Януарски бебета - тема 2

• 17 933
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Аз се отказах от кухнята точно защото не ми е удобно да я взимам. Държавната ни е 1 лв на ден и ми е супер близо, но раздават храната от 11 до 12, а те точно тогава спят.Лятото няма проблем, спят си навън. Но сега не ми се обикаля 2 часа на студа. Пробвах частна кухня-супа и основно  за 2,70 но дори и по-ящната не я хареса. За днес съм им направила картофени кюфтета.. Да видим.

# 466
Хоуп как ги приготвяш, сподели Simple Smile

# 467
Сварявам картофите с малко лук и морков, намачквам ги, слагам сирене, жълтък и масло. После ги запичам във фурната. Няколко съм направила като крокети да си ги хващат и да ги хапват сами. Сутринта ядоха филийки с авокадо и извара ама не бяха впечатлени.

# 468
Момичета,бебешка възглавница започнахте ли да слагате на бебетата или бързам?

# 469
моите още са на каши и пюрета. Твърди консистенции, не се справят много. Давала съм филийки на съвсем малки късчета от средата на филийката, ама до там. Притеснявам се, че имат само 5-6 предни зъба и не могат да дъвчат...

# 470
Благодаря Хоуп 😇
Давам й трошички от моята филия като ям ...иначе солетки мн сладко хрупа, 7зъба има Simple Smile
Бяхме на фотосесия ...влязохме тя ревна съблякохме якето поуспокои се при любимия си татко хаха като цяло много съм доволна не очаквах да издържи без да изпадне в голям рев цяло чудо( че си е ревливичка мадама 🤣)
Забравихме едната рокличка и мм се върна да я вземе 😃😃🥳🐣

# 471
Възглавници не ползвам, но те за сметка на това упорито спят върху обиколниците, така че мисля да им сложа вече. Ние на фотосесия няма да ходим и мисля, че взех правилно решение. Вчера ги облякох коледно да ги снимам, голям зор. Тъкмо едната се кротне и другата тръгне на някъде. Мисля че само щяхме да си дадем парите на вятъра за фотосесия.

# 472
Нашият коледен подарък пристигна днес,а не го очаквах толкова бързо! Естествено баща й и го даде веднага 😂. Още е толкова мъничка и си мислех ,че нищо не разбира,а тя пощуря от радост! Цял ден го прегръща и целува (подаръка,не баща й 😁🤣😂)
Коледна фотосесия няма да правя!

# 473
Моят дъвче, нищо че има само 3 зъба - може да изяде цяла филия хляб, ако му дадеш - отхапва си без проблем. Иначе върху възглавница спи от 6-месечен по препоръка на ортопеда (завърташе си главата надясно и взехме ортопедична възглавница) - обаче доста често я избутва. Вече спи всякакси - по корем, настрани, но определено помогна, че главата му беше почнала да се сплесква от едната страна Grinning. Коледна фотосесия няма да правим.

# 474
Не съм слагала възглавница,често спи по корем вечер

# 475
Правих й картофени кюфтета (за първи път)...и нищо 😕нито иска да ги държи, нито да отхапе ..даже и като й отчупя едвам изяде едно малко дърпа се, то пада по земята 😕😭

# 476
Почерпете се виртуално Хилял на 1 годинка 💞

# 477
Голяма мъка е днес яденето от 11,30 се пробвахме с картофени кюфтета..кисело мляко...бяхме навън..сега смукна Теди мус поне...и половин пюре с телешко 😕🙄🙄🙄

Честит първи рожден ден на малката принцеса❤️да расте здрава, щастлива и обичана и да слуша мама и тати 🥳Весел празник!!!

# 478
Честит рожден ден! Много хубава торта и а съм харесала подобна.
Мими и при нас вчера с кюфтетата беше така 😄 След 1 час мъки хапнаха кисело мляко с бисквити за обяд.. Има и такива дни.

# 479
Здрава да е, да има много щастливо детство, да ви радва много. Страхотна торта и весел празник.

Общи условия

Активация на акаунт