Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 744
  • 619
  •   1
Отговори
# 180
Тя и там се показа като жрица на любовта. Да види какво ще направи Данчо с Даяна... Иска да изкара, че всички жени са лесни за манипулация, а тя е едиствено сериозната, здраво стъпилата, "Аз понеже съм юрист, нали..., нали..."

Аз кви юристи "познавам" - чудя се как си връзват връзките на обувките сами. Цяло стадо кукувици са и те. Да има 20% нормални към добри, останалите са потрес.

Искам да ви попитам - днес по-малко ли работите?! Не забравяйте, че е приоритетно да ни забавлявате и да ни носите вода, че при мен е и жега. Ако може и масажчееееееееееееее... няма да откажа.

# 181
Ами за мен е липса на воля да ревеш за една паста. Не ми е понятно и това.... '''човек да убиеш за сладичко'',  тези неща просто алармират за здравословни проблеми, било с инсулина, кръвната захар, щитовидната жлеза, хормони и тн....

не знам - може и да имам проблеми, но явно не могат да се детектнат с настоящите медицински тестове. Освен това много жени са така - изкара ги всичките болни.
И много ясно, че няма да убия човек наистина. Просто като ми се дояде сладко съм като в абстиненция - не мирясвам докато не си го доставя под една или друга форма. При мен за щастие винаги се намира такова - ако не купешко поне мед винаги имам под ръка

И аз харесвам Дана, мисля, че е чиста душа.... ама страхлива се оказа. Тия обяснения пред Милена и мрън, мрън за ратайство и дуел. Очаквах да влезе мъжката в тия неща, а то....

така е щото за нея Милена е все още авторитет. Но с времето ще се отпусне и ще се изяви в целия си блясък. Надявам се, щото ме кефи като цяло Дана

Подозирах, че Милена нарочно не им дава някаква смислена работа, за да не успеят да придобият почти никакви умения като рязане, коване и тем подобни и после по-лесно да ги събаря на дуелите. Но повече ми прилича на действия по сценарий това нейното. Особено пък и с това недопускане на Йордан в къщата...

Не мисля - Милена и в живота си се е отказала от кариера за да майка и съпруга на мъжа си. Такова и мисленето - малко кучкенско - мяукай на мъжо за да е щастлив, работоспособен и да те обгрижва максимално.
Само дето фермата не е семейство - там се иска работа от всички.

# 182
На мен всякакво разделение между участниците ми нагарча - на мъже и жени се деляха много осезаемо е трети сезон, че дори мъжете имаха договорка да пращат само жени на дуел... И сега ли това ще гледаме...
Милена може да се надява мъжете да я заобичат, щото, видиш ли, много се грижи за тях, но ме съмнява да ѝ се получи с толкова долнопробни методи. Simple Smile

# 183
Направо не знам как е просъществувало човечеството хилядолетия, преди да почне да се прави кристална захар и производни... Тюх тюх. Те тогава жените цикъл не са имали, ужас. Освен медец, друго са нямали. А фермерите останах с впечатление, че имат мед. Но нееее, не е проблем в сладичкото, щото мед има, а в пакетираната, пълна с консерванти, захар и хидрогенирани мазнини суха паста.
Те фермерските жени все сухи пасти са яли:joy:

# 184
  • Sofia
А като коментирахте ръцете на Надя аз тази не искам да ми готви. Като и дадоха ръцете имаше черно под ноктите, каква хигиена само, на тази не трябва да и се дава достъп до храна и кухня изобщо.

# 185
  • London
Меда наистина е прекрасен, че и полезен. Защо все още не извличат мед? А и няма ли как кекс нещо да направят, брашно толкова никакво ли няма?

Да вземат пример от йогата.... веднъж не го чух нещо да се оплаче.

# 186

Искам да ви попитам - днес по-малко ли работите?! Не забравяйте, че е приоритетно да ни забавлявате и да ни носите вода, че при мен е и жега. Ако може и масажчееееееееееееее... няма да откажа.

Днес се претрепвам от работа. В кухнята. Хем готвя, хем на стъклокерамичен котлон, че и трябваше да го чистя първо...
Така че забавлявай се сам. И на мен ми е жега, а кьорава миска няма да даде едно леденостудено шише. Срамота.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 19:19 от Дидичка

# 187
По-скоро са й "засечени" ръцете. Често ноктите се боядисват от някои хранителни продукти и оцветеното не е отдолу като мръсотия, а просто оцветяване на плочката и по ръбовете. От земеделски труд също - разбира се. Но това го изключвам, защото не се вижда да работи в градината.

# 188
  • London
Ххаха, ще потанцуваме по нощнички, ама не знам ще помогне ли това да се мотивираш или ще забравиш работата тотално хахах.

Сега видях промото, някой пострада....с една греда връз гърба. Не му знам името на пострадалия....

# 189
  • София
Дидичка е много права и това ми направи доста неприятно впечатление и тук в темата. Значи е дискриминация мъжете да ядат цяла паста, а жените по половинки ама не е никак дискриминативно тия продукти да са “купени за жените”. Мхм. Добре. Simple Smile

Аз друго искам да попитам - колко пасти са купили тези хора, че всеки ден се карат за тях? Не свършиха ли вече? Joy Промишлено количество пасти.

“Фермата” е интересна за мен от гледна точка на това, че в момента гледам реално как изглежда пирамидата на Маслоу и как фермерите се карат и се стремят преди всичко да запълнят нуждите си от храна, вода (алкохол) и т.н.
На мъжете се полагаха пък повече бири, те за това са мрънкали сигурно, жените пък сигурно за сладко. Само, че 40 бири не са на цената на 2 кутии сухи пасти. Можеха да вземат 17 бири примерно или колкото се падат и да са по бира на мъж и половин бира на жена и по паста на жена, половин на мъж. После може и да си разменят вътрешно, бира за паста кой каквото обича или най-малкото за следващия път щяха вече да знаят. И с останалите примерно 25 лв от бирите да се купи храна, защото не им достига. Пък за втората седмица, вече ако им стига храната, тогава да взимат повече неща и за душата.
Така всеки щеше да е получил по една глезотийка, но и ще вземат още три тарелки месо, за да не делят пържолата на три. Стори ми се Лидълско месото.

# 190
  • SF

Милена може да се надява мъжете да я заобичат, щото, видиш ли, много се грижи за тях, но ме съмнява да ѝ се получи с толкова долнопробни методи. Simple Smile

Може и да й се получи, защото мъжете вътре са някак по-първосигнални. Искат хляб и зрелища. При някои от тях определено тези игрички вървят.
Но на мене са ми отвратителни. И притежателят на мозъка, който ги измисля, също ми е отвратителен.

# 191
Обаче друго ме издразни в Милена (органически не я понасям, имала съм такива змии за шефки, ясна ми е). Това зорлем сватосване на Даяна и Данчо. То може и да има химия между тях, но нужно ли беше да го праща да спи при нея. Бе човека е обвързан, направи така, че да не се засичат, защо насила го буташ в огъня, че и го казваш в ефира. Приятелката му като гледа сега, не й е приятно. Съвсем нормално е да има химия между мъже и жени в затворена обстановка. Още повече артистични натури като Даяна и Данчо, но пък продукцията като им светна очите, все натам ни насочва погледа, Милена и тя. Накрая ще му развалят връзката на човека, а той може да е без вина виновен.

# 192
Меда наистина е прекрасен, че и полезен. Защо все още не извличат мед?

разбира се, че могат да си извадят 1-2 от пълните пити и да си ги пресоват за медец както  и да дъвчат восъка. Ама явно пчеларката е забранила.

# 193
  • Другата България
На мен пък продължава да ми допада Милена. Като цяло. С изключения, естествено.
От жените нито една /засега/ не ми се очертава като фаворит, или поне любимец. Ванчето, ама не мога да видя /засега/ индивидуализъм, което /засега/, макар и малко, или повече в определени моменти, виждам в Милена. Умее да борави с думите, има дар слово, само дето понякога трябва по-малко да го използва.
Това с Надя беше в десятката /Надя вече ми е на дъното, дори и под Ачо, такова мрънкаво и неориентирано същество - боли ме, сърби ме, драго ми е, ама не искам, ама искам, ама защо пък не става така, както аз искам. Тропа с краче и си мисли, че е велика, като знае да готви. Ами не, не е. Може би затова Ванчето ми е ....неопределена, защото все около Надежда се върти/. ВърхА на сладоледа ми бяха и сълзите на Мария затова, че не са избрали Митака за фермер. Моляя? От седмица се познавате, цяла ферма не го иска - може би има защо, тя седнала да рИве, че не станала нейната, и на Надя, и на Ванчето....ама защо само ние, ама защо така...ами иди ги питай, тази драма ми дойде в повече.
КокошКарника /припад, тези хора дори не знаят, че е кокошарник/ изобщо не беше приоритет, ама тук се видя герберското у фермерката - събрахме се и АЗ реших. Мандрата е наистина по-важна, но това по-късно ще се отчете като грешка, предполагам. Дано не ѝ се обяви бойкот и да изпълнят задачите, че иначе глад и бой за пасти.
Но черешката на тортата бяха двете девойки, които трябва да го играят компаньонки. Joy Не, че ще им е трудно, все пак те затова са дошли, но така явно, така грозно...не знам дали е по сценарий или не, но можеше да ни се спести. Жанета не можела да става рано.....алоооУ, ти къде си мислеше, че отиваш? Това парче е толкова кухо....просто нямам думи.
За ратаи Дана и евентуално Стоян/Илиян.
Обаче! За дуел няма да прати хора, които са били ратаи. Убедена съм. Залагам на готвача, почти сигурно.
И още нещо, забравих. Сватосването на Даяна и Йордан. Катализатор - Милена. Много грозно, много очеизвадно, много....пошло.

# 194
Скрит текст:

Днес се претрепвам от работа. В кухнята. Хем готвя, хем на стъклокерамичен коттлон, че и трябваше да го чистя първо...
Така че забавлявай се сам. И на мен ми е жега, а кьорава миска няма да даде едно леденостудено шише. Срамота.

Тва не е приоритетно. Спирай веднага, отивай да почиваш и после ела... като имаш настроение - май така каза фермерката. " Като сте в настроение". Joy

Общи условия

Активация на акаунт