Моите любими торти!!!-3

• 66 956
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
cvet_i , , ама каква е тая красота? newsm78

# 76
  • Пловдив
Ами нещо като чийзкейк.Най-отдолу е бисквитки с масло,следва смес от кисело мляко,заквасена сметана,захар и желатин.Най-отгоре карамела на Танита....СТРАШЕН Е  Peace Това е Laughing
Ето и пърченце:

# 77
Цвети моля те обясни по -подробно как си я направила Praynig Изглежда страхотно ,а аз скоро ще имам гости и ми се ще да я пробвам.

# 78
  • Пловдив
Ами най-отдолу бисквити(аз имах 2 пакетчета "Роден край",май бяха на Престиж  Rolling Eyes ,маслото не мога точно да кажа колко беше.Сложих го на око.Може би около 2суп.л.Сложих и 5-6 суп. л. разтворвно във вода  кафе и малко пудра захар(на вкус  Laughing )Обърках го добре и разтлах на блатче(Ех,че подробно,малиииииии Joy)После изсипах 1 кис.мляко,1 заквасена сметана ,200гр. на Данон,сложих пак пудра захар на око (може би и с кристална щеше да стане,но ме беше страх да не остане не разтворена) Опитах дали е сладко  Blush Разтворих на водна баня един желатин с малко вода и изсипах към бялата смес.Хоп отгоре в/у бисквитения блат и бух в хладилника.Когато се стегна залях със страхотния карамел на Танита.Това е .
Поздрави!Ще чакаме снимки,ако се решиш да го направиш.

Карамела можеш да намериш тук   bouquet

# 79
cvet_i , благодаря за подробното обяснение, в най-скоро време ще опитам да я направя!   bouquet

# 80
Ето моят вариант Чийзкейк без печене с карамелова заливка

Снимките в момента там не се виждат, ето ги тук и тук.

# 81
  chef Браво Танита  chef Страхотен е. В понеселник и аз мисля да се развьртя.

# 82
Вчера празнувахме имен ден на сина ми.Изненадах го с торта пиратски кораб http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1504805

# 83
Вчера празнувахме имен ден на сина ми.Изненадах го с торта пиратски кораб http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1504805

Супер е!!!  Peace
Ама къде можем да прочетем и видим рецепти на всички тези красиви торти??? newsm78

# 84
Благодаря.Правих я по рецептата на торта порше http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101637.240

# 85
Здравейте и тук.....

Преди време правих торта Татяна и тя определено ще ми стане много любима, но след като открия подходящия крем за нея. Ползвах следната рецепта (от постинг на Танита е):

за блата:
5 яйца
1 ч стафиди
1 ч захар
1 ч орехи
1 ч брашно
1/2 ч мед
1 чл сода

за крема:
1/2 л сметана и 1 ч захар.

Забърках всичко според рецептата, излязоха ми 3 блата, макар и малко неравомерни, защото  като за първи път не успях да разделя тестото правилно, но това не беше проблем изобщо.......
Украсявах тортата с бита сметана, от тази подлсадената. Но нещо вкусът на сметаната не ми се вързваше с вкуса на блатовете. Случайно някой да има повече опити с торта Татяна и по-точно с кремовете. Мисля си, че някой по-гъст млечно-маслен крем повече ще се вързва на блатовете.....

Моля за съвет, ако някой има мнение по въпроса Wink

Ето какво се получи всъщност (не съм наблягала на визията изобщо):

http://www.bgphoto.net/photos/2105/o632991935184375000.jpg

# 86
  • Czech Republic
Ето тортата за днешният 7 годишен рожден ден на Самуел!
Нарекохме я "Jurassic park" Simple Smile

# 87
ето защо са изчезнали динозаврите!ами изглеждат толкова вкусни,че как да им устоиш?!  chef

# 88
natalyna, страхотна торта!!! Не мога да и се нагледам! Боже, как постигаш тия ефекти? Голям си майстор!!!

Честит празник на Самуел! Да е жив и здрав, нека расте умен и щастлив, и със сръчни ръце, като мама!

# 89
  • Czech Republic
vinagi, labrex, благодаря!   bouquet HugДоста ме измъчиха фигурките на динозаврите, а най-много езерцето - обещавам следващият път да е кристално чисто!  Blush  Лека вечер момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт