Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 686
  • 619
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Дана е точна. Симпатична ми е.

# 241
  • London
Ууу тоя Ангел как можа наистина да оближе чинията. Ужасия. Мен май масово ме дразнят вече, само един йога къде е Ок.

# 242
Аз съм на 30тата минута от предаването и не мога да сброя колко пъти видях едни да стоят и да си приказват, зеят, блеят... а други да са качени на покрива или да мъкнат нещо. По една случайност едните са жени, а другите мъже. Не го изкарвайте все едно предаването умишлено дели мъже-жени, а те самите така се делят. Който иска да работи и да даде повече от себе си, никой няма да го спре, за съжаление такава инициатива не се вижда. Мис джуки си каза, че не искала да е ратай, защото не харесвала някой да й казва какво да прави- това в общи линии обобщава цялата ситуация.
Дана с този страх да е ратай, а после и на битка много ми напомня на някого от миналия сезон - май Веселка цяла седмица бра душа,че ще ходи на дуел. Поправям се Елизабет беше.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:42 от papincetoOo

# 243
  • I Love You 3000
Бетка правеше панаири за дуели. Веселка , не отиде на нито един дуел до последно.Последният женски дуел беше нейн. Дотогава я пазеха. И мрънкаше , че иска да иде на дуел, защото не искала да печели без дуели. А Бети умираше от страх.

# 244
Лелееее авиком, и на мен все на Веселка ми прилича и ми противее и по тази линия. Мислех си, че само аз виждам такава прилика и си мълча и ти сега като го написа се успокоих , че не съм сама Blush
+1 Все едно гледам Веселка, но по-възрастна версия... И любимия рефрен:"Ние сме хора от село..."😱

# 245
  • I Love You 3000
Дана ли ви прилича на Веселка? Мен пък Надя.

# 246
Дана ли ви прилича на Веселка? Мен пък Надя.
Надя ни прилича на Веселка.

# 247
На Надежда какво и става?!? До сега не се е усмихнала и зарадвала на нищо! Все е недоволна, все мрънка. Съвсем друго представяне очаквах от нея.

# 248
На Надежда какво и става?!? До сега не се е усмихнала и зарадвала на нищо! Все е недоволна, все мрънка. Съвсем друго представяне очаквах от нея.
Точно кат Веска. Само че онази и цивреше.

# 249
  • София
Фермата - Сезон 6, Епизод 9 (15.09.2020)
ДИРЕКТЕН ЛИНК

# 250
  • Велико Търново
Малко е детето,ще се обучи.Тя всъщност на колко години е?
Не знам защо бях остана с впечатление, че е на 22, обаче се оказва, че е на 26. Т.е. не е малка хич.
Даяна също я пишат на 26, но то е защото още не ги е била навършила към началото на сезона, но вече официално си е на 27. Жанета също е на 27, Антония - на 28.
Спокойно всяка от тях можеше да бъде на мястото на Ваня в ритуала Joy

Не харесвам Илиян /между другото той по паспорт е ИлиАн, не знам защо го изписват грешно/
Когато има субтитри, го изписват "Илиан Кустев", в сайта им името също е изписано по същия начин.

Не ми допада и драмата със сухите пасти, виждат че втора седмица става драма заради тях - ами спрете да ги купувате.
Е, те само веднъж купиха пасти - Илиан и Ангел на втория си пазар. Първият пазар на Милена още не е бил минал, когато се е разразил скандалът.
Ама пък и тя страшен пазар направи, няма що!

Облизването на чинията беше супер гнусно! Пффф... как пък от всичко заснето точно него избраха да включат в монтажа!?

Някой беше писал преди да им дават парите, чак след като се оцени изпълнението на задачите. Хайде, да не е чак така, ама спокойно е можело да го измислят да им дават половината от бджета, а другата половина - накрая, след като станен ясно как са се представили през седицата.
При неизпълнение щяло да има глоби. След като вече са изхарчили всичките пари, откъде ще им ги вземат тези глоби? Единственият вариант е - от бюджета на следващия фермер. Ама какво е виновен той, че този преди него не си е направил правилна преценка?! Rolling Eyes

# 251
"Мноу му мирише мишникът, бе чуек, разбЪраш ли." Joy
Аз си представям, че всичките понамирисват вече, а Йогичката има бая гористи подмишници, та... Simple Smile
Ангел... ясно ми е от първите думи, които чух от него във  Фермата, че е много прост човек, но да вика на дуел някого заради сближени сини очички... Това ми дойде в повече и от облизаната чиния. Joy
Милена, ох... Ми наистина много насериозно взе ритуала, точно като Дана възприех поведението ѝ...
Продължава да ухажва мъжете фермерката, то бири, то узо, то шоколади, то подчерта на Дана, че Ангел ѝ е важен, Дана е неква добавка, която требва да избере, така или иначе...
Надя - дори не ми се занимава да пиша за нея, то бива елементарно същество, бива... Страшна провокация, страшно ор'гинално - "аз нарочно я провокирам, та да ме прати на арената"... И кат те прати - какво? Срещу друга ще се изправиш, не срещу нея.
Всъщност кого би извикала Надежда на дуел, ако наистина е първи дуелист - плеймейтката?

ДамаПика, на 27 стари моми ли са? Joy
Ванчето е много симпатично - такова сладко и усмихнато, много чаровно момиче. Предполагам, че просто няма късмет с мъжете. Дано си намери свестен мъж скоро.

# 252
  • Другата България
Още една, дето явно си е мислила, че отива на курорт.
Дана.
Една не може да става рано.
Друга трябва да си изпие кафето.
Трета не може да е ратай и да ходи на дуели.
Тези къде си мислят, че се намират?
То ясно къде-на курорт, ама не чак толкова явно.
Впечатлена съм от знанията на Митко. Браво. За сметка на нафуканите многознайковци като Кустев.
И предпочитам Мария да не си отваря устата.

# 253
Чакайте да сляза малко от балкона, за да ми се посмеете Joy 
Понеже се заговори кой на кого прилича, да ви кажа аз сега. Жанета много ми прилича на младата версия на Луна! Има нещо в погледа й което ме кара да е оприличавам на нея. Joy

# 254
  • Велико Търново
Слънчев Ензим, не са още, ама пък и от графа́та "малки" вече би трябвало да са излезли.

Мария от Ямбол била. Предполагах, че е някъде оттам. Даже ми е доста съмнителна дали е точно от града. Наистина диалектът ѝ е ужасно дразнещ. Дана също е от този край (все пак Свилен и Ямбол са доста близо), но при нея сякаш е малко по-овладян.

Милена уж изпрати Дана ратай заради Ангел - че той я бил харесвал, ама и там ще има скандал.

ELFI.13, да, един налудничав ѝ е погледът, и очите ѝ не са баш симетрични. И не знам какво пък си харесва на устните Жанета. Хич, ама хич не са ѝ хубави.

Общи условия

Активация на акаунт