Предстои ми инсеминация - Тема No 28

• 43 862
  • 784
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте след като ми биха няколко дни менопур и от 3 станаха 5 фоликула. На 7 април бях на преглед и казаха че на 2-3 ми е била ову. Вчера правих тест, че ме болят и гърдите и излезе почти невидима втора черта ...дали е рано или някаква грешка в теста. Миналия месец имах биохимична бременност, преди 2 години кухо яйце и сега нещо не ми е спокойно.

# 631
  • София
Здравейте след като ми биха няколко дни менопур и от 3 станаха 5 фоликула. На 7 април бях на преглед и казаха че на 2-3 ми е била ову. Вчера правих тест, че ме болят и гърдите и излезе почти невидима втора черта ...дали е рано или някаква грешка в теста. Миналия месец имах биохимична бременност, преди 2 години кухо яйце и сега нещо не ми е спокойно.

Здравейте, не знам какво друго да Ви посъветвам, освен да пуснете и един кръвен тест. Там няма да има колебание - ако е тръгнало да се получава, ще отчете. На мен ми казаха, че мога на 12-ти ден след инсеминацията да пусна тест. Дано не са тези лоши варианти, които вече сте преживяла! 🙏 Стискам палци! 🍀🍀🍀

# 632
А брои ли се деня на инсеминацията или от следващият ден?

# 633
Пуснах кръвен  тест  резултата  е 0. За 3 път ми се случва домашните да са положителни даже с ярки  черти и кръвните кръгла 0. На какво може да се дължи??

# 634
Пуснах кръвен  тест  резултата  е 0. За 3 път ми се случва домашните да са положителни даже с ярки  черти и кръвните кръгла 0. На какво може да се дължи??
От хормоните, което са ви слагали - овитрел или подобно. Съдържат чхг.  Ако твърде рано след инсе сте правили тест е възможно да не се е изчистил  организма и да ви даде фалшив резултат, дори и кръвният тест.

# 635
Здравейте, след 3 месеца прием на добавки морфологията на приятелят ми се покачи от 4 на 5%. Всички останали показатели са на долната граница. Има ли смисъл от инсеминации или да правим директно инвитро?

Може ли насоки за добра клиника в софия? Много благодаря🌺

# 636
Здравейте, след 3 месеца прием на добавки морфологията на приятелят ми се покачи от 4 на 5%. Всички останали показатели са на долната граница. Има ли смисъл от инсеминации или да правим директно инвитро?

Може ли насоки за добра клиника в софия? Много благодаря🌺

Здравейте, какви добавки е пил приятелят ви? При моя се получи обратния ефект, след 3 м. добавки морфологията падна от 2% на 1%. Благодаря предварително.

# 637
@pines забравих и името. Тази която Кацарски изписва на всички да пият 3 месеца

# 638
Четох много за тази морфология. Ако е зле, май няма как да се подобри, каквито и добавки да се пият.
При мъжът ми е 6%, но с огромен брой, като цяло. И все пак не е ок.
Казаха ни, че с тази морфология, веднага ще ни одобрят от фонда, но мм не иска и да чуе за ин витро.
Надявам се да стане с инсеминация, иначе спираме опитите. 😔

# 639
Да, и аз доста четох и даже репрод.доктор ни каза, че няма да се повлияе от каквито и да е добавки, ама пък явно се случва макар и рядко при някои хора. При нас пък е друго, казват, че не е толкова зле да пробваме с инсеминация, може би защото и при него бройката е добра, но не съм много обнадеждена.

# 640
никакви хормони не са ми слагали инсето трябваше да е февруари после го отложиха за март после април сега уж май ... доки  се надява да стане естествено. ММ е с морфология 5% според нея е перфектно. Така че не пия нищо което може да покаже + резултат на домашните тестове но  се случва 3 пъти а за нея е нормално. Обмислям да сменя клиниката поне да чуя още едно мнение.

# 641
😔😔😢 Здравейте  толкова съм отчаяна стресирана немога да говоря 😔 аз съм на 25.г мъжа ми е на 30г. с азооспермия и гинеколог ми каза че имам поликистоза и съм без доминантен фоликул и ми даде някъкви прахчета "сайкал баланс рихтер" и ме изпрати при инвитро центар г. Русе д-р Кунев но на мъжа ми казаха че с него няма дастане направиха ми донорска инсеминация някакви лекарства ми даде и лепенки каза че е готово 2 фоликула съм имала 12 м. Направиха ми инсеминация но 14 тия ден отидох казаха че няма бебе 😔 и сега казаха пак същото толкова сугурен беше доктора защо така стана загубих вяра и аз незнам какво да мисля тука чета коментари за някакви инжекции не разбрах инжекция на инсеминацията ли се казва или след инсеминацията правят за спукане на фоликула ли на мене нищо неми каза д-р Кунев след инсеминацията на 14 ти я ден отидох за теста на мене първо гинеколога ми беше казъл че поликистоза имам и това е било ,че фоликули е ставало но неможали дасе спукат и те оставали там а д-р не каза нищо моляви момичета пишете ми при вас как е било процедурата 😔😔😢😢😢🙏#инсеминация #донорскаинсеминация

