Януарски бебета - тема 2

• 17 864
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Вчера бяхме доста навън. Много се радва ходи наляво надясно очите и където видят. В началото и беше странно да върви с ботушки, но свикна и рева когато  се прибирахме. Кофти че прохождат зимата заради обувките. По удобно би било с маратонки някакви .

# 661
Като бяха на 7 месеца им проверяваха белезите от манту и си имаха..

А големи ли им са белезите, т. е като нашите или съвсем дискретно? Ние нямаме изобщо, като бяха по-малки само една червена точица се виждаше, но сега няма нищо.

# 662
Мънички са белезите, но се виждат като знаеш какво търсиш. Скоро не съм ги заглеждала.

# 663
Наистина кофти, че е зима ама няма как аз я свалям всеки път 👍😃
С какви ботушки сте kikair?
Снощи дадох за вечеря пилешка супа беше със застройка и я пасирах ....ми то едно давене накрая чак  почервеня...изплаших се .....и после дадох 90мл ам

# 664
Gorila е марката на ботушите. Днес и изкарах маратонки Nike, е с тях определено беше по добре. Имам най-различни марки обувки от каките ,купувала съм обикновенни и от пазара. Не си струва да купиш скъпи след 3 м ще носи друг номер. Много бързо расте крачето межди 1 вата и 2 рата годинка.

# 665
Gorila е марката на ботушите. Днес и изкарах маратонки Nike, е с тях определено беше по добре. Имам най-различни марки обувки от каките ,купувала съм обикновенни и от пазара. Не си струва да купиш скъпи след 3 м ще носи друг номер. Много бързо расте крачето межди 1 вата и 2 рата годинка.
О да нашите първи даже са подарени хубаво да ги износи 😃

# 666
  • София
Момичета, по колко мл грубо АМ пият вашите деца на ден. След година видях някъде 400мл., педиатърката каза че не е задължително, ако давам кисело мляко или друг вид млечен продукт.🤔

# 667
Давам пример с вчера -сутрин 180
Следобед 150
Вечер 90 (+супа)

# 668
Аз давам сутрин и вечер по 250! На 11 и половина месеца е още!

# 669
Сутрин и вечер по 240 готово АМ,но още се мотая с вечерята,не съм я въвела. Ще си използвам кутиите и мисля да минаваме на кисело мляко.
Като ги гледам моите, обувки ще купувам направо на пролет. За едната задължително ще трябва да са на Биомеханикс. Знам, че са много скъпи и ще ги износи бързо, но няма как. За другата се чудя дали и на нея да взема такива да са еднакви или мога да мина и с нещо по-обикновено.

# 670
100 мл преди сън само пие.

# 671
Ние имаме и ботуши и боти и х няколко чифта зимни обувки, но ботуши и боти не съм слагала нито веднъж. Първо защото при толкова студено не съм ги изкарвала, второ ужасно трудно се обуват, особено с дебели чорапки, твърди са и децата се дразнят и ги събуват. Есента им купих едни най-обикновенни платняни обувки с подметки като гуменки от пепко за 5 лв. и само тях слагам все още, защото много лесно се обуват. На вън не вървят кой знае колко, а в количката е без значение с какво са. Ееееее да, не са зимни, но пък са леки и удобни, краката им не са замръзвали. Може малко егоистично да подхождам, ама гледам да мога да ги обувам лесно, а и те определено са им удобни.

# 672
Hope, сподели моля те какви са тези обувки и защо си се насочила към тях?

# 673
  • София
Ортопеда ми каза задължително да пробвам, а да не купувам онлайн. Няма значение марката. В случая момчето ми е с висок свод. Това беше на прегледа на 6 месеца. Дойде време и аз.. поръчах. Нищо не му стана. Отидохме в магазин за детски обувки и там продавачката само, като видя крачето му даде модел ботушки, които му заспаха. Каза задължително с лепки да му взимам и да има един пръст разстояние, щом обуе самата обувка и петата. Не са кое знае какво на външен вид, но доста лесно ги обувам и стъпва с тях добре.
Каза, че щом проходят някои деца сменят с два размера обувки и ме посъветва да не купувам, докато не проходи , защото има шанс да са малки.
Ето ги:

# 674
Hope, сподели моля те какви са тези обувки и защо си се насочила към тях?
Обувките се водят едни от най-добрите детски обувки, особено за прохождане-стабилна пета, правилна позиция на крачето и разни други предимства имат. Едното ми момиче се роди с проблем с крачетата и е изключително важно да ходи с подходящи обувки. Според ортопеда, при когото се лекуваме няма по-подходящи от тази марка. Та, заради нея ме насочиха към тези обувки.

Общи условия

Активация на акаунт