Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 876
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
Muffinche, ако твоята е като моята за казва на всичко "ако искаш" я ръчкай ти.  Аз до сега нищо категорично не съм чула за мжя случай. Каквото и да предложа ми казва "добре, ако искаш"....
В този ред на мисли,момичета, слагаге ли утрогестан след инсеминация? Че и на този въпрос отговорът беше "ако искаш".
Да и моята е същата...но просто се чудя /понеже без симптоматика/ дали това да ровим само за изследвания ни помага или ни вреди и то психически...
Иначе аз първия път слагах сутрин и вечер утрогестан, втория път само вечер. Simple Smile

# 601
  • Пловдив
Момичета, от моя доктор знам, че тромбофилията НЕ пречи на забременяването, проблем е при износването.Направих я аз, заедно с НК клетките, щото ми каза че така или иначе при положителен тест ще ги иска.Изследването за тромбофилия е за цял живот.Пускайте я като имате възможност.🍀

# 602
И на мен преди първата инсем ми пуснаха тромбофилия и НК клетки. Не са ме питали искам ли, не ли. Просто го изпълних

# 603
Здрaвейте вчерa бях при доки cлед менопурa от 3 фолукулa по 13мм ca cтaнaли 5 фоликулa двa ca 13мм и двa 14мм и един 14,6мм. Нa 7 aприл отново cъм нa преглед дa видим дaли нещо cе е cпукaло, cпоред вac възможно ли е дa cе cпукa поне един ...днеc ми е 25-ти ден.

# 604
Явно просто растат бавно, след като се появяват нови и растат, има шанс разбира се.

# 605
На мен ми е готово изследването за тромбофилия, но  нищо не разбирам Flushed
Има едно, което е с червено "хетерозиготен носител на R506Q", останалото е нормално с черно написано. Хомозиготен носител на това, хетеро на онова...Flushed Плаша се. Някой разбира ли нещо от тези неща?Другиден съм на лекар и ще ги коментираме, но малко се шашнах.

# 606
И аз бях днес. След 5 дена на фемара, 2 фоликула и двата в единия яйчник. Единия е 13, другия 14мм. 12 ден от цикъла ми е. Не зная дали е ок. Пак ми изписа фемара, за да не тръгнат да намаляват от пкя-то и в четвъртък пак съм при доктора. Ако всичко е ок, каза че събота или неделя ще е инсето.
Въпроса ми е, при инсеминация, фоликулите сами ли се пукат или с инжекция? Първа ми е и не съм сигурна какво ще се случва.

# 607
И аз бях днес. След 5 дена на фемара, 2 фоликула и двата в единия яйчник. Единия е 13, другия 14мм. 12 ден от цикъла ми е. Не зная дали е ок. Пак ми изписа фемара, за да не тръгнат да намаляват от пкя-то и в четвъртък пак съм при доктора. Ако всичко е ок, каза че събота или неделя ще е инсето.
Въпроса ми е, при инсеминация, фоликулите сами ли се пукат или с инжекция? Първа ми е и не съм сигурна какво ще се случва.

Обикновено се прави изследвания на LH и Естрадиол 3 дена преди предполагаемата овулация. На  базата на резултатите се предписва инжекция с ЧХГ, която да стимулира пукането на фоликула около 36-48 часа преди очакваната овулация.

# 608
  • до най-прекрасния мъж
Има клиники, в които не правят никакви хормони преди инсе. Аз съм живия пример. Даже не знам на спукан или неспукан фоликул са правени. Ходех само на форикуломитрии и докторката следеше Ф. Като минаха 21-23 мм, ми биха Овитрел и на следващия ден ми направиха инсеминациите.

# 609
Аз  със следене и с опити и на спукан и неспукан фоликул, все никакъв резултат, така че с инсеминациите е много  относително и си е на късмет.

# 610
  • до най-прекрасния мъж
Аз  със следене и с опити и на спукан и неспукан фоликул, все никакъв резултат, така че с инсеминациите е много  относително и си е на късмет.
То при мен това беше бял кахър. При мен излязоха много трудно пропускащи тръби под високо налягане на последващата в друга клиника лапароскопия. Та в случая дали на спукан или неспукан, дали със или без хормони, изходът е бил все предизвестен.

# 611
Здравейте,
Колко часа след инжекцията ви правиха инсеминацията?
На мен ми я сложиха вчера малко след 18 часа, а инсето е утре към обяд и се чудя, не е ли прекалено 40-42 часа?

# 612
  • Пловдив
Здравейте,
На мен ми я сложиха вчера малко след 18 часа, а инсето е утре към обяд и се чудя, не е ли прекалено 40-42 часа?
И двата пъти в 20ч и на по-следващия ден в 12ч ми беше инсето.40 часа.Дават го 36-48 мисля Thinking

# 613
Здравейте,
На мен и двата пъти ми казаха да си я сложа м/у 18ч и 20ч и след това инсеминацията ми беше на по-следващия ден (първия път към 11:30, втория следобяда към 14ч)

# 614
На мен ми казаха да бия инжекцията в понеделник в 18ч, а инсето трябваше да е в сряда в 11ч, но така и не се състоя, защото излезе лош резултат на мъжа ми и ни казаха директно да си подаваме документите за инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт