Споделете 2.1

• 21 737
  • 569
  •   1
Отговори
# 420
Споделям, че имам чувството, че целият форум спи, а само аз съм будна  Mr. Green
Безкрайно съм щастлива, че днес е неработен ден, независимо, че се събудих като по часовник в 7 и 30.
Още по-щастлива съм, че положих основите на разказа, който ми отлежава в главата вече ветири години. Като за начало съм много доволна от успеха си, сега започва часта по обработката и разширяването. Но червновата е идеална. Умирам си от кеф, даже от него ми се роди идеята за поредица.

bouquet за вас!

# 421

Вергилийке, как е малкият на яслите, хареса ли му?

Благодаря за интереса, справя се чудесно. Мисля, че няма да има проблем.

Естерррр,  Hug  bouquet Heart Eyes
Какво направи ти?!

Много сте писали, отивам да чета още.

# 422
По какво е учителка сестра ти?
Като бивша ученичк амога да заявя най отговорно, че наказания не помагат. Ако ги поощрява когато се държат добре би могло да се получи, но пък могат да и се качат на главата от другата страна. Винаги съм мислела че ако учител ми каже "ще ти пиша двойка ако не си носиш учебника" аз няма да го донеса, защото ме заплашва, но ако ми каже че ще пише плюс някакъв, или някакъв друг такъв знак на тези, които иматм гледай как целия клас преснема учебници. Но нали ти казвма, от другата страна. учителството нее работа. Виж, частните учители са. Сложи го по 10 лева на час, да имаш петима за един ден, представяш ли си за какви пари става? Моята учителка по английски, при която хорех, вимаше по толкова, и имаше ученици от сутрин в осем до вечер в седем. Почти без прекъсване. За какви пари си гворим? И освен това не се занимаваш със сто човека, и не ти надуват главата, обясняваш си на един единствен и той те слуша, щото няма къде да иде, няма как да говори по телефона и така нататък. А ако е начална учителка или нещо такова (едва ли е, както описа учениците и), подготовката на дете вкъщи пак ще и носи повече пари, и същоте да са, пак ще е с едно дете, не със сто. Миналата година сестра ми имашеподобна учителка, по принцип по 4 - 5 лева е нормалното заплащане на такива учителки на час... И пак е повече, и пак за един човек само. Сравни нервите и усилията... Не ми се поправят грешки.
Мърморанке, сестра ми е учител по маркетинг и мениджмънт, такава е специалността й.
Всъщност тя прие в последния момент работата, защото е семестриално завършила и през ум не й минаваше да учителства.
Индивидуално е при всеки ученик...Трябва да е променлива, адаптивна..и същевременно -респектираща.Още по-трудно е, учениците са на по 18 г, а тя-на 23г.
като се сетя аз каква примерна ученичка бях..Даже ме беше срам на времето/97година/, че съм толкова тиха и примерна Embarassed....

# 423
  • Mediterraneo
Споделям, че днес ми иде да си изтряскам тиквата в някоя стена  smile3516 Banghead Толкова ми е мрачно и потиснато, че повече няма накъде... Времето е ужасно и ми пили нервите  Wear Umbrella Confounded А есента и дългата зима едва сега започват  ooooh!

# 424
Споделям, че днес е деня на Независимостта на България и няма кой да отвори тук тема за това. И хем не се работи.

Споделям,че ми писна от  хора, които не виждат по-далеч от носа си и за които Родината ни е страна на цъврули, отчаяние и бедност.

Споделям, че ми писна, когато някой каже, че знае нещо, веднага  да се  намирят няколко , които веднага тръгват да обясняват да не се пъчиш толккова.

Споделям, че се чуствам безсилна пред лицемерието и фалша.

# 425
празници за мен са 3 март и 24 май, 6 септември, но с днешния не мога да свикна. Просто почивен ден. Пък и така вали, че навън няма никой....

# 426
Червена ДЕПЕШаркчице, къде си? Чакаме да се похвалиш и почерпиш, беше за четвъртък, всичко мина добре на прегледа, нали?! Hug
...по-щастлива съм, че положих основите на разказа,...
Умбра, успех Ти желая и занапред в довършването му. Доста хубави неща има в блога Ти и Зоото, и неземната красота и свободата на Витошата, и разходката в парка. Ти намерили своя Г-н Б./ много добре си го написала, както и пътуването до любимото място и Дъждовницата/?! Hug
...Толкова ми е мрачно и потиснато, че повече няма накъде...
Диманка, я горе главата. Усмихни се на дъжда, той пречиства, както природата така и душата. Има особено очарование и пъстрата есен и бялата зима, само трябва да отвориш сърцето Си за да го усетиш. Hug Дано утрешният ден Те изненада с нещо невероятно красиво. Hug
...Споделям, че се чуствам безсилна пред лицемерието и фалша...
Ленни, много борбена натура Си. Дано скоро чувството на безсилие се измести от сърцето Ти, все пак различните хора по различен начин възприемат събитията. Hug

# 427
  • UK
Споделям че съм щастлива че в ЕГмонт харесаха най новото ми стихотворение. Споделям и че днес ме съсипаха от работа, докато правя еидн подарък ми носят друг, и така няколкоч аса, а накрая ми домъкнаха един голяяям цветарник който не знам какво да го правя, ама и него ще опаковам. Имам чувството че само автомобил не съм опаковала. Опа, излъгах, и такова съм. Правих една еднометрова панделка...

