска и не я сваля, мъжа ми от вратата е в банята... И така.. Пропуснахме юбилеите на баба ми, на свекърва ми.. Докато не родя изобщо не се събирам с никой. Радвам се, че болницата в която съм е АГ с пропусквателен режим и не допускат придружители и са основно бременни, жени в инвитро процедура и онкоболни. Пазете се, вируса не минава през плацентата, но е достатъчно да има усложнение и да родим преждевременно..

# 553
Ами аз грам течение нямам по принцип, но вчера това което се изля се надявам да е от Гиназола, че той си е стабилно количетсво кремче, което се поставя еднократно.

Иначе и аз сега се чудя къда да ходя да пускам изследвания уж за по- безопастно. Май ще скоча до Токуда, че в неделя е по- спокойно. Преди пусках в Надежда, че уж само бременни и е по- безопасно, но ми дават огромна разлика там с резултта на тсх, в сравнение с на други места, та не ми вършат работа.

# 554
За коронавируса, ако няма симтоми и сте далечни контактни (и не сте контактували повече от 15 минути с тях) според мен е рисково да се ходи до лаборатории и да се чака там. Като слушаме новини и гледаме тв е нормално да сме супер притеснени. Все пак правим всичко по силите си да се предпазим.
Аз се притеснявам повече, като влезем в болницата и сме повече хора в стая, там да не стане някоя беля.
Да използвам поста и да попитам, някоя от вас виждала ли е кошара Chicco Next to me в София? Искам да я видя на живо, но в Рая тойс няма, в Хиполенд няма и се чудя на къде да търся вече.

Общи условия

Активация на акаунт