Януарски бебета - тема 2

• 17 913
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Честити да са всички рожденици! Нашият РД се пада в неделя, ще се събираме у нас семейно, ако беше през седмицата пак щяхме да направим празненство през уикенда, тъй като всички са на работа иначе, а малкият вечер спи.

# 541
При нас се пада четвъртък. Мислим на деня да поканим бабата и дядовците и да е семейно,а в събота да поканим две приятелски семейства с дечица на същата възраст. Та ще трябва да правя две торти и само гледам разни в пинтерест ине мога да се спра на нищо... имам идеи като за 10 торти 🤣

# 542
Аз днес щях да поръчвам торта,ноооо съм харесала една голяма ....и искам само долния етаж (ходих на място и ми казаха да им пиша на абв)....та чакам отговор .....от сладкарницата 😃

# 543
Мими, ако искаш да е голяма на визия, можеш да поръчаш само единия етаж да е ядлив, а другия да е “дъми”. Така не плащаш за огромна торта Wink

Аз днес щях да поръчвам торта,ноооо съм харесала една голяма ....и искам само долния етаж (ходих на място и ми казаха да им пиша на абв)....та чакам отговор .....от сладкарницата 😃

# 544
Благодаря но се съгласиха нямам търпение за 20-ти 😃🎉
Има ли желаещи за ясла още април да кандидатстват още се чудя ...

# 545
Мими, на 29.03 ще обявят свободните места, хич няма да чакам април 😁

Относно тортата имам голяма дилема, хем искам да поръчам торта, хем се чудя дали да не я направя аз, няма да е толкова красива, но ще може да яде и Антоан, защото ще съобразя състава и с подходящи за него продукти 🤔
(ММ се потресе от идеята)

# 546
Вики, аз те подкрепям Grinning Аз също ще му правя тортата сама, за да може да я яде, за възрастните съм замислила една друга да направя, за която ММ ще ми помогне (щастливка съм, че в кухнята много го бива, особено тестени/сладки неща). Много са красиви иначе тортите по магазините, но за жалост може би чак на 2рия си РД ще може да яде от тях Sad

# 547
hypodermic, ти си замислила за възрастните друга, (благородно завиждам, че си имаш помагач 😉), а аз мисля да е една и възрастните да ядем от нея ха ха

То не че бебоците много ще изядат, но купените наистина са за втори рожден ден.

# 548
Да ти кажа и на мен ми се искаше всички да ядем от една, но просто бабите и дядовците умират за сладко и шоколад, та няма как Sunglasses

# 549
  • София
Като знам колко захар има този фондан и след 2г не знам дали ще дам.
Иначе за дечицата и аз ще приготвя нещо, не знам дали ще е точно торта или някакви мъфини или бисквитки, да си ги хапват с ръце , ще помисля . Рождения ден се пада в събота. Как мина това време момичета...

Споделям идея за торта:

https://www.instagram.com/p/CJqj-JDDkBI/?igshid=776u0u10t6z0

# 550
Тези дни и аз това си мисля .....
Излетя неусетно 1 година....
Колики...зъби...безсънни нощи ...усмивки....😃🥰🥰🥰❤️
Скоро гледах стари снимки -баба й я държи едвам се гледа завита до ушите хаха и една глава ..а се роди голяма 3740

# 551
И аз точно днес пращах стари снимки на баба им. Изписаха ги 2200 и 2400... Такива мишчици бяха, а сега оставам без ръце докато ги пренеса от едната стая в другата.

# 552
Според мен най-сладкия бебешки период е около годинката. След това изчезва онова бебе и се превръща в дете.

# 553
И мен ме е хванала носталгията, една шепичка неосъзната, а сега малко диване с характер ... липсва ми, когато беше съвсем малък и само се гушеше в мама, цокаше и спинкаше. Незнам , сякаш не ми стигна тази една година да се нарадвам и насладя на всеки миг, същевременно и нямам търпение да видя какво ни очаква занапред.
Аз пък реших да направя 3 торти 🤣 Ама аз си се занимавам със сладкарство и не ми е такъв зор. Една за събирането с бабите, една смаш кейк да му направим малка домашна фотосесия, а и той да си хапне и една за събирането в събъта с приятели с дечица. Харесала съм една с летящ балон и мечета и една с влакче ... ММ напира да е тази с влакчето, та тези дни почвам да творя парен локомотив 🤣🤣🤣

# 554
Най -хубаво ми беше към 6 месец ...даже към 9 като взе да разбира и да се заиграва, да се изправя Simple Smile 🥰
Пак сме при баба й- пак неще да спи ...скъса ми нервите как да ми се ходи после 😶
Добре че само до 17 ч.....ииии купила един заек постоянно пее силно и скача🤬 още повече се нервя....

Общи условия

Активация на акаунт