Споделете 2.1

• 21 706
  • 569
  •   1
Отговори
# 510
Мила Маргарита, съжалявам, че нещата са се развили така, но знам, че със сигурност бъдещето ще е по-благосклонно към теб, а ние ще мислим и ще стискаме палци за теб. Hug

# 511
Благодаря ти много, Шехина! Прозорецът който си пуснала ми напомни за стихотворението, което винаги ми е давало вяра и надежда  Hug. Благодаря ти! Точно навреме и на място!  Heart Eyes

# 512
...нещата не се развиха така както исках ...
Маргаритке, горе главата. Живота си има и застой и възход, колко ли безинтересно щеше да бъде ако навсякъде всичко ставаше веднага, питай СТрамелл колко време Й е необходимо за да постигне набелязаното! Следващият път ще стане, ще видиш, виж колко красив прозорец- мечта Ти е изпратила влюбената Шехина! Hug
Красамая, пребори ли се със съквартирантката? Hug

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 07:05 от Kalida

# 513
  • Be realistic - plan for a miracle.
ИЗНЕРВИХ СЕ! Покрай великото търсене на квартира почти не се бях изнервила, макар че и там имаше ужасяващи моменти. Сега най-после намерихме, на супер място, ама като разбрах че ще трябва да се носят един милион неща ми се изправи косата. Сега ще звъня на Никола, един приятел, да му се моля да наемем техния бус за един ден, иначе не знам... Утре отивам в София да видя бърлогата (отсега си представям каква кочинка ще е...) и да правя списък какво да се носи, както и да разпределя кой да чисти и кой да боядива  Laughing И как ще живеем аз, половинката и други две момчета.. идея си нямам. То че ще ги строявам е ясно, пък и ме слушат (интересна работа, май съм авторитет), просто ... защо трябваше да се изнервям така... уф...  Sad

# 514
Маргарита, една голяма прегръдка от мен. Hug
Аз дълбоко вярвам, че нещата се развиват така, както трябва, макар че това го разбираме доста по-късно.
Пожелавам ти сила да се с правиш скаквото и да те тормози.  Heart Eyes
Ако имаш нужда, нали знаеш, ние сме насреща Flutter

# 515
  • Варна
Споделям, че сега се прибирам от работа  Sick Колежката е в отпуска... аз опъвам и за двете. Докато дойде ред за моята отпуска, ми се струва, ще ме изнесат от офиса на носилка...  Tired

Очите ме болят - цял ден на компютъра, утре пак.... ooooh!

Прибрах се с такси, по едно време таксиджията ме пита от тук ли да мина, викам "ами да", той мина другояче.... newsm78 Сигурно е искал още малко да се повози в моята компания.... Mr. Green

Все пак утре е петък, урааааа..... Laughing

# 516
  • UK
Споделям че днес и утре и заминавам... Уф... И няма да ме има известно време, бабата не искала нет в апартамента, че да не разбивали. То много се разбива за едно кабелче ама няма значение. Надявам се скоро да си намеря квартира със Стефан, че нз дали ще се погаждам с потомствена софиянка...

# 517
  • България-Швейцария
И няма да ме има известно време, бабата не искала нет в апартамента, че да не разбивали.
Виж дограмата каква е - ако е дървена, от старите (а почти съм сигурна, че е така) може изобщо да не разбиват стената, а направо в рамката да пробият с бормашината една дупка и готово.
И аз по същия начин съм вързана Peace

# 518
 Close Споделям, че са ми останали 3 мб и може да не ми стигнат да видя тема за малкия.  Close

# 519
Споделям.
Боли ме кръста. Болят ме ходилата. Болят рамене. охххх

Хайде стига си циврила кат пенсия. Wink

# 520
  • Варна
Close Споделям, че са ми останали 3 мб и може да не ми стигнат да видя тема за малкия.  Close

Ма хич не си пестелива, тююю.... Laughing

Аз като бяхме едно време с ограничени МБ, четях форума с изключени картинки - знаеш ли колко много МБ теглят всичките аватари, снимки, подписи, лентички и др. такива???!!!  ooooh!....

Сложи си веднага такава опция!  Peace

Каква тема чакаш, да не сте скоро рожденници?  Laughing

# 521
 Party Аха, утре! Аз май писах в подписа, не виждам.
Аз отдавна съм без картинки и аватари. Скука.  Close Tired

# 522
  • UK
И няма да ме има известно време, бабата не искала нет в апартамента, че да не разбивали.
Виж дограмата каква е - ако е дървена, от старите (а почти съм сигурна, че е така) може изобщо да не разбиват стената, а направо в рамката да пробият с бормашината една дупка и готово.
И аз по същия начин съм вързана Peace
Не е... Абе няма значение... Ще се оправям. Вергилия, марш от тук и ще дойдеш чак за РД на малкия. Никакъв нет дотогава. Ще пазиш МБтите

# 523
Вчера ми удариха колата отзад  Tired
Аман от кадърни шофьорки...

# 524
  • UK
Споделям, че днес сигурно за последно си говоря с един приятел... И ми е адски криво... Той заминава за Германия, а аз в София едва ли ще имам нет, както вече казах, а и да имам, все нещо няма да е като хората... Просто няма да се видим повече... :'(

Общи условия

Активация на акаунт