# 642
  • Благоевград
😔😔😢 Здравейте  толкова съм отчаяна стресирана немога да говоря 😔 аз съм на 25.г мъжа ми е на 30г. с азооспермия и гинеколог ми каза че имам поликистоза и съм без доминантен фоликул и ми даде някъкви прахчета "сайкал баланс рихтер" и ме изпрати при инвитро центар г. Русе д-р Кунев но на мъжа ми казаха че с него няма дастане направиха ми донорска инсеминация някакви лекарства ми даде и лепенки каза че е готово 2 фоликула съм имала 12 м. Направиха ми инсеминация но 14 тия ден отидох казаха че няма бебе 😔 и сега казаха пак същото толкова сугурен беше доктора защо така стана загубих вяра и аз незнам какво да мисля тука чета коментари за някакви инжекции не разбрах инжекция на инсеминацията ли се казва или след инсеминацията правят за спукане на фоликула ли на мене нищо неми каза д-р Кунев след инсеминацията на 14 ти я ден отидох за теста на мене първо гинеколога ми беше казъл че поликистоза имам и това е било ,че фоликули е ставало но неможали дасе спукат и те оставали там а д-р не каза нищо моляви момичета пишете ми при вас как е било процедурата 😔😔😢😢😢🙏#инсеминация #донорскаинсеминация

1. Не виждам причина да се отчайваш.
2. Защо С тази диагноза на мъжа ти не са ви казали, че може да пробвате ИКСИ, а ви губят времето с инсеминации.
3. Преди да направите инсеминация, провериха ли дали имаш редовна овулация и правиха ли цветна снимка на тръбите, за да видят дали са проходими?
4. Провериха ли дали образуват фоликули и пукат ли се самостоятелно поне 3 поредни цикъла?

От това, което прочетох, ми е супер абсурдно, че са ви накарали да правите инсеминация с донорски материал. Вие ли така пожелахте? Не ви ли предложиха и други варианти?
Според мен, трябва да потърсите още 1 мнение в друга репродуктивна клиника.

# 643
Благодоря ви ,че ми отговорихте незнам какво значи иски за таково нещо не ми каза спермограма направихме каза ,че абсурт дави пиша лекарство е грях каза д-р кунев изобщо е нямало подвижни сперматозоиди и след туй се съгласихме като чухме туй нямахме друг избор на мене преди инсеминацията някакви изследвания ми пуснаха но незнам за какво мисля .че тези следвания бяха за фоликул  казаха ми за подготофка дадоха ми хапчета Аримидекс и някакви лепенки на кръста ми залепиха после отидох на предлег и ми каза,че имам 2 фоликула 12 м. И ми залепиха пак лепенка после след 3 дена отидох и каза готово 10 низнам какво днес щее инсеминацията каза направиха всичко както трябва стана казаха след 14 тия ден отидохме за кръвен тест и каза че няма бебе 😔😔

# 644
  • Благоевград
Благодоря ви ,че ми отговорихте незнам какво значи иски за таково нещо не ми каза спермограма направихме каза ,че абсурт дави пиша лекарство е грях каза д-р кунев изобщо е нямало подвижни сперматозоиди и след туй се съгласихме като чухме туй нямахме друг избор на мене преди инсеминацията някакви изследвания ми пуснаха но незнам за какво мисля .че тези следвания бяха за фоликул  казаха ми за подготофка дадоха ми хапчета Аримидекс и някакви лепенки на кръста ми залепиха после отидох на предлег и ми каза,че имам 2 фоликула 12 м. И ми залепиха пак лепенка после след 3 дена отидох и каза готово 10 низнам какво днес щее инсеминацията каза направиха всичко както трябва стана казаха след 14 тия ден отидохме за кръвен тест и каза че няма бебе 😔😔

Запишете час на мъжа ти при андролог и потърсете още едно мнение при друг специалист в друга репродуктивна клиника. Ако трябва, отидете и до София. Пуснете спермограма на още едно място, а на теб да направят цветна снимка на тръбите.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт