Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 756
  • 619
  •   1
Отговори
# 45
  • Sunshine state
Е, така е, ама предната година твърдяха, че били с най-висок рейтинг, което ми се струва абсурдно. Все по-малко хора гледат и то от няма и къде, но чак пък с рекорден рейтинг..

# 46
Е, така е, ама предната година твърдяха, че били с най-висок рейтинг, което ми се струва абсурдно. Все по-малко хора гледат и то от няма и къде, но чак пък с рекорден рейтинг..

А, точно по тази тема пускам линк - кой, какво, колко и как точно гледа и измерва. Като гледам числата, много са напреднали. Преди 7-8 години бяха едва 60 кутии в Беге.

https://www.tvmeter.admosphere.bg/

# 47
По BTV Lady дават повторение на следващия ден от 14:15ч.

И аз не разбрах защо дръпнаха такъв рев за Габи, чак неудобно ми стана да гледам. Иначе мисля, че се радваха, тя даваше заявки за най-добре подготвена от жените.

# 48
  • при късмета
Откакто някои оператори предлагат услугата да си връщаш програмата до седмица назад, тези измервания са напълно неправдоподобни. (Не, че агенциите които изнасят тези данни не ги манипулират, според това коя ТВ колко е дала Joy) У нас предаванията, които се следат се гледат с тази услуга, т.е. върнати са, понякога целите, за да не гледаме нито една реклама, а само предаването. И ако отчита само времето и канала който се гледа в момента, никак няма да им излязат верни измерванията. Не, че съм   включена в тази инициатива, но колкото хора познавам с такава възможност, всички до един правят като нас. А за поне 2 оператора се сещам, които я предлагат, възможно е да има и други.
Това го коментирахме още миналата година, защото на най-слабия сезон, водещите набиваха повече от всякога, че е най-гледаното предаване, че и сезон

# 49
Така е, и вкъщи от много години сме с интерактивна тв и пропускам "удоволствието" - "останете с нас - след рекламите" . Joy

# 50
  • Sunshine state
И аз го гледам на запис тук, няма реклами, няма дявол. 🤣 Ако пък ще гледам в реално време, го стартирам с 10 мин по-късно, за да ги пропускам.

# 51
И аз на запис от Нетерата. Няма реклами и могабда превъртам.

# 52
  • Sunshine state
И ние сме с Нетера. Най-доброто решение, вместо да се чудя къде онлайн да гледам.

# 53
  • Вестерос
Връщат отпаднал участник или победен на дуел остава само когато има излязъл играч непредвидено. Както Габи в случая. Или като изгониха миналия сезон, този селтак дето си позволи да посегне. Защото иначе няма им излезе схемата и броя хора, които трябва да останат на финал, ще са с един по-малко, а това обърква всичко
Не е вярно. В първи сезон върнаха жълтите гащи, защото така се правело в оригиналното. Първият отпаднал.
После във втори върнаха Михо, защото и той в началото отпадна, другите гласуваха дали да го върнат.
В трети сезон Яни отпадна от Владо Николов, ама Владо излезе и върнаха Яни.

Не помня в кой сезон, но някой се отказа  и влезе на Альона мъжът- Мишо май се казваше.

В четвърти сезон решиха да правят битка и да връщат един от участници няколко, нали Христина спечели и се върна.

# 54
Да бе, верно, че Мишо влезе на мястото на Ласкин, Светла му памет. Бях забравила. В любимия ми трети сезон. Simple Smile

# 55
  • Другата България
Тиф, благодаря ти, че ми припомни персонажи, които бях забравила.
Альона и Мишо, жълтите гащи....сетих се и за Варсанов.
Михо и той беше един образ...

# 56
  • Вестерос
Моля Grinning Аз помня някакви такива неща без да си го слагам за цел. Като цяло странните участници най се запомнят. Ето, Христина беше ужасна, ама на, помним я Grinning Веднага се сетих за Майора, бавната Нора, Мандрата, онези двамата Нико и другият, младият, как плетяха чорапи Grinning Grinning Макето и Силвия, Алек Сълзата, Бентлито, Вила, Балан Grinning

# 57
  • Sunshine state
На мен любим персонаж ми е Генерала. Такъв образ беше.. 🤣

# 58
  • Другата България
На мен любим персонаж ми е Генерала. Такъв образ беше.. 🤣
Joy
Майора. И на мен.

# 59
  • Вестерос
И на мен Grinning Grinning

Общи условия