Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 709
  • 619
  •   1
Отговори
# 315
PapaSmurf, подозирах го!

# 316
Май във всички сезони досега има по едни такива неразделки - от двете мурки Нора и Рая в първи сезон, Силвето и Макето във втори, Виолета и гимнастичката в трети, Хриса и Радка в четвърти... (за пети - не знам дали е имало)
Е, не всички са на нивото на сегашните "мурки" , но сякаш е традиционно да има такива - младички, тъповатички (изключвам Макето от това, разбира се), дето успяват уж много да се сближат.

# 317
Аз подозирам, че ваната ще се използва от Жанета и Антония, както и  пяната за вана, за повдигане духа на фермерите-строителите около тях.

# 318
  • Mediterraneo
Да си кажа за Ванчето, че я мисля от снощи. Тази жена е на някакви гъби най- вероятно... Неадекватно и инфантилно поведение във всеки един момент е нещо, което не мога да възприема от почти 40- годишна жена!
Милена няма да я коментирам повече, не заслужава даже да я гледам.
Актрисата винаги ми е изглеждала ограничена, а моите първи впечатления почти никога не ме подвеждат.

# 319
Ся гледах промото за довечера - Ангел ОТНОВО яде храната за кучетата. Rolling Eyes

Двете мият чиниите и правят всичко заедно, защото един мозък делят. Joy
Тоя, Ангел е абсолютна свиня. Ненаял се.

# 320
  • London
Според мен, ако действително има акъл ще направи женски дуел Милена, просто работата във фермата е мъжка и няма никаква нужда от жени там. Това няма кой да го оспори или да се сърди.....та не са нужни особени оправдания за подобен избор. Предполагам, че ще прати  Надя на дуел.....

# 321
Ми тогава да почнат да правят фермата само с участници мъже, за какво са им някакви си жени.
Като я избраха за фермер на седмицата, Милена каза, че ще следва уж "завета" на Габриела - жените да се подкрепят, което за мене някак си не включва да гони жена.... Rolling Eyes
Но съм почти сигурна, и по-назад писах, че женски дуел ще направи - с това обяснение - че мъжете са по-важни за строежите.
Иначе според мене е съвсем нормално жените да гонят жени, мъжете - мъже.

# 322
Че има пълнеж в каста, има. Няколко са хората и от двата пола, които само се разхождат из фермата и нищо не вършат. Когото от тях да изкарат, няма да загуби шоуто много. Не виждам смисъл да държат 3-4 кукувици, за да гледаме дупета.

На мен ако ми се гледат дупета по тв, ще пусна канал, по който дават такива - няма нужда да чакам да стане Х часа, за да гледам момичета по клинчета.

# 323
Иска ми се дуела да е мъжки. Ангел да е дуелист и да го размажат на арената

# 324
Какъв дълбокомислен разговор между Йога-цигарата и Грухчо...само бедните били свободни Rolling Eyes И аз се надявам Ангел да е дуелист и да направят прасето на пържола, ама надали.

# 325
Много ще ме е яд, ако македонеца отпадне заради контузията.

# 326
  • София
Май ми се струва, че така ще стане. Само да не дават   пак дуел без загубил.

# 327
Жалко за македонеца, щом споменаха излизането на Габи, май натам вървят нещата и за него.

Ангел е ужасен. Ужасен.

Горките кучета, голям глад ги гони явно, как веднага налетяха на кухнята.

# 328
В тази ситуация Дана ми стана доста симпатична.. не знам дали добре го докарва или наистина е като малко дете.

# 329
С удоволствие бих гледала Милин вместо Ангел!

Общи условия

Активация на акаунт