Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 777
  • 683
  •   1
Отговори
# 585
Старая се да разпределям домакинската работа пред седмицата, за да си освободя уикенда за почивка.

# 586
Замразено кафе във формички за лед. После като се сложи ледчето в прясно мляко и става много добре...

# 587
  • при късмета
Точно посочените не съм ползвала, но от ролки от тоалетна хартия съм направила играчки за котката. Навивам въже около тях и го залепвам с топъл силикон и тя беснее по цял ден с тях, а си остри ноктите

# 588
Не съм използвала тези трикове. За напукани устни мажа с балсам за устни.

# 589
От ролки тоалетна хартия сме правили елхичка, ръкета и още много неща

# 590
Използвам всякакви идеи за моето ежедневие.

# 591
Не съм пробвала тези трикове, но са интерсени и със сигурност бих опитала.

# 592
Имаме две деца,къпя ги едновременно,зъбите мием едновременно и така смятам,че пестя иначе малкото си време. Вечер си помагам доста с домакинството,така или иначе съм будна докато не заспят те.

# 593
Попадала съм на подобни трикове, но не ги използвам.

# 594
Старая се да изчистя през уикенда и през седмицата да ни е чисто.
Старая се да си направя заготовка с продуктите за готвене, за да ми е по-лесно да направя вечерята.

# 595
Не съм ги използвала.
Смесвам сода с гел за лице и използвам като ексфолиант за лице и тяло.

# 596
Ставам рано, прибирам, оправям къщата преди работа, като се върна да ми е уютно и чисто. Подготвям дрехите на детето за градина и училище от предната вечер. Вечер готвим, да имаме за следващия ден.

# 597
  • София
Не съм използвала посочените трикове, но използваме например кутии от обувки за организиране/съхранение на дребните неща, които са пръснати по шкафовете. Или някакви по-малки кутии като органайзер за чекмеджета.

# 598

Време е да обявим и следващите късметлии, които печелят кутия, пълна с продукти, които ще направят деня по-приятен и лесен. Това са:

pepi_r
Yellow Rose
Eva [Cassidy]

Честито!

Date Oчакваме печелившите да се свържат с нас до 01.10.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Queen`s и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата (имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Продължавайте да споделяте своите интересни хакове! На 5 октомври още трима потребители ще спечелят специалната кутия на Queen's!

# 599
Не съм ги пробвала до сега, но първия мисля да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт