COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 5

• 1 001 637
  • 22 282
  •   1
Отговори
# 21 930
  • Пловдив
Община Пловдив и "Свети Мина" се надяват на дарения за болницата за ковид:
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtina-Plovdiv-i-Sveti … bolnicata-1023353

# 21 931
У наше село/английско/ имаме 1 голям маркет и той е на светофарна уредба от предното заключване. Има автоматичен брояч. При червено вратата просто не се отваря и не можеш да влезеш.
Според мен е по-разумно да се регулира брой хора в магазина, отколкото възраст на купувачите....

Отиваш с детето си и "светофарът" пуска само единият от двамата.

# 21 932
  • Немция
Неко, честито бебче, да ти е здраво и спокойно!

В Германия не отчитат бум на бебета по време на пандемията. Grin
Притеснени са били хората. Wink

# 21 933
  • София

Мисля, че реалният бейби буум трябва да се очаква след Коледа Grinning
(повсеместно карантините почната в началото - средата на март месец).

# 21 934
Ronald, сметни пак, иначе се доближаваш малко Simple Smile.
Скрит текст:
Ако последният цикъл на жената е бил на 1 март, забременява на 15-и, а бебето се ражда най-късно на 1 декември. Значи бумът на раждания трябва да е започнал тези дни - 15-20 ноември, та чак до края на януари.

# 21 935
  • София
У наше село/английско/ имаме 1 голям маркет и той е на светофарна уредба от предното заключване. Има автоматичен брояч. При червено вратата просто не се отваря и не можеш да влезеш.
Според мен е по-разумно да се регулира брой хора в магазина, отколкото възраст на купувачите....

Ми струва ми се, че вероятността у нас някой пъдарин да те напсува пред детето е по-голяма от вероятността, която сте описал...

# 21 936
  • София
Или като ни изпозатвориха, се отдадохме на плътски забавления поради липса на други.
Ако и токът мине на режим, ще очакваме сериозен прираст на населението.😉😂
Честита рожба на Neko! Живо, здраво и с късмет, да е!🍀🍀🍀

# 21 937
  • София
Скрит текст:
Ако последният цикъл на жената е бил на 1 март, забременява на 15-и, а бебето се ражда най-късно на 1 декември. Значи бумът на раждания трябва да е започнал тези дни - 15-20 ноември, та чак до края на януари.
Много ме обърка!
Винаги съм чувал, че за да родиш по коледа, трябва да забремениш по благовещение.

Извинете, малко цвят в бруталната тема номер 1 за 2020 г.

# 21 938
По въпроса за засилване ролята на социалния патронаж. Далечна позната напусна патронажа, защото не са подписали още договор с общината за 2021 г. и е неясно ще им предложат ли изобщо такъв. Текущия изтича в края на декември. В момент, в който трябва да нарастне дейността им, става точно обратното. Абсурдистан!

# 21 939
Неко, честито за бебето! Да сте живи и здрави!

# 21 940
  • София
Скрит текст:
Много ме обърка!
Винаги съм чувал, че за да родиш по коледа, трябва да забремениш по благовещение.
А така! Да видим резултата от локдауна и кой, как се е възползвал.😉😂 Да се стягат за работа АГ-тата! 😂😂😂

# 21 941
Неко, честито бебче! Много здраве и късмет пожелавам! Heart

Всички болници в София без една ще приемат заразени с коронавирус

Ние изкарахме ковид вкъщи. Дъщеря ми го донесе от училище, после се зарази сина ми, после аз и накрая мъжа ми. Толкова много се пазим, но в училището няма никакви мери за съжалние. Сега я преместих на ДО.

# 21 942
  • Немция

Мисля, че реалният бейби буум трябва да се очаква след Коледа Grinning
(повсеместно карантините почната в началото - средата на март месец).
Гинеколозите явно са го отчели, все пак проследяват бременности. Имаше го като новина преди месец.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 23:14 от Бибит

# 21 943
Адисън, Е защо,то за вас е приключило?

# 21 944

Ми струва ми се, че вероятността у нас някой пъдарин да те напсува пред детето е по-голяма от вероятността, която сте описал...

У нас вероятността някой да мисли за децата е по-малка от това да си мисли за пъдари и псувни.

Общи условия

Активация на акаунт