Любители на Котки - Тема 149

• 29 573
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Хихи имаме наборчета тук. Пухчо стана на 4 месеца на 12.09

# 151
Честито и на Пухчо.
Зак изглежда доста дребен в сравнение с наборите си Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 10:12 от red soul

# 152
  • София
Супер сладък Зак! Те нашите имат много пух и визуално изглеждат големи, като го среша е все едно наполовин Joy

# 153
Много се надявам и Зак да стане едър.Обичам едри котки.
Това беше Финдъс

А това е бащата на Зак-едричък уличен бандит.Зак е наследил много инстинкти от него,виждам го постоянно.Фин не беше така.

# 154
  • Някъде там
До сега съм случвала само на дребни котета и сега много му се кефя на Шаги че е като лъвче. Сутринта го мерих 3кг и 400 грама е. Тежи си, но е доста подвижен.
 Ехеее като 🐅 е бащата на Зак.
Финдъс и той голямо момче.

Маце Пухчо изглежда по голям и от Шаги.
Той е чистокръвен нали ?

# 155
  • София
Хаха мен пък Шаги ми изглежда по-голям Joy. Уж е чистокръвен, ама даже не съм разпитавала, за мен беше любоФ от пръв поглед и датата на която е роден я приемам като знак от съдбата.

Скрит текст:

Първата ми бременност беше с термин 12.05,неуспешна, та за това го приемам като знак от съдбата Heart

# 156
  • София
И ние си имаме гооолям котарак, на галено му викаме “слончо”.

# 157
Е,значи Пухчо е по-голям с месец от Зак.Заки е на 15 юни,но понеже е малко по-едър и нямаше как да го вземем по-късно насам,вет го състари с месец в паспорта/по паспорт е роден на 15 май/

# 158
  • София
А "кака" ви Преслава трябва да е родена около 10-15 април, но на килограми няма да ви стигне никога. Joy Още не може да стане 2 кг. Joy Определено е най-дребната котка, която съм имала. GrinningGrinning

Георги, не мисля, че трябва да се притесняваш. Редовно някой краде грозде, за да го търкаля. Обикновено по зърната има следи от зъби и нокти, защото така играят. Досега не е имало проблем. Лекото разстройство може да е по най-различни причини и да няма нищо общо с гроздето.

# 159
А "кака" ви Преслава трябва да е родена около 10-15 април, но на килограми няма да ви стигне никога. Joy Още не може да стане 2 кг. Joy Определено е най-дребната котка, която съм имала. GrinningGrinning

Георги, не мисля, че трябва да се притесняваш. Редовно някой краде грозде, за да го търкаля. Обикновено по зърната има следи от зъби и нокти, защото така играят. Досега не е имало проблем. Лекото разстройство може да е по най-различни причини и да няма нищо общо с гроздето.
Благодаря за отговора, а някой от вас знае ли дали наистина гроздето е токсично за котките със сигурност .... защото питах ветеринара и ми каза, че няма проблеми но в интернет навсякъде пише друго - https://www.hillspet.bg/cat-care/nutrition-feeding/toxic-foods-for-cats

# 160
  • София
И аз знам, че е токсично. Дори в първи пост май имаше списък с такива храни и стафидите бяха сред тях. Но все пак има разлика дали ще си играе или ще ги яде като лакомство.

# 161
И аз знам, че е токсично. Дори в първи пост май имаше списък с такива храни и стафидите бяха сред тях. Но все пак има разлика дали ще си играе или ще ги яде като лакомство.
Мисълта ми е, че като взима някое да си играе евентуално да не е глътнало някое, аз не съм постоянно до него и .....

# 162
  • София
По разни списъци и драцената е отровна за котки, а съм чела интервю с виден ветеринар, който със смях разказва как неговата драцена била все опасана. Мисълта ми е, че надали повечето от посочените за отровни храни и растения действат моментално и фатално. Ето наскоро имаше случай с коте, похапнало шоколад, без последствия, слава Богу. Преди много години мое куче докопа и изяде също цял шоколад; аз се уплаших повече от нагълтания станиол, тогава без нет не съм знаела, че е вреден за тях. Нищо не му стана.

# 163
  • на брега на морето
Таня, помниш ли в темите отдавна пишеше Hrisi май беше, с черен котарак Зоро и черна котка Джиджи май. Зоро се беше измъкнал и го търсеха, а тя беше най-паникьосана и носеше буркан с кюфтета. Намери се Зоро, по-късно тя роди момиченце и спря да пише тук. Беше описала така картинно приключението, че още се смея като се сетя.

# 164
Здравейте,
от няколко дена имаме новодомец- британец на година и няколко месеца . Добре се адаптира , играе и още се опознаваме . Много е добричък и не прави бели , ходи на соева тоалетна , циментират се бомбички и се пускат във тоалетната. С такава си дойде при нас от предните собственици , храни се с Роял Канин гранулки и се чудя дали има друга храна , която да ми препоръчате и да е хубава. Съответно аз взех на уискас и не и хареса , отказва гранулите, паучовете ги яде.

Общи условия

Активация на акаунт