Надхитри деня си с триковете на Queen’s

• 17 771
  • 683
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Когато имам време гледам клипове в интернет за идейки. Използвам някои , полезни в домакинството и за работа.
А относно кокосово масло - използвам го за много неща - в кафето, за мюсли , за коса и кожа. За напукани устни е страхотно - хем хидратиращо , хем подхранващо.
Ще споделя нещо от триковете, които съм направила .
Стойка за обеци от бъркалки за кафе : Grin

# 616
Ставам рано, прибирам, оправям къщатa,нарязвам всички продукти, с които ще готвя Приготвям дрехите за следващия ден, а вечер пускам пералнята.

# 617
Хаковете ви са оригинални, практични и лесни, бих ги използвала

# 618
За да излъскам кожените си обувки използвам обелки от банан.За да не загори домашното прясно мляко, особенно овчето, на дъното на тенджарата слагам студена вода,оставям я да заври и тогава изсипвам млякото.А за да не кипне върху тенджерата поставям дървена лъжица.За почистване на мивката и батерията използвам , голям резен грейпфурт потопен в сол,след известно обтриване стават лъскави и бляскави.А варовика от пералнята премахвам,ка то изсипвам в отделението за прах 10 пакетчета лимонтузу и пускам пералнята на най-дългата програма, на най-високите градуси.Това правя 2 пъти в месеца.

# 619
Простирам ризи, тениски и рокли на пластмасови закачалки на простора и така по-лесно ги гладя след това! 

# 620
Бих изпробвала хака с кокосовото масло. Аз почиствам микровълновата фурна по следния начин. В купа наливам 2/3 вода от обема на купата и добавям 3 супени лъжици сода, след което разбърквам. После включвам  микровълновата на максимална мощност за 15 минути. Е това е.

# 621
Следя една рускиня в YouTube, която дава страхотни идеи за подреждането в кухнята и е само. От нейните идеи си, закрачих капаците на тенджери по вратичките, с помоща на самозалепващи закачалки. От непотребните кутии за мляко, си направих „органайзер„ във фризера и др.

# 622
Не съм използвала тези трикове.По скоро бихх пробвала този с ролките,защото не обичам кокос.

# 623
Използвам някои,в този ред на мисли ме под сетихте за напукани устни -мажем ги с мед,постояваме около 10 Мин и измиваме.Повтаря се 3-4 пъти изпробвано е 🙂

# 624
Много интересни идеи прочетох тук и ще се възползвам от тях.

# 625
  • Елхово
Използвам кокосово масло  за устни,  за зъби, както и за кожата на цялото лице и тяло

# 626
От ролките на тоалетната хартия дъщеря ми прави моливници, кукли и други играчки. Върху рулата от домакинска хартия слагам ластиците й и така те са винаги прибрани.

# 627
Понякога когато препарата е свършил, мия плочките със сода и лимон.

# 628
Не съм ги пробвала, но по нататък ще ни е нужен моливник и това е добра идея.

# 629
Използвам стара четка за зъби за търкане на фуги и ъгли. Пазя красиви кутийки от бонбони и парфюми и ги ползвам да съхранявам дребни предмети в тях. Така винаги са на едно място и не са навсякъде из къщи.

Общи условия

Активация на акаунт