# 428
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Споделям, че днес ми е супер кофти. Тъй или иначе ме е налегнала някаква тъпа есенна депресия, а и имам 1002 задължения и въобще ми е много криво. Бях се настроила да разпусна малко с концерта на "Ъпсурд", ама заради лошото време той не се състоя и въобще вече никъде не ми се ходи! Съжалявам ама ми е много кофти, а и нещата с моя вървят на раздяла и въобще много ми дойде! Ами това беше, оплаках си се.

# 429
Kalida, той Г-н Б. не е мой, а на една друга, любима моя девойка, ей тук от форума, аз само й напомнях за него  Wink Дъждовницата е основата, сигурно ще минат още 5 години, докато стане истинския разказ, но през другото време ще покълват останалите, надявам се. Той е много специален и му трябва многооо време. Благодаря ти за хубавите думи, а ще предам на фотографа похвалата за снимките   bouquet

Споделям, че днес беше хубав дъждовен следобед, пихме кафе с брат ми и жена му, после се разходихме, пак пихме кафе и на кино щяхме да ходим, ама ни се приспа. Пред входа, докато им чакахме таксито, дойде едно рижо коте, явно избягало от нейде, домашно според мен, което така се гушеше в мене...Много исках да го вземем, но знам, че любимият никак не обича котки и се отказах да настоявам, да не го тормозя  Sad Обаче сега ми е ужасно криво и ми се иска да изляза, да го намеря и да се погрижа за него...

# 430
Споделям, че въпреки сутрешното ми разочерование,
пракарах един много хубав ден.

Споделям, че утре съм на сватба, а не знам какви обувки ще си обуя.
Знам само , че пак съм с хиляди задачи. Мъжът ми е свидетел, не мога за нищо да го хвана.

Свекър ми ще ми е до г..за нон стоп, а свекърва ми сутринта рбява да отида
да я взема от   болницата ( пускат я за сватбата)
да прибера аз по някакъв начин инвалидната й количка и да я кача в колата. после и да я сваля. да й асистирам да се облече ( другия   син  се жени) , и ако евентуално остане време за мен да изгладя на мъжа ми ризата и моята и да съм гримирана и с оскубани вежди и тн в 11ч. в общщината.
със зареден фотоапарат.
споделям, че искам просто да си седя тук и никой да не ме занимава с нищо!)

Споделям че искам мама и тати! Cry

Калида, благодаря ти за подкепата!!!  Heart Eyes

# 431
Червена ДЕПЕШаркчице, къде си? Чакаме да се похвалиш и почерпиш, беше за четвъртък, всичко мина добре на прегледа, нали?! Hug
Калида-ей ме на, наистина забравих. ooooh!
Ходих вчера на преглед при един доцент-ортопед, бях се шашнала за една бучка на 15 см. под коляното. Естествено, страховете ми се оказаха безплодни....и безпочвени. Оказа се някакъв спукан кръвоносен съд -при удар-а аз изобщо не помня да съм се удряла. newsm78
Благодаря ти за подсещането, благодаря и на Тони Сопрани и на Фрийкмен-те си знаят защо. Heart Eyes

# 432
  • При хората, които обичам
Умбра, онова коте едва ли ще го намериш. Вземи едно от тези. Страхотно е да имаш коте Heart Eyes Аз си пиша, а Типси е на коленете ми и хвърля по едно мързеливо око на екрана. Търсех ти рижо коте от Гугъл и тя мяукаше на всяка снимка на /забележи!/ сиамка Joy

Споделям, че въпреки дъжда или заради него, или проста така, днес беше хубав ден. Свърших много работа, подготвих романтична вечеря и така...а Той се радва на новото автоСД и чете ли, чете книжката Grinning

# 433
...че съм щастлива че в ЕГмонт харесаха най новото ми стихотворение. ...
Мърморанке, честито! А искаш ли да го споделиш с нас, моля?! Hug
...Обаче сега ми е ужасно криво и ми се иска да изляза, да го намеря и да се погрижа за него...
Умбра- Лалена, забрави го, някой сигурно вече си го е намерил и му се радва, а Ти се наслаждавай на съботата, нали Ти беше любимият ден?! Hug
...въпреки сутрешното ми разочерование, пракарах един много хубав ден...
Ленни, виждаш ли колко е лесно да се почувстваш щастлива, макар и да не си убедила събеседниците си в правотата на думите Си?! Важното е че до Теб е любимият Дамиано, а Мама и Тати са далеч, не ги мисли Те са добре ако Ти си добре. Приятни мигове утре на сватбата на девера Ти/ нали така се казваше на брат на мъжа Ти?! newsm78/. Hug

# 434
Момичета, то все още е долу... аз ходих да го нахраня. То не е бебе, голяма котка си е и даже мисля, че знам къде е живалоя преди, освен да им го занеса.

ДЕ Ваня ,   bouquet Много умно твойто коте, развесели ме искрено. Аз много бих искала да си имаме животни, но както споменах, мъжът ми не може да понася никакви вкъщи. Аз знам, че ако настоявам достатъчно дълго време, ще си вземем, но това означава той да се чувства дискомфортно. Макар от друга страна - може да си промени мнението  Thinking Да не говорим за това, като каже - ами космите, ами миризмата, ами като имаме дете, ами, ами...Амин!  Laughing

Споделям - днес той има рожден ден. Днес правим и помен за дядо ми, една година. Ще празнуваме утре, сега ще ида да купя една малка торчтичка, с една свещичка и ще го изненадам, докато спи...

Общи условия

Активация на акаунт