Алопеция Ареата !Помощ

• 2 091
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте на 17 годими съм и имам петно без коса на главата...от 2 месеца просто изведнъж стана..беше с размер на 5ст а сега двулевка...много ми е тежко..ходих на лекар даде ми лекарства и без успех...мажа с чесън със сумати неща излизат малки косъмчета,но не знам дали ще се оправи..Моля ви помогнете..

# 1
Здравейте,
отидете в аптека Рома,намираща се в безистена срещу шадравана на площад Славейков. Там приготвят лекарство за гнездовиден косопад. Преди се чакаше да го направят, но сега го имат налично винаги. Струва около десет лева. Това помогна на дъщеря ми. Ще се оправиш 🙂

# 2
Здравейте,
отидете в аптека Рома,намираща се в безистена срещу шадравана на площад Славейков. Там приготвят лекарство за гнездовиден косопад. Преди се чакаше да го направят, но сега го имат налично винаги. Струва около десет лева. Това помогна на дъщеря ми. Ще се оправиш 🙂
Здравей...това в София ли е..аз съм от Пловдив,но ако трябва ще отидем в софия

# 3
В София е. Ако нямаш път насам, мога да взема и да ти изпратя по Еконт. Или един скрийншот на рецептата и да намериш аптека в която могат да ти го приготвят.

# 4
Имала съм този проблем, три пъти ми опадва коса, два пъти вежда. Помогна ми Regaine. Отделно шампоан и витамини за косопад. Аз ползвах на Ducrey. Трябват поне три месеца.

Общи условия

Активация на акаунт