Януарски бебета - тема 2

• 17 864
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
И аз давам пюре или супа за вечеря , но гледам супата да не е прекалено рядка, че да не предизвика рефлукс. Обикновено върви и със сухар или малко хляб ... че той без хляб не сяда на масата 🤣🤣🤣
И преди лягане го кърмя , но той мн малко си цоква тогава.

Единия ни кътник се показа на цяло, венеца е разпарчадосан направо 🤪

Кое е следващото порастващо бебе ? Днес дали има някой 🤩

# 646
Днешните рожденнички. Както винаги не успях да им направя обща снимка 😄 Ще празнуваме в събота.

# 647
Големи сладурки да са живи и здрави и да слушкат ❤️моята не искаше такава шапка хахах

Голямо возене на кучето падна

# 648
Hope, да са ви живи и здрави малките принцеси! Толкова са различни,но и двечките прекрасни!

# 649
  • София
Да са живи и здрави и трите рожденички!!!
❤❤❤

# 650
Мими, Норе, честит рожден ден на трите кукли! Нека бъдат здрави и щастливи!

# 651
Благодаря на всички! Мими, шапките бяха изядени на втората минута..
Я ме светнете малко с ваксините. Забавихме ги с 3-4 месеца по ред причини и сега другия месец ни викат за някаква, която се слагала в ръката. Това ли е морбили? Педито каза, че била много лека ваксина, даже кул пач не иска, а аз си мислих, че за морбили дава най-много "странични ефекти". Другите трябвало 6 месеца след третия прием, при нас се пада около март-април. Обърках се..

# 652
Hope, честит двоен рожден ден, бъдете здрави! Прекрасни са!
Морбили е на 13 месеца доколкото знам.
Ние след РД ще слагаме 3 прием Синфлорикс, но той е в крачето...

# 653
Педито каза "тъкмо ще са направили 13 месеца" и ме пита колко време преди термин са родени. Явно това ще е. Пак ще  потърся информация, че хич ме няма с тия ваксини. Добре, че в здравните книжки пише кога какво е слагано.

# 654
Значи явно е морбилито.
Аз много се притеснявам за нея, чела съм ужасни неща... Чак и без Кул Пач 🤔

Сега проверих тя е в ръчичката горе при БЦЖ то.

# 655
Хм незнам коя е в ръчичката....досега в крачето

# 656
Hope, ЧРД и на вас. Големи сладурки са, да са живи и здрави и мноооого щастливи. Да ви радват много.

# 657
Норе, прекрасни малки дами, Да са ти честити , здрави и палави!

Мими, и твоето момиче е прекрасно!

Аз днес пробвах да сложа една парти шапка, само дето не ме наби, таа се ядоса 🤣

Ние сложихме Синфлорикса онзи ден , реимунизация и март месец ни викат за Морбили. Според мен при вас става въпрос точно за морбили 🤔
Иначе и аз съм чувала разни неща ама по скоро от мами , които са чували от други мами и т.н. .. Педи нищо не е казала , ще взема да подпитам, Но в интернет няма да чета. Опитвам се да избягвам , само се драматизирам повече.

# 658
На нас другия месец ще им правят проба Манту. Нямаме белег от бцж ваксината и педи каза, че ако пробата е отрицателна, ще ни ваксинира. Тя е в ръката, може би затова става въпрос.

# 659
Като бяха на 7 месеца им проверяваха белезите от манту и си имаха..

Общи условия

Активация на акаунт