Любители на Котки - Тема 149

• 29 563
  • 756
  •   1
Отговори
# 120

Една разглобена от умора Маца 🙂

# 121
Обезмасляването понижава естествената защита на кожата и затова къпането, т.е. премахването на обезмасляването е нежелателно.
Благодаря!
Когато беше без козината, всеки ден го мажех с бебешки крем, иначе наистина изсъхва.
Правилно или не, гледам си го като бебе.
И категорично НЕ, няма да изкъпя уличен 7 кг. котарак.Blush

# 122
  • София
Оплаквам се от Томи. Превръща се в малък дявол. Изсипва си водата, гази в нея. Изсипва си гранули от храната - играе с тях. Около купичките е ужас. И не само около тях. Бяга, скача, мята се към нас (но не дере), като обезумял е. Вре се навсякъде, в тоалетната дори се опитва и то докато примерно детето я ползва. А не беше такъв Angry В по-голямата част от времето човек не може да го погали дори.

# 123
Да, добре познато, малки дяволи са, след година и половина ще го търсиш това време. Понякога даже се стряскам и скачам с думите: Къде е котката? То като не съм го виждала няколко часа.... Ушатото спи през деня и нормално, нали са хищници, вечерта дивее час-два, за сутринта знаете. Joy Astonished

# 124
  • София

Зузу си дава данъка.

# 125
Ох, мишока. Joy

# 126
И Макс ги надживя тези лудите тичания и пакости, сега през нощта между 3 и 5 може малко повече да побеснее, през останалото време спи/лежи/къпе се или гледа навън. Grinning

Много ми е забавно как обича да си легне през глава под завивката, в момента е успял да се пъхне под долния чаршаф на спалнята и спи там.. няма клаустрофобия тази котка със сигурност.

# 127
Точно това си мислех тази сутрин,спъвайки се в няколко топчета.В момента сме както,когато гледах човешко бебе-има навсякъде топки,въжета и пера.Зак обожава да играе с пера..Навсякъде са.И мисля да махам единствената пътека,щот май нямаме нужда от нея-той я прави на нищо..

# 128
  • Варна
При нас пък Кетята обожава да си играе с играчките на дребния и винаги се намества по средата на някоя негова композиция и заспива Joy Той се сърди, че му пречи да играе, защото тя има навика да му съска, ако ѝ наруши комфорта Laughing

# 129
Много ясно, откъде накъде той ще й каже къде да спи. Joy
Ушатото си има режим, нали имам камера та го наблюдавам, почти през цялото време спи, ни тоалетна, ни вода, но седнем ли да вечеряме се паркира при мен, види ли, че нищо няма да му дам вирва лапи и започва да мие дупе, напук го прави, знам си аз. Joy

# 130
  • Бургас
Нашите котета са по скромни, нали са домашни-дворни, Лъки, която името и трябва да е Таласъмче, че по си отговаря, си играе с лешничета, имаме леска която сега я берем и тя с часове може да гони и да търкаля лешници 😁😁😁

# 131
  • Бургас
Ето един втасал козунак:

Норвиг на любимото му място/отново/...гледа миличкия сякаш е отчаян от живота... хаха Stuck Out Tongue Winking Eye

# 132
  • София
Обезмасляването понижава естествената защита на кожата и затова къпането, т.е. премахването на обезмасляването е нежелателно.
Благодаря!
Когато беше без козината, всеки ден го мажех с бебешки крем, иначе наистина изсъхва.
Правилно или не, гледам си го като бебе.
И категорично НЕ, няма да изкъпя уличен 7 кг. котарак.Blush
Боже! Сега видях каква глупост съм написала! Но си ме разбрала. Joy  Joy  Joy

miamim, много енергия имат! На моменти ми идва много щуравостта на Преслава. Не случайно възрастни хора не искат малки котета. На времето не почувствах, че имам малки котета, но имах и малки деца, които им "изпиваха" силичките. Joy  А сега малкото се чуди как да изразходва енергията си.

# 133
  • Варна
Иха, Норвиг Simple Smile Нашият брат близнак Simple Smile

# 134
  • Бургас
Иха, Норвиг Simple Smile Нашият брат близнак Simple Smile
Да,точно хаха Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт