Януарски бебета - тема 2

• 17 906
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Мими, моят като е при бабите, аз не се занимавам... Приготвям му храна, да, но те да си го гледат и приспиват, за тях е радост. Даже гледам да излизам нанякъде, да си почина.

# 556
Мими, моят като е при бабите, аз не се занимавам... Приготвям му храна, да, но те да си го гледат и приспиват, за тях е радост. Даже гледам да излизам нанякъде, да си почина.
A ти го оставяш при тях и излизаш ли....не ми е удобно свекървата е на село ....не е в града нямам книжка ......иначе ако е в нас да и аз излизам на някъде винаги

# 557
Да, оставям го, с резервни дрехи, памперси, ядене, количка Simple Smile Но, щом е на село свекървата, няма как и без кола... Освен ако няма някакви интересни пътечки за разходка наоколо Simple Smile

# 558
Аз не смея да го оставя сам на свекървата даже и за 5 мин , ММ и той е на това мнение. Тя си прави каквото иска и въобще не зачита какво ѝ казваме. ММ все ѝ се кара, но оправия няма. Общо взето от както се е родел не е оставал без мама или тати изобщо. Искам да го оставя и малко да се отделим ама с нейното държание просто не мога Sad
Иначе днес послучай празника явно , Ивелин направи първите си крачки 🥰
Ако имаме други именици в групата, им желая да са много здрави 😊

# 559
Еее честит двоен празник Simple Smile веднъж е оставала на 5м и половина за един ден ние бяхме в Созопол ....иначе се справя жената  ...и лятото от сега планувам да избягаме 😄

# 560
Оставям я за час два, в повечето случаи не може да я нахрани и си ляга гладна. Затова храня я и така излизам и гледам да се върна за следващото хранене.

# 561
Поли, честит имен ден на бебко, да е здрав и да стъпва смело!

Аз май съм най - безхаберната майка. Поне 15 пъти съм го оставяла за два - три часа на майка ми и 4 пъти на свекърва ми. Като на майка ми имам пълно доверие при нея няма своеволия и много добре се справя.
Свекърва ми е друга тема, то затова и не и го оставям, само ако няма накъде.
Тя смята, че понеже е момче трябва да му се дава да опитва всичко, за да не му стане нещо?! Поради тази причина я дебна като империалист.

# 562
Сигурно и аз щях да съм безхаберна просто и двете баби живеят на село ....😄

# 563
Живеем с майка ми. Мога да и се доверя да гледа децата, но съм и ги оставяла за 1-2 часа броени пъти и то за да свърша някаква работа. Млада е, ходи на работа и така или иначе няма кога да и ги оставя за повече време. Свекървата е далеч, но когато сме там и трябва да ги гледа винаги има подкрепление от поне още 1 човек (в някой случаи и повече), но и на нея не съм ги оставяла за повече от час. Баща им ги е извежда само веднъж сам на разходка и това е. Сам в къщи не ги е гледал. Сега искам да ида на козметик, нали и аз съм човек, та ще има възможност 2-3 часа да ги погледа.

# 564
  • София
Аз съм го оставяла само на баща му.
Майка ми живее далече, свекърва ми не се и натиска.
Та спрягам си сентенцията, който си има деца да си ги гледа. 😆 А колко искаха внуче...😁

# 565
Ray, правилното е "Никой не е длъжен да гледа внуците на бабите и дядовците" Joy Това в кръга на шегата, при мен свеки много искаше внуче, ама сега си го и гледа, майка ми не е давала зор, но като забременях и се роди малкият - направо е като пристрастена към него.

# 566
Всеки ден отивам до кухнята заоколо час максимум. Гледа я свекървата голяма помощ ми е. Иначе трудно бих и взела манджата при лошо време трябва да я мъкна с колата. Свекъра понякога той взима от кухнята. Имаме и възрастна баба забавлява я когато готвя нещо. Не се оплаквам помагат ми при нужда.

# 567
Така искам и аз някой да ме отмени за час ...няма кой баща й на работа ...сами се оправяме. Рей вече мислех че само аз съм сама 😘😄
Все ходи подир мен ....залепена е ...сложих я в количката и в стаята до вратопрозореца да мога да простра прането ...готвенето вечер като се върне баща й

# 568
Мими, определено не си сама! Ние с ММ също сами се справяме,а и майчинството ми свърши още октомври,та и на работа се върнах,добре че беше локдаун-а,та си постоях в къщи.
Последните две нощи моето еднорогче че се буди ,плаче и ме търси , докато не й дам мляко. После заспива бързо. Мисля си дали да не въведа някаква вечеря вече,че явно само АМ не й стига?!!

# 569
Моите родители ги виждам макс 2 пъти в годината, та и да искам няма как да им оставя малкия. Когато идват свекърите, 1 път месечно за няколко дни или на 2 месеца, им го оставям по 2,3 пъти на ден, примерно, за 1,2,3 часа и ние излизаме да свършим някакви работа, или просто да се разходим.
Лично аз извадих голям късмет с тази корона, защото мъжът ми от март месец работи от вкъщи и гледаме детето заедно, в противен случай, може би, щях да съм полудяла или умряла от изтощение. 😂

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 13:57 от RFM

Общи условия

Активация на акаунт