Януарски бебета - тема 2

• 17 926
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Аз от самото начало си слагам краве масло мазнините също са важни за правилният растеж на бебето.
Който иска да слага ГХИ кокосово масло и тем подобни.

# 121
И аз слагам краве масло, но малко по-скъпичко едно, иначе гхи може да си направите и вкъщи, една позната си прави... Не съм сигурна дали ще го обясня правилно, но все едно да си "преварите" маслото. Сигурна съм, че в интернет има рецепти.

# 122
И аз слагам гхи на зеленчуковите пюрета, но вкуса му е много силен, не е като обикновеното масло, и честно казано не ми харесва. Не знам дали е от марката или просто си е такова. Веднъж сложих със сирене на кус-кус-а, еми не беше вкусно. Утре ще давам попара вече, че и двете не искат да пият АМ сутрин и ще си я направя с обикновено масло.

# 123
За мазнина главно ползвам зехтин и понякога масло.
Пастата е обикновена, варя я минута две по-дълго за да не е жилава. Болонезе сме правили, направих и бебешко песто- босилек, чесън, зехтин и малко пармезан. Смесвам го със сирене филаделфия и малко лимонов сок и е 👌
И лазанята на баща си оцени.

# 124
Момичета , днес и утре Рая тойс имат 20% отстъпка на всичко , ако имате някакви покупки замислени. Аз днес случайно влязох и както не смятах нищо да купувам си тръгнах с проходилка ( паяк ) и още някой дребни неща 🤣

# 125
  • София
Сиси, гхи е пречистено краве масло. Приготовя се, като маслото се загрява на бавен огън, докато се изпарят всички остатъци от вода и мляко.
Тъй като крайният продукт не съдържа млечна киселина, гхи е подходящо и за хора, които имат непоносимост към лактоза и казеин.

# 126
Леле Polito0ooo, утре ще похарча сигурно 200 лв за играчки в Рая тойс... Ама много неща си набелязах Joy

# 127
Гхи не съм давала,директно краве масло.Също кус кус на Плазмон много й хареса с глутен е имаше и без глутен (на звездички).
Голямо мрънкане днес ...ще си пропусне съня преди обед ...то не се издържа добре че е неделя оставих я на баща й аз отивам на кафе и покупки с майка ми 😀☕🎁👣😎

Все още има някакви секрети и дърпаме с Носко .....дано да минават вече ...стана цяла седмица 😴

# 128
Момичета, да ви се похваля, за първи път от 9 мес. спах цяла нощ. Малкия заспа в 20.30ч., събуди се в 00.30 да яде и после спахме до 7 ч двамата непробудно. Госпожица пък спа с баща си и тя само веднъж се събудила в 2ч., но баща й я обслужи, така че аз спах. То да се наспиш, било по-хубаво от секса. Simple Smile Понеже с моя късмет, вероятно ще е само веднъж, затова да се похваля и да се насладя на момента Simple Smile

Напоследък обаче малкия отказва всякаква твърда храна, пък и млякото, често му остават едни 20-30 гр., та се чудя, заради зъбите ли е, какво му става вече не знам.

# 129
  • София
Алба, искрено ме развесели 😆

Пожелавам ти все повече такива нощи🙏

# 130
Алба права си хахах 😀😀👍👍👍❤
Нищо не ми хареса в този Пепко ....едвам взех едно комплектче размер 80 и то с една педя разлика, а един и същи номер ....

# 131
и аз така, в Пепко 90% неразтегливи материи

# 132
Относно спането бебето не ме буди много колкото каката.Ожаднява пишка и се сънува нещо буди се свикове абе кво да кажа...

# 133
Ново 20 отваря кремове със зъби и си тиши някъде после цялото лице омазано 😀😀😀

# 134
Мими точно вчера гледах клипче на бебета и целите омазани с нещо и се чудих как става тоя номер изобщо ... ама сега всичко си обясних, хаха.
При нас бък беше страшно тая нощ , 4 пъти яде и още два пъти се събужда с рев. Той и като новородено не ставаше толкова. Тея зъби са ужас.
Днес новото при нас е че скърца с зъби, а от няколко дни се е научил да се плези и да си върти езика 🤣
Някоя мама вечер предлага ли нещо друго освен мляко ? Вчера една позната ме озадачи, че е заместила вечерята на 9мес, а аз мисля че е твърде рано.

Общи условия

Активация на акаунт