Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 770
  • 619
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Пореден разочароващ епизод. Изборът за ратаи мина без кой знае какви изненади. Но с какви думи само фермерката ги назначи, истинска еквилибристика от най-висша класа. Милена с всеки изминал епизод ми става все по-антипатична. Дана с това мърморене взе да ми втръсва. Никой не е застрахован от дуели, какви са тия капризи. Но поне си е директна и пряма, няма задкулисие. Даяна е ужасно скучна и елементарна. Мария всеки път като си отвори устата ме напряга. Надя все сърдита и все на контра, сякаш целия свят и е крив. Поли ми е лицемерна, а и интригант излезе. Ванчето ми харесва, лъчезарно момиче, но прекалено детско поведение има, разбирам да беше на 18 г. Двете компаньонки не ми се коментират. И двете са потрес и дано изхвърчат колкото се може по-скоро. Дразнят ме, особено плеймейтката. И защо на никой не му прави впечатление, че не работят. Някой друг ако не помага веднага се коментира, а тези сякаш са с имунитет за неприкосновеност.
Погнусих се от Ангел с това облизване на чинията. Няма такъв Бай Ганьо просто. С конкурс не могат да намерят втори като него.
И не ми харесва, че толкова много храна им се дава. Повече трябва да работят за храната си. Общо взето живот си живеят.
Искам да видя дуел Милена - Надя. Ще има голям заряд и драма, ама ако стане ще е по-нататък.
Много ми е интересно дали фермерката ще избере мъж за дуелист или ще предаде жените. На този етап по-скоро това ще стане, но при нея никога не знаеш и няма как да си сигурен.
Аз от първия сезон насам, все това си мисля в началото - винаги ми изглежда много повърхностно и плоско и разочарование. От 4-ти сезон, подхванах нова стратегия - първите 3-4 седмици си им гледам сеира и глупостите без да се впрягам. И сега си мисля, че разните компаньонки, актриси, певици и подобни образи, бързо ще окапят и след 3-4 седмици ще започне истинската ферма. Тогава и скандалите и интригите стават ясни и  участниците, които сегаа не влизат много много в кадър също започват да се открояват. Сега са много хора и дават по малко от всеки сеир, ама я дали началото, я не. Миналата седмица ми се видя прекалено управлението на Кустев, ама сега като гледам Милена - минаха от трън та на глог, че и по-висок. Мислех, че малко попрекалява Кустев, защото част от хората, които оцени че са били най-работни, не ги бях забелязал че са там, но сега като се вгледах - ами как да ги забележи човек, като те работят и не се занимават с глупости, следователно не ги и дават. Интересно сегашната фермерка кои ще оцени като най-работни Simple Smile Като цяло ми е крайно антипатична Милена, до там ми лази по нервите, че харесах Кустев даже Simple Smile

# 271
В момента по БТВ дават коментари на Фермата ,гости Марияна Маринова и психоложката Маги незнамсикоя ,на Слави бившата.
   И аз недоумявам защо Надето така драпа за дуел.Дали вече не й се излиза?

# 272
  • Sofia
Вчера и мъжа хвана как гредата падна на участника и вика.... ''Абе тия хора защо не са с каски, екипи и тн?'' Той нали е строител фасади и външна реставрация на сгради, колони, орнаменти, арки и тн с естествен камък - та на него му беше падал каменен панел на ръката поради грешка на колега дето го пуснал рязко от машината, размина се със сини пръсти, че реагирал бързо, ноооо имаше обезщетение, а пък виновния наказание. Тук продукцията си е направо за съд, може ли да оставиш хора на покрив без специални обувки, гащеризони, каски, ръкавици и тн?  Да не говорим, че правила за безопастност никой не им е чел все още.....

Снощи същото коментирахме с мъжа ми..още повече част от тези хора нямат никакъв опит в строитеството, а йогата искаше да се катери по необезопасен покрив да боядисва. Нито каски имат, нито облекло/обувки подходящи, само някакви ръкавици са им дали.. ужас. Няма ли контролиращи органи за тези неща. То вярно, че верояно са подписали договори ,в които продукцията не носи отговворност, но поне малко предпазни средства да подсигурят.

# 273
Вчера и мъжа хвана как гредата падна на участника и вика.... ''Абе тия хора защо не са с каски, екипи и тн?'' Той нали е строител фасади и външна реставрация на сгради, колони, орнаменти, арки и тн с естествен камък - та на него му беше падал каменен панел на ръката поради грешка на колега дето го пуснал рязко от машината, размина се със сини пръсти, че реагирал бързо, ноооо имаше обезщетение, а пък виновния наказание. Тук продукцията си е направо за съд, може ли да оставиш хора на покрив без специални обувки, гащеризони, каски, ръкавици и тн?  Да не говорим, че правила за безопастност никой не им е чел все още.....

