Любители на Котки - Тема 149

• 29 570
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Боже! Сега видях каква глупост съм написала! Но си ме разбрала. Joy  Joy  Joy
Защо бе, много добре ме светна, за неща, за които не се бях замисляла. Нали това е целта, взаимопомощ, обмяна на опит и т.н.

# 136
Иха, Норвиг Simple Smile Нашият брат близнак Simple Smile
Ама много си приличат! Бях убедена , че гледам Късметка 🤣❤

# 137
  • Стара Загора
Вчера станаха 2 години откакто Чумито е вкъщи. За подарък ѝ отгледах котешка трева. Одобрява я (игнорирайте умрялото растение отзад).

# 138
  • София
Пухчо май ще настигне малкия по брой играчки вкъщи Joy

Тази голям хит, с точки от зооплюс

# 139
Барби, още много х2 да се гледате ❤

Днес малкия ДракоН ни изкара акълите.. на обяд мъжо се прибира и носи котарака.. бил пред блока под кола и мяука 😳😳 шмугнал се , когато сме се прибрали от разходка.
Следобяд оглеждаме се, няма го отново! Търсихме го навсякъде - няма го! А щерката малко преди това излезе навън. Търсихме го час и половина навън, разпитвахме се съседи- няма го. Качи се вкъщи ММ да се измие, че и по мазетата ходи да го търси и решил пак да провери вкъщи.. намерил го под масата на стол спи. А аз ходя и рева по улиците и тракам с плика с гранули 🙄 не знаех, че толкова го обичам това черно, диво същество .. до днес!

Дебне врати и прозорци и иска да излиза постоянно. Не ми се иска да го разхождаме на повод , защото е пълно с кучета и котки около блока, не искам да лепне нещо или да се стресира от кучетата. След кастрацията дали ще се кротне? Има време до нея де...

# 140
Милата, знам какво е, дано го израсне, малък е още.
Вашата случка от днес ме подсети затова:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1096327.msg38325228#msg38325228

# 141
  • София
Ducet0, аватарът ти е прекрасен! Как пък го намери точно с вашите цветове? Joy

Кротване след кастрация може да се очаква само за неща, които са свързани с разгонване. Simple Smile А сладурът е много далече от тези работи. Ще се кротне, когато поостарее и спре да му се дивее. Simple Smile

Направо съм щастливка, че входът ни е винаги със затворена врата. Дори някой да се шмугне незабелязано, няма как да се озове на улицата. Дори и в мазетата няма как, защото и там е заключена метална врата. Най-много да се намъкне към таваните и да се омърля като Преслава преди време. Joy

# 142
Ох, Ивекс, същите бяхме и ние.. какво ли не ми мина през главата.. отдалеч гледам нещо тъмно , дълго, не мърда.. край.. като ревнах. А то камъни наредени били 🤪
Сега само го гушкаме, от ръце на ръце ходи при всички.
Таня, намерих го аз тоз аватар 😁😁 в нета има всичко 😊

# 143
# 144

Пия си бирата под зоркия й поглед.

# 145
  • Варна
В кревата кой друг да е първи ...

# 146
  • Някъде там
Добро утро. Утре нашето момченце става на четири месеца.
Няма да мога утре за това сега ви черпя с младежа

# 147
Здравейте на всички, бих желал да ви попитам нещо, вчера набюдавах, че моето малко коте на 3 месеца граеше с грозде държеше го в устата и т.н , но не го изяде аз веднага го премахнах,  същото с една стафидка но я изплю, та мисълта ми е имаше контакт с малко от сока на гроздето, чудал съм, че е високо токсично за някой животинки, днес имаше съвсем леко разтройство (игриво е, не повръща и се храни ).... Какво да правя, моля за съвети !! Frowning Bowtie Close

# 148
Много е красив, Давиз. Прекрасник. Heart Eyes
Жив и здрав да е. Flowers Four Leaf Clover

Ох, не съм плащала данък в новата тема. Ще поправя пропуска. Май не съм и писала. Но си ви чета и се наслаждавам на пухкавите ви красотички. Heart

# 149
Честито на Шаги!
Значи той е с дни по-малък от Зак.Зак започна 4тия месец на 15 септември Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт