Студенти в Нидерландия - 8

• 60 417
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Синът ми има описание на изучаваното по математика и физика, мисля че е подписано от преподавателите и дирекцията.
Ако, ще помогне мога да го потърся, учил е в МГ.

# 526
Здравейте, днес са закупени спешно билети от WIZZ и RYANAIR (няма 24 часа) за неделя, но в същото време пътникът има и положителен тест за COVID. Какво може да се направи, за да се отмени полета.

# 527
Раян може да се отмени без такса направо за след 2 седмици. Уиз зависи от тарифата.

# 528
Здравейте, днес са закупени спешно билети от WIZZ и RYANAIR (няма 24 часа) за неделя, но в същото време пътникът има и положителен тест за COVID. Какво може да се направи, за да се отмени полета.

Wizz air срещу 71 лв ако няма flex.

# 529
Синът ми има описание на изучаваното по математика и физика, мисля че е подписано от преподавателите и дирекцията.
Ако, ще помогне мога да го потърся, учил е в МГ.
Ще помогне много. Моят също е в МГ, така че ще е и точно.
 Благодаря ви!

# 530
Здравейте, ще може ли и на мен да ми изпратите подробния план за изучаваното по физика и математика. И моята е в МГ, за сега не са ни искали такъв документ, но очаквам да го поискат.  На вас за кои университети ви го изискват.
И да попитам още, някой кандидатствал ли е в Айндховен миналата година- компютърни науки? Дъщеря ми е условно приета по документи, но освен тест щяло да има и някакъв въпросник с интервю, чрез което да определят подходяща ли е за тази специалност. Нарича се study choice check. Интересувам се какви въпроси задават, за да се подготви предварително?

# 531
Момичета, изпратете ми на лични мейлите за да Ви ги препратя.
На синът ми не му бяха необходими за холандски универитет.

# 532
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте, на някое от децата ви направили ли са проблем на Летището, ако няма час на ПСР теста?
На моят син го направиха в четвъртък следобед в Поликлиника България и днес сутринта си видя отрицателния /слава богу/ резултат. Лети утре неделя и каца в 16ч
Сега ще ходим да вземаме сертификата и се чудя дали да настоявам за час.

# 533
  • София
Здравейте, на някое от децата ви направили ли са проблем на Летището, ако няма час на ПСР теста?
На моят син го направиха в четвъртък следобед в Поликлиника България и днес сутринта си видя отрицателния /слава богу/ резултат. Лети утре неделя и каца в 16ч
Сега ще ходим да вземаме сертификата и се чудя дали да настоявам за час.
Ако сте близо до 72-рия час ще ви търсят часа на теста. Синът ми днес замина. Проверявали са много обстойно, той не е имал проблем, защото е с тест от 07.01 и е едва в 48-часовия интервал. На останалите са искали изрично и час. Той си взе изследването от Рамус. Нямаше написан час на бланката , но ние бяхме прикрепили касовия бон, на който има и дата и час. Трима не са били допуснати на самолета - единия е бил без тест, а другите двама с тест от 06.01, но без час .

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 17:21 от Ивка

# 534
elitsa,

Този тест би трябвало да е различен за всяка специалност и е в полза на детето ви.
На тази възраст децата не винаги са наясно коя специалност какво включва и за какво е.
Идеята е да проверят интересите на детето да не се разминават значително , с това което се учи и предлага от тази специалност.

# 535
Ясно, те и в универаитета така са написали, но защо е задължително да се минава, след като няма никаква стойност за класирането на кандидата

# 536
Привет. Не успях да се свържа изобщо с Рамус. Моля, някой ако знае дали Рамус в Дружба или Пирогов работят и в неделя. Моят юнак лети във вторник сутринта

# 537
Здравейте, ще сменя леко темата.
Сина ми трябва да напише описание на курса си по Математика т. нар. Course Description за университета в Грьонинген. От училището казват да потърсим от министерството, а те ни препращат обратно към училището. Тук някой може ли да помогне, ако се е занимавал с подобно нещо?

За Грьанинген - описанието на курковете си има стриктен формат от миналата година и за всяка специалност има изисквания. Вече опикание като текс няма да ви свърши работа - няма изобщо да ви разгледат документите, ако  курс дискрипшъна не е в указания формат. Изисква се в таблица освен описание да има и сканирани страници от самите учебници. Огледайте все пак сайта да не са го променили пак

# 538
Привет. Не успях да се свържа изобщо с Рамус. Моля, някой ако знае дали Рамус в Дружба или Пирогов работят и в неделя. Моят юнак лети във вторник сутринта
Рамус работи всеки ден.
От сайта:

# 539

Няколко страници по-напред писах за Пирогов - намери им сайта, но аз говорих по телефон и ми казаха, че работят в неделя, а резултатите излизат на следващия ден.
За Рамус вече са ти писали.
И ние сме във  вторник - моят човек лети с един приятел, вероятно ще летите с тях - до Айндховен. Много неудобен полет за ПСР тестове, но избрахме Пирогов и утре сме там с идеята в понеделник да си вземат тестовете.

Общи условия

Активация на акаунт