Борбата с рака - Духовното оцеляване, физическото преодоляване - 67

• 49 876
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Lea, при мен химията стопи всичко. Зададох точно този въпрос, но онколога и Гаврилов бяха категорични, че ще има операция. Думите на Гаврилов бяха "при такъв резултат нямам основание да отстранявам гърда" и ми направи квадрантектомия.

# 136
Момичета, които от вас са с тройнопозитивен, проверявали ли са ви с КИШ? Според някои доктори не трябва проверка. Според други-трябва. Аз направих КИШ, излезе, че не давали сигнал  препаратите и не може да се каже...
И на някой случвало ли се е да не се получи резултат от КИШ. Пише ми неадекватна обработка на биопсията.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 14:53 от forest_dreams

# 137
  • София
Форест, а какво е КИШ? Никъде по книгите не го открих това.

# 138
Изследване, което проверява допълнително хер 2 и трябва да потвърди или отхвърли, че е положителен.

# 139
Ани, изглеждаш прекрасно!

Маритка, абе ти апартамента ли ще представяш или себе си, какво е това чистене, внимавай там някой имплант да не се измести заради глупости! Wink

Това ме уби направо🤣 Душко, аз вдигам щанги във фитнеса. Тренирам цялото тяло включително и гръдни мускули. Абе всеки мускул без изключение. Та някакво чистене.....то обаче мпже да ми "защипе" кръста, защото да чистиш не е здравословно като това да изпълняваш упражнения😅

Нушке, идвай! Направо и двете ще се пуснем тука по Цюрих с мокри фланелки да видим кво ще намерим хихихииии

Май ми се видя, че дискутирате стопяването на тумора и операциите? Моят напълно изчезна от химиите и въпреки това лекарите и дори касата не ми оспориха желанието за мастектомия, че и двойна. Аз не бих задържала това туморно месо в мен.

# 140
Форест, доколкото знам, КИШ е задължително изследване, за да може да се назначи таргетната терапия за HER2 позитивните тумори. Поне на мен така ми казаха в Надежда. От лекар в Александровска обаче знам, че да да се направи КИШ, трябва препаратите от биопсията да са обработени много прецизно, по учебник буквално, защото иначе може изследването да не стане. Не знам какъв е твоя случай и дали за това става въпрос. Най- добре се обади на онколога ти, за да решите как да действате от тук нататък.

# 141
  • Варна
Нушке, идвай! Направо и двете ще се пуснем тука по Цюрих с мокри фланелки да видим кво ще намерим хихихииии

Oпа обърка ни душа, Муцито , не е Нушка , аз ти бутам фитили .....не че и Нушка няма да я вземем ако е навита ......ха хаха аааааааа
Мокри фланелки да искаш  Sweat Smile

Момичета взех протокола за Золодекса  днес ,  дали са ми до Март , значи за 6 месеца и при мен .

# 142
  • Варна
Момичета, които от вас са с тройнопозитивен, проверявали ли са ви с КИШ? Според някои доктори не трябва проверка. Според други-трябва. Аз направих КИШ, излезе, че не давали сигнал  препаратите и не може да се каже...
И на някой случвало ли се е да не се получи резултат от КИШ. Пише ми неадекватна обработка на биопсията.
Киш не, направиха ми DISH (dual ish) понеже хер2 беше 2+, което го водят граничен резултат, и се води слабо положителен. ДИШа потвърди, че хер2 е положителен.

# 143

Oпа обърка ни душа, Муцито , не е Нушка , аз ти бутам фитили .....не че и Нушка няма да я вземем ако е навита ......ха хаха аааааааа
Мокри фланелки да искаш  Sweat Smile

Момичета взех протокола за Золодекса  днес ,  дали са ми до Март , значи за 6 месеца и при мен .
Навита съм, как да не съм! Щом е за бизнес, при това в Швейцария. Виж я Маритка с какви готини типове се запознава. Що пък и ние покрай плакненето на килима да не оплакнем и окото (шшшт, тихо, да не чуе ММ)🤣🤣
     За протокола, не мога да се меря с формите на Марита, но имам материал за мокра фланелка. Моите двете са натюр и откакто напълнях, придобиха нормални размери, че преди (когато бях слабичка) трудно ги намирах къде са😜

# 144
Обърках само псевдонимите ви да, но иначе Муци, тебе си имах предвид. Па ще вземем и Нушка кво? По-голяма компания - повече ще ни забележат хахахаа

# 145
  • Стара Загора
Здравейте  провеждам хормонална терапия с Золадекс. Имам питане имате ли проблем с отпускането в аптеката . Правя го на 28 дни като броя 28 ден за първи на следващия цикъл. По този начин трябва да ми го отпускат на 27 ден.. Вие какво правите.

# 146
Обърках само псевдонимите ви да, но иначе Муци, тебе си имах предвид. Па ще вземем и Нушка кво? По-голяма компания - повече ще ни забележат хахахаа

И аз се включвам в компанията "мокра фланелка". Материалът ми става за целта. Пък и отдавна се канихме да отскочим до Цюрих и да правим лоши неща 😅
Лейди, каква пък метаболитна активност сега, то може би е свързано с възпалението дето ки носиш в тая гърда. 🍀

# 147

И аз се включвам в компанията "мокра фланелка". Материалът ми става за целта. Пък и отдавна се канихме да отскочим до Цюрих и да правим лоши неща 😅
Лейди, каква пък метаболитна активност сега, то може би е свързано с възпалението дето ки носиш в тая гърда. 🍀

Ми хайде де! Аз както виждате започнах да ги правя. Не се шегувах😂 Идвайте да видиме има ли Корона по Цюрих сити😂

Добавка:

Я гледайте😂

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 21:08 от marittaa

# 148
  • София /Абсурдистан
Айде и аз да се впиша за автомивката Simple Smile м@йната и на метаболитната активност, аман!
Ако има някой банкер и за мен, не съм против Wink

# 149
  • София
Здравейте  провеждам хормонална терапия с Золадекс. Имам питане имате ли проблем с отпускането в аптеката . Правя го на 28 дни като броя 28 ден за първи на следващия цикъл. По този начин трябва да ми го отпускат на 27 ден.. Вие какво правите.
Личния да пише на рецептата,че е за 28 дни и имаш право да я вземеш на 26-тия.Работя в аптека и винаги така ги даваме - лекарства за 30 дни,отпускаме на 28-тия,за 28 дни - на 26-тия.
 Но и на 28 да го взимаш,пак не е проблем,ако има кой да ти я бие в същия ден.Биеш  на 1.09 примерно,следващото е на 28.08 следващото на 25.10(което е 28-ми ден от последно биене/взимане на лекарство).

Общи условия

Активация на акаунт