Снощи същото коментирахме с мъжа ми..още повече част от тези хора нямат никакъв опит в строитеството, а йогата искаше да се катери по необезопасен покрив да боядисва. Нито каски имат, нито облекло/обувки подходящи, само някакви ръкавици са им дали.. ужас. Няма ли контролиращи органи за тези неща. То вярно, че верояно са подписали договори ,в които продукцията не носи отговворност, но поне малко предпазни средства да подсигурят.
И аз това се питам Thinking

# 274
  • София
Надя ми е откровено неприятна. Много съска.
Милена постъпи умно като се опита да я извади от кухнята, обаче тя не спира да се вре там.
Целенасочено създава интриги и лагери. Не разбирам защо са й врагове. Някакъв неин начин да играе играта е, вероятно. Според мен, много по-голям шанс имат хората, които са позитивни и добронамерени, отколкото тези, които клюкарстват и злословят, ама ...... нейно право е да избере как ще загуби. Simple Smile

# 275
  • SF
Милена има много извратено съзнание. Като дърта сутеньорка е, която се старае да си шлифова поведението. Много натрапчиво взе да става това, че мозъкът й е зает кой с кого да уреди. Жените го смятат за комплимент за женствеността си, мъжете не знам какво смятат, но им е приятно. Ниско ниво!
Интересното е, че когато определено не мога да понасям някого, харесвам опонента му. В случая и Надето ми е много анти.
Звуча като хейтър, знам.
За да оправя донякъде имиджа си: гвардеецът е ок ДО МОМЕНТА, донякъде свестно се държи и Северният македонец, Даяна не ме дразни и другите не ги помня.

# 276
  • Sofia
За момента единствено пилота ми е симпатичен и не дразни.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 14:10 от vaflichka

# 277
Мъча се и аз да харесам някой, ама антикласацията взема превес.😄

# 278
За момента единствено пилота ми е симпаичен и не дразни.
+1

# 279
+1
И Гвардееца.
И Борислав/с ушите/, а и гайдаря въпреки сините събрани очи.
Абе при мъжете пак има нещо добро.

# 280
  • София
+1
И Гвардееца.
И Борислав/с ушите/, а и гайдаря въпреки сините събрани очи.
Абе при мъжете пак има нещо добро.
Аз не отписвам и готвача - не го виждам и чувам за пръв път, което потвърждава за мен постиженията му. Не се стига без дисциплина и хъс за самоусъвършенстване до главен готвач в ресторант с мишлен звезди. Това, че стана фермер и една шепа мрънкачи скачат все още срещу него, щото са вечно недовони от него и го провокират, за мен е причината за общата негативна нагласа към него. Искам да го видя по-напред,   като се отсее плявата и тогава да си създам мнение за него.

# 281
  • SF
Аууу, много ми е неприятен готвачът! Ама много! Това кокорене на очите и опити да се иронизира всичко, когато нямаш друг ход, са ми много отблъскващи.
Кустев, Милена, Надя и Ангел са ми най-отблъскващите ме персонажи. Всеки си има неговия си начин да не ми харесва хич - нито какво прави, нито какво говори, нито как говори.

# 282
Готвачът не е бил главен готвач в ресторант със звезди Мишлен. Просто е работил в такива. Може и да е белил картофи... И чистачките в съда работят в съдебната власт, ама не са съдии.

# 283
  • София
Факт, но докато за  Милена, Надя и Ангел ми е необяснимо това поведение, за Кустев ми е напълно ясно - той е добър в нещо, от най-добрите дори, което го прави арогантен и по-малко толерантен към глупости. Това с времето се развива, дори и да не го искаш, колкото по-добър ставаш в дадено направление, толкова по-малко толерантен ставаш към чужди глупости. Аз примерно заятова не искам да се занимавам с управление на хора и не искам да работя с кой да е - ами напрягам се, късам си нервите и работя двойно, за да свърша и чуждата работа. Нямам против да обучавам някой който има хъс и желание и аз го виждам, ама с хора дето само отбиват номера, колкото да си вземат заплатата не ми се занимава.

# 284

Кустев, Милена, Надя и Ангел са ми най-отблъскващите ме персонажи. Всеки си има неговия си начин да не ми харесва хич - нито какво прави, нито какво говори, нито как говори.

И на мене тези са ми най-неприятни - и четиримата - много, много неприятни.

Имам някакво усещане, че Миленчето ще направи женски дуел с обяснението, че на този етап мъжете са по-важни за Фермата заради строежите.
Довечера ли ще избира първи дуелист?

Общи условия

Активация на акаунт