Януарски бебета - тема 2

• 17 935
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Да хаха и моята така чехли..зарядно...и каквото се сетиш само дето има толкова играчки 😃тежи ми едвам я мъкна до мивката да измия дупето ама ми лепи от м.кърпи

# 166
Как се въвежда белтък?
Ами първо захраних с кисело мляко, което изобщо не харесва. После давах кремчета направени на половина с мляко и вода 50:50. Минах директно на попара с мляко, така ядем ние.
За яйцето пак по същия начин като жълтъка слагах в пюрето и белтък1/8 1/4 1/2. Някои правят палачинки мъфини кексчета, кой както реши.

# 167
Олее и при нас чехлите са атракция номер 1, заринати сме с играчки, но те не са интересни. Моя е 9кг и половина някъде и едва го мия на мивката, кръст не ми остана. Поне ходи на гърне и миенето е доста по лесно и приятно тъй да се каже.
Кабелите и разклонителите също са на мода и обожава да кърти вратичката на въздухопречиствателя .... скоро май няма да имаме такъв ... а дори още не ходи, не ми се мисли после . Тия дни се замислихме как ще сложим елха ...абсурд, трябва нещо да измисля.
Абе да са здрави, пък ще търчим след тях, то и в това има чар , хихих

# 168
Моя мъж каза без елха хахах имаме един венец с него ще изкараме 👍😀👣👣👣😒😒😒🐒

# 169
За елхата и аз се чудех тези дни, опитах се да убедя каката, че ще ни е много трудно, но тя е си иска. Ще иска и тя е дете😁. Та незнам,...

# 170
Освен да се сложи някаква по-малка елха, някъде на по-високо, или да се загради с нещо - друг вариант не виждам аз... И на мен ми се иска елха, но вече ми е ясно, че няма да стане

# 171
Ние с мъжа ми решихме че ще си вземем някаква малка изкуствена елхичка и ще я сложим на един скрин, където малчо не може да стигне. Все пак да има малко Коледен дух 🤣🤣

# 172
Ще украсим различно и ние тази година 😅😂 . Стана ми ясно,че няма как да имаме нормална елха. Вчера,например, допълзя до вратата на балкона и взе да дърпа пердето ,после намери някакви списания и ги разхвърли навсякъде,обърна една малка масичка,скъса страница на едната от книжките си ,изобщо беля след беля. А тепърва по-забавно ще става,та за елха не мога и да се надявам.🐒

# 173
Аз съм на вълна рожден ден през уикенда съм Джъмбо подбрах украсата .Темата е little star.
Толкова много коледни неща са наредили отида ли там мога да изкарам няколко часа вътре.

# 174
Колкото и странно да прозвучи, аз никак не обичам Коледа. Няма ми го коледното настроение, не обичам да украсявам, не се вълнувам от елхи, подаръци и т. н. Всяка година до сега в къщи украсявахме само защото мъжът ми държеше. Тази година обаче ни е първа Коледа с децата и ще се постарая. Не искам да им предавам моя негативизъм спрямо празника, така че и мен ме чака едно голяяямо пазаруване в Джъмбо.

# 175
Ние не празнуваме Коледа ,но украсявам чат пат заради децата. А и сега каката е голяма и се вълнува за всичко.
Вземах няколко звездички, а те се оказаха за декорации прозорци .
Вчера като си легнаха ги сложих по вратата и прозореца е толкова им се зарадва голямата нямам думи.
Бебето се роди преди Коледа разколебах се между коледна украса и нещо друго. И в крайна сметка се спрях на little star хем коледно хем бебешко.

# 176
Да и аз за рождения й ден ще пазаря от Джъмбо ...даже повече се ентусиазирам за него не за Коледа, че с тази хала 😀.
Ще се радвам да споделиш после снимки от украсата, kikair🎁😇😇😇май вие сте първи.
Дайте идеи за следобедна закуска ..от вчера давам к.мляко с бисквити  и банан ....? Cookie

# 177
Sissy ...и при нас е така не мога да сваря да й ги дърпам от ръцете ..всичко е качено на масата ...мислим да качим и тв на стойка че е на модулна секция и тя го стига и почва да го тупа 😞😀

# 178
Аз правих от мъфините на Рей с банан и морков. Много се харесаха. Дадох й ги с кисело мляко на малки парченца в устичката. Отваря и чака следваща хапка,а като се забавя мрънка🤪😂😅

# 179
https://semeistvo.rozali.com/bebe/kolan-za-prohojdane-za-i-protiv.html
След това ...мисля,че и колан -държач няма да купя. ...вие какво мислите ?

Общи условия

Активация на акаунт