Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 774
  • 683
  •   1
Отговори
# 600
  • Благоевград
Не съм изпробвала тези трикове, но от ролки от тоалетна хартия често правя играчки за моята писана. Имам и куче, но то предпочита по големи играчки. Често използвам кутии от обувки за да складирам разни дребни неща.

# 601
  • София
Слагам малко пудра на миглите преди да нанеса спирала.Така миглите изглеждат по-плътни.

# 602
  • Пловдив
На Натуся идеята ми напомни, че пудра поставена върху устните удължава трайността на червилото върху тях.

# 603
Слагам кафе в почвата на цветята, така се подхранват естествено

# 604
За да горят свещите по-добре, натрийте ги с влажен сапун.

# 605
Правя си скраб за тяло и  устни с мед ,захар и кокосово масло

# 606
  • София
Моите хакове са да ползвам роботчета за дейности, в които могат да ме отменят. Примерно докато готвя робтчето мие прозорци. Използвам отложения старт на машината за хляб и пералнята, за да е готово всичко в точното време, защото времето ми сутрин е разчетено до секунда.

# 607
Прясно песто охлаждам във формичките за лед и събирам в пликче. Защото е със зехтин, много лесно се размразява.
Също така замразявам череши. Изчиствам ги от костилките и ги замразявам на един ред в тава. Изваждам тавата със замръзените череши и ги прибирам в найлоново пликче. Така плодовете не са слепени, а са като замразени топчета.
Когато ми остане прясно мляко и ще му изтече трайността, го слагам на котлона - 500 гр мляко, 150 гр захар и щипка сода. Варя го бавно докато стане наполовина. И се получава кондензирано мляко, което може да престои в хладилника до 10 дни.

# 608
  • София
За да се огладят дрехите без ютия, просто трябва да се окачат в банята, докато си вземете душ.

# 609
  • Пловдив
Съпругът ми е доста креативен и  ползва собствени хакове, за да си улесни ежедневието.

# 610
Поливам цветята с кубчета лед, вместо вода.
Окачвам пердетата направо от пералнята (мисля, че доста хора го правят).
Ако някоя детска дрешка има петно или се скъса, не я хвърлям, а зашивам нещо забавно, да се скрие.
Слагам по две торбички в коша. В случай, ще едната се скъса, изхвърлям заедно с вторатa. Ако не се скъса, имам торбичка за следващия боклук.
При шивачите- ако нямам креда, използвам парченце сапун.
Кутии от обувки не изхвърлям. Декорирам ги и ги използвам за органайзери или за подарък.

# 611
Когато се боядисвам, натърквам кожата в близост до корените на косата със сапун. Така не се боядисва кожата.

# 612
  • София
За лесното обелване на глава чесън смачкайте с някаква по-тежка повърхност скилидките върху кухненския плот, след което ги пренесете в малка купа. Захлупете с друга купа и разклатете енергично.  Чесънът ви е обелен и готов за консумация.

# 613
Мивката в банята е точно до тоалетната и твърдия сапун често се озовава там, затова го режа на две и използвам половината. Да ме е яд по - малко като се озове пак в тоалетната, защото сапуна е антибактериален и по - скъп.

# 614
  • София
За да не се разсипват подправките, захващам отворените пакетчета с кламери.

Общи условия

Активация на акаунт