Януарски бебета - тема 2

• 17 869
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък да се похваля Хилял стъпва вече здраво щъка из целия етаж. Точно за около месец пропълзя изправяше се смело и проходи. След като пропълзя махнахме проходилката, почна да слиза сама и от леглото. Понякога се опитва да се качва също 😆.
С проходилка или не прохождат когато настъпи момента . Някои не ги слагат в проходилка ,аз лично не бих издържала на цялото мрънкане и рев.

# 631
Едната е по смела, иска да се пуска, но не може да запази равновесие. Другата пък изобщо като я гледам янма да проходи скоро. Аз зор не им давам. Те и късно започнаха да се обръщат, и да сядат, явно им трябва повече време. И аз и таткото сме проходи ли късно. Имаме уокър, за сега повече го гризкат, отколкото да го ползват по предназначение. Но много се радват едната като седне вътре, другата да я бута.

# 632
Така е❤️ на мен просто не ми е потрябвала проходилка ...(дано да не прозвучи като хвалене) ...
Още като беше малка като й подам пръсти и се набираше ...това чудо

Kikair ехааа набързо достигна всички 🙂
Хоуп много сладко винаги ще си имат другарче в игрите 🙂

Брат ми е проходил на 9м....аз на годинка хич не съм вървяла и на рождения ми ден кръстниците ме научили 😄
Минахте ли на ам 3 по веднъж на ден ли давате?

# 633
Днес сложихме и ваксината морбили . Плака доста като се прибрахме заспа, дано не даде реакция. Преди това пуснахме и кръвни изследвания, на годинка бяха празници и затова чак сега.

# 634
Майката, която обмисля раздяла, ако иска да напише града си. При нужда от адвокат или каквото и да е друга помощ може някой да се включи.
Благодаря ❤️ от Плевен съм

# 635
Ray, ЧРД на малкия на патерици!❤️ Да е жив и здрав, щастлив, много обичан и леко палав!

Мими, ЧРД и на теб! ❤️

Моето момче лази на земята, кара уокъра, ходи докато го държа за ръце или сам се държи за дивана, изправя се и се катери по всички мебели, но също не може да ходи сам, даже не може и прав да седи без никаква опора - поне с едната ръка се държи или се опира на коремчето. Знам, че масово прохождат на година и два, три месеца, е има и по - рано, както и по - късно. На този етап не мисля, че трябва да се притесняваме, че не ходят.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 14:05 от RFM

# 636

Ама тази рожденичка не седи на едно място 🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🎂🎂🎂🙄❤️❤️❤️
Това е от нассс !!!Наздравее!!!!
Моника на една годинка ❤️

# 637
Честит рожден ден на Моника! Жива и здрава да ви е! 🥳

# 638
Да е жива и здрава красавицата ,и много да радва мама и татко 🤗🤗🤗

# 639
ЧРД на Мони, пожелавам й едно щастливо детство.

# 640
Честит рожден ден на Моника!
Да е здрава и палава!
Весел празник, Мими!

# 641
Мерси ❤️❤️❤️

# 642
Мими , честита да ви е рожденичката! Да расте здраво и усмихнато дете! 🥰

аз пак да се оплача от тия кътници .... уууужассс! 🧟♀ 12 зъба  и никакъв сън

# 643
Венеца й ще се пръсне и аз чакам кътници ...направо не искам да става вечер ...че съня е ужасссс...
За вечеря какво давате ?

# 644
За вечеря супата или основното от кухнята. След баня пие малко АМ.

Общи условия

Активация на акаунт