Януарски бебета - тема 2

• 17 931
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Снощи мъжа ми става и аз, изгубих им бройката вече ...така ми се спи, последно помня, че беше 5 часа и в 6.30 ...скочи пак ...зъби ще са ...дремна си в 8 за час поне сега яде юфка Simple Smile и аз се чудя вечерята кога няма да е ам ...ще питам на 19 сме на консултация 😀

# 136
Моите пък освен зъби, 3 дни са болни. Едната вдига по 38 градуса и я свалям за 4-5 часа, после пак. Носовете са им запушени, а колко са криви няма да ви обяснявам 😄 Не сме спали не само снощи, ами не помня от кога. Будят се буквално на 15 минути, и през деня и през нощта. Добре че майка ми си остана тези дни в къщи, че иначе не знам как щях да се оправя. Днес за сега са по-добре, иначе трябваше да започваме антибиотик от довечера. Така че вие с по едно бебе хич не се оплаквайте 😄 (това е в кръга на шегата, знам че на всички ни е трудно).

# 137
Hope, пожелавам да се оправят бързо!
Аз се възхищавам на мамите с близнаци, трябват железни нерви за тая работа!

# 138
Hope90, дано да оздравеят бързо и да им се размине антибиотика.
Мими, интересно, но моите също скърцат със зъби. Странно ми е защото ние сме само с 2 зъба и 2 половинки (даже не са още половинки, ами тъкмо пробиха). Иначе също стават х няколко пъти да пият мляко нощем.  А малкия 1-2 седмици не искаше никаква друга храна освен мляко, заради тези зъби. Сега си мисля да ги запиша на дет. кухня. Може пък да не им харесва как готвя и затова ще ги пробвам на кухня.

# 139
Вечеря давам, но пие и малко мляко преди да си легне.

# 140
9 месеца след 9-те месеца 😀😀😀❤👣
Днес Моника прави 9 месеца 🌈
Вчера бяхме на Дк...ами не е мръднала на см още е 72 см и 8.400 (качила 200гр.)😀

# 141
Моят малчо днес прави 9м. и една седмица, бяхме сутринта на консултация, 73см., а на кг не е мръднал - 8.200.😁

# 142
Мислите ли да записвате детето на детска кухня ..педиатъра ме пита вчера,ако искам да ми даде бележка ...аз отказах според мен е рано Simple Smile

# 143
Аз утре ще ходя да запиша моите. Все ме гложди едно съмнение, че малкия не ми харесва „манджите”. От известно време насам, отказва да яде всичко, което не е мляко. То и млякото често му остава, а аз им правя не повече 150-180мл., което според мен е малко за възрастта им. Та тъй като не ще да яде, ще го пробвам от кухнята. При нас кухнята майките много я хвалят. Готвели много вкусно, та чак майките посягали към храната...

# 144
Ние сме 74 см, 8400 Simple Smile не мисля да го записвам на кухня, засега се справям да му готвя и сама, а то след има няма 1 година вече ще си яде от нашата храна. По-спокойно ми е, защото знам какви продукти съм сложила в яденето му, от друга гледна точка пък детската кухня може би има повече рецепти. Simple Smile

# 145
В Пловдив кухните са от 10месец.Супа, основно и десерт за 1 лв на ден. Само да знаете как чакам да станат на 10 и да ги записвам вече. И на двете им пробиват по 4 зъба горе, не мога не пюре да направя, ами до тоалетната не мога да отида 😄 Надявам се, че кухнята ще им хареса де, знам че има деца, които не я обичат.

# 146
  • София
Честити месечинки на всички бебоци! 🎈🎉🌸
Моят юнак на 16ти стана на 9месеца, как мина това време! 77см, 11,5кг., до сега му приготвях а храната , но с напредване на месеците , не мога да намирам толкова прясна и чиста храна, опитах кухня, частна. Доволна съм за сега. Има избор с 2 ( супа и основно ) или 3 ( супа, основно и десерт ). Има голямо разнообразие, което и да искам няма как да постигна с 200гр порция.
Иначе приготвям отделно храна , с която да се учи да хапва парченца, като мъфини, палачинки , давам сварено месо и други.

# 147
Рей,как правиш мъфини?

# 148
  • София
Сиси опитах няколко рецепти, най-много му харесаха тези:

Без домат и маслини ги направих :

И тези с банан, което мислих че няма да се хареса, но ги хапна:

https://onedaywithmateo.com/морковени-мъфини/

но все още не използвам пълнозърнести брашна.

В сайта има и други интересни и бързи рецепти, палачинките с нахут също му харесаха.

# 149
Благодаря Рей, много полезни рецепти за мен. Мисля ,че още днес ще направя първите 🤗🥰

Общи условия

Активация на акаунт