Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 704
  • 619
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България
Селяндур е титла.
Не олицетворява местоживеенето.
Може да живееш на пъпа на Париж и да си селяндур.
Може да си бил цял живот на село, и това изобщо да не си личи, освен ако не си го признаеш доброволно.
Аз не знам Надежда от къде е по принцип? Къде живее?

# 211
  • Sofia
Надежда казаха че е от Варна, там е била женена за някакъв който уж пиел и я е биел и са се разделили и е намерила друг мъж сега с който живее в Нови хан.

# 212
  • London
За мен живота в много малко населено място си носи своите белези....няма как да избягаш от това. Не е до култура в случая.

# 213
  • Другата България
Не се наемам да твърдя до какво и за кого е, аз говоря по принцип.
Христина като беше от София, дали не беше типичната селяндурка?

# 214
  • SF
Коя беше тази Христина?
Има ги и тук всякакви. Повечето само казват, че са от София, но като поговориш малко с тях, разбираш, че върло мразят софиянците и даже много ги дразнят.

# 215
  • Другата България
От сезон 4 е Христина мисля, че вече бъркам сезоните.
Или 3?
Известна скандалджийка, дето я върнаха именно заради сеира.

# 216
  • SF
Не съм гледала. Аз само миналия сезон изгледах.

# 217
  • София
А,на мен ми хареса епизодчето.Много се "отвориха" всички,започнах да си изграждам вече мнение.Тъкмо ви запитах тук хепи Ванче и Мария давани ли са изобщо-и хоп,те се показаха в целия си блясък.Може спокойно да се скрият вече от прожекторите и да вземат със себе си и Надето.Последната ми напомня по някакъв начин Веселка и не мога вече да я трая.
Милена ме накара да се усмихна.В голям филм се е вкарала,но е интересна.Това как се превърна в Маман и разпредели двете фръцли,но и Даяна и фокусника-това наистина не го очаквах.Така ми падна от небето,че чак не се усетих колко е грозно.
Чудно ми е защо не искат първо да си организират спалното помещение,но те си знаят по-добре.
Иначе имаше пасти гейт 2 и Шопски 2,който превъртях.Гледах танците,много ми харесва идеята да ги научат да играят хора.

# 218
Лелееее авиком, и на мен все на Веселка ми прилича и ми противее и по тази линия. Мислех си, че само аз виждам такава прилика и си мълча и ти сега като го написа се успокоих , че не съм сама Blush

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 19:17 от "Ти нормална ли си?!?"

# 219
Не ми хареса, че Милена разпредели "задачите" на всеки индувидуално. В предишни сезони на масата пред всички се казваше кой какво ще прави.
Може и сега да е било така, но да са излъчили само как ходи и се обяснява, държи им ръцете, гледа ги в очите и т.н.
Неприятна ми е.
За прословутите пасти мисля, че въпроса наистина беше принципен. Нямам пропуснат епизод от всички сезони и не помня такова делене да е имало, дори когато  за закуска ядяха по един шоколадов бонбон имаше за всички по равно.

# 220
Скрит текст:

Искам да ви попитам - днес по-малко ли работите?! Не забравяйте, че е приоритетно да ни забавлявате и да ни носите вода, че при мен е и жега. Ако може и масажчееееееееееееее... няма да откажа.

Днес се претрепвам от работа. В кухнята. Хем готвя, хем на стъклокерамичен коттлон, че и трябваше да го чистя първо...
Така че забавлявай се сам. И на мен ми е жега, а кьорава миска няма да даде едно леденостудено шише. Срамота.

Тва не е приоритетно. Спирай веднага, отивай да почиваш и после ела... като имаш настроение - май така каза фермерката. " Като сте в настроение". Joy

Аз при тия с настроението не мога да се класирам - хем рано съм станала, хем по осем часа работя.

# 221
  • при късмета
Той въпроса си е принципен, не може на основание пол да им се разпределя каквато и да е храна. Обаче Ваня и още една жена, поискаха нормално обяснение, нормално заявиха, че такова разделение не може да има и съвсем принципно си защитиха позицията. Обаче джукестото, не малко, че с вида си единственото което заявява е, че жените стават само за едно нещо и по тази причина са втора категория хора, хем имала обратния принцип, че не трябвало жените да се делят по пол, хем циври, хем един разумен аргумент не можа да даде в защита на принципа си, а вида ѝ говори точно обратното, хем се заяде с неподходящия човек, а на Милена мигаше насреща и ѝ се радваше как ѝ дава задача да забавлява мъжете. Като ще заемаш позиция, го правиш както трябва. И не цивриш, че не можеш да я защитиш

# 222
На мен пък ми е досадно това вменяване зорлян за разделение между мъже и жени. Пълна тъпотия. И в Игрите същата работа. Жени та жени. Тия пасти и те на пъпа ми излязоха, то не бе ревове, то не бе тръшкане...Нищо съществено, нищо което да науча, да ми направи впечатление. Пълна безсмислица, ако е сценарий говори много зле за умствения багаж на сценаристите. Това ли са им родили главите, в предаване за ФЕрмата.....

# 223
  • London
Аз вече и във фейс го писах, но и тук..... едно време като са работели основно мъжете по мините, тежка работа....., а жените у дома с много деца, не е имало пари и е било недоимък, като е имало парче мръвка в манджата е отивала в чинията на мъжа за да има сила за мината и да не падне там в несвяст. После по-лошо за самата жената и 5-6 деца......  Та и тук така, има недоимък на пасти и енергийния източник отива при мъжете, които работят, а при жените един гол...., защото само цигари пушат и пият кафета.

# 224
  • Буркина Фасо
Той въпроса си е принципен, не може на основание пол да им се разпределя каквато и да е храна. Обаче Ваня и още една жена, поискаха нормално обяснение, нормално заявиха, че такова разделение не може да има и съвсем принципно си защитиха позицията. Обаче джукестото, не малко, че с вида си единственото което заявява е, че жените стават само за едно нещо и по тази причина са втора категория хора, хем имала обратния принцип, че не трябвало жените да се делят по пол, хем циври, хем един разумен аргумент не можа да даде в защита на принципа си, а вида ѝ говори точно обратното, хем се заяде с неподходящия човек, а на Милена мигаше насреща и ѝ се радваше как ѝ дава задача да забавлява мъжете. Като ще заемаш позиция, го правиш както трябва. И не цивриш, че не можеш да я защитиш
ми че то на основание пол се разпределя и работата им.
освен пастите , беше споменато е за цигарите - за едни има, за други не.  нека за всички да има, а пък дали ще ги пушат фасовете е все тая. но пък и бюджета ще им се намали ако купуват за всички цигари.

Общи условия

Активация на акаунт