Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 868
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
  • до най-прекрасния мъж
Аз я слагах и при двете ми инсета в 10.30-11 ч и инсето ми беше на следващия ден в 12.30-13 ч
Струваше ми се кратък периодът, но така практикуваха в бившата ми клиника.

# 616
  • Благоевград
Записвам се с последна неуспешна инсеминация. Днес ми е 12 ден след процедурата на спукан фоликул и двата теста са отрицателни. След малко отивам да пусна и ЧХГ за всеки случай и ако няма нищо, спирам Дуфастона и чакам цикъл.
Това ми беше трета инсеминация, имам И едно инвитро. Готови сме да подаваме документи към Фонда.
Знам, че успеваемостта е малка при инсетата, но все се надявах, че ще ни се получи.
Покрай процедурата имах много тормоз от работата, постоянно ме стресираха с въпроси кога ще забременея, правя ли процедури и т.н. Но явно и яйцеклетките не са качествени, щом от 3 процедури с доказана и таймирана овулация не се получи.
На всички вас от сърце желая късмет и успешни процедури!

# 617
signora_tina чела съм в някоя от темите твоята история, пожелавам ти повече спокойствие, лека процедура и скоро да си брененна успешно и до пухкав финал! 🍀🍀

# 618
Здравейте, дами!
Извинявам се, че въпросът ми може би не е за тази тема, но може ли да ми дадете съвет, къде в Бургас мога да си направя цветна снимка за проходимост на тръбите.
Благодаря Ви предварително! 💐☘

# 619
При морфология по крюгер 11 трябва ли консултация с андролог сроред вас?

# 620
Здравейте,
Моето инсе мина в събота. Беше направено на 43-я час, при спукан фоликул, което ме кара да съм много скептична към успешен финал.
Следващата определено ще бъде направена с по-ранен тайминг, контролиран от мен. За това си плащаме все пак.
Имам усещането, че не приемат на сериозно инсетата в клиниката/лично мнение/, съдейки по цялостното поведение на персонала.

# 621
Чакалката 48 часа след таймираща инжекция ли? Няма как да знаеш кога точно се е спукал фоликула 🙄 Желая ти все пак да те изненада резултата и да не стигате до друга процедура

# 622
Здравейте,
Моето инсе мина в събота. Беше направено на 43-я час, при спукан фоликул, което ме кара да съм много скептична към успешен финал.
Следващата определено ще бъде направена с по-ранен тайминг, контролиран от мен. За това си плащаме все пак.
Имам усещането, че не приемат на сериозно инсетата в клиниката/лично мнение/, съдейки по цялостното поведение на персонала.
Абсолютно съм съгласна с теб. При мен се наблюдава същото отношение....

# 623
  • София
Здравейте, момичета! Престои ми инсеминация на естествен цикъл, ще ми приложат Хориомон и след това действаме. При нас проблемът основно е, че сме по мъжки фактор, но след поредната спермограма ни казаха, че имаме шанс да опитаме още веднъж така преди да пристъпим отново към ин-витро. Моля за съвет по следните въпроси: 1. За витамините: Моят доктор (Персенска) твърди, че мога да продължа да всичко да пия и след инсеминацията, а то е: Biozin mama по едно на ден преди хранене, метилирани форми на витамини Б6, Б12 и фолиева (Неофолик мета), защото имам проблем с усвояването и трябва да са метилирани форми, Вигантол на капки (по 3-4 на ден) за вит. Д и също съм на Еутирокс 25 микрограма по предписание на д-р Начев. Дали е опасно да продължа с всички тези неща след инсеминация? И да остана само на фолиева? Или да си ги пия всичките, пък каквото стане.... Не знам. Благодаря предварително за съветите! 🍀 2. За тромбофилията: д-р Персенска ми каза, че ще ми предпише Акард 150 милиграма всеки ден, тъй като съм хомозигот по 4G/5G и вече имам една загубена бременност, въпреки че тогава бях на Клексан 0.6 всеки ден. От това, което съм изчела знам, че аспиринът и ниско молекулните хепарини не са взаимозаменяеми и не се прилагат едното за сметка на другото.... И се чудя дали да я послушам, защото тя явно въобще не обръща внимание на тромбофилията, тъй като съм с ниско рискови мутации... Благодаря предварително за съветите!!! Извинявам се, ако стана прекалено дълго, но не знам как да обясня всичко това по-кратко... Благодаря, здраве пожелавам на всички и дано се сбъднат мечтите ни!!! 💗💗💗

# 624
Здравейте,
коя клиника Щерев ли

# 625
Здравейте,
коя клиника Щерев ли
Надежда.

# 626
Здравейте момичета,
вчера ми беше 1та инсеменация на ЕЦ.
Има ли момичета с + тестове с инсе при неспукан фоликул?

Много ми е притеснено и само чета информация, а доста бях обнадеждена преди процедурата.

# 627
Здравейте момичета,
вчера ми беше 1та инсеменация на ЕЦ.
Има ли момичета с + тестове с инсе при неспукан фоликул?

Много ми е притеснено и само чета информация, а доста бях обнадеждена преди процедурата.
Аз Simple Smile
Спри да четеш до теста е моя съвет. Пренавиването и притеснението увеличават нивата на кортизол. Трудно е, но се опитай да ангажира вниманието си с други неща и да си възможно най-спокойна. Успех!

# 628
Благодаря ти MSY92, за отговора ще се опитам да не го мисля много, много и да се разсейвам с някакви неща.
Много съм нетърпелива по принцип  😃  и ще ми е трудно да изчакам да другата седмица, а и не смея да тренирам, че не знам дали може.

Аз Simple Smile
Спри да четеш до теста е моя съвет. Пренавиването и притеснението увеличават нивата на кортизол. Трудно е, но се опитай да ангажира вниманието си с други неща и да си възможно най-спокойна. Успех!
[/quote]

# 629
Благодаря ти MSY92, за отговора ще се опитам да не го мисля много, много и да се разсейвам с някакви неща.
Много съм нетърпелива по принцип  😃  и ще ми е трудно да изчакам да другата седмица, а и не смея да тренирам, че не знам дали може.

Аз Simple Smile
[/quote]
Ох, и аз съм от нетърпеливите. За тренировките е най-добре да се обадиш на доктора и да попиташ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт