COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 5

• 1 000 466
  • 22 282
  •   1
Отговори
# 21 960
  • София
Мила, Неко!
Честита рожбичка и от мен. Това е огромна радост. Да сте здрави  и дай Боже всичко се подреди. Съжалявам, че се е случило такова безумно отхвърляне.
В момента прочетох че се правели нощни дискотеки с пароли Sunglasses

# 21 961
Неко, честито бебче! Да ви е живо, здраво и щастливо Heartpulse
Аз също имах откази от педиатри преди 3 години, а сега със сигурност е много по- трудно. Дано бързо намериш! Мога да препоръчам двама, но не знам в кои квартали ти е удобно и са близо до теб.
Много радост на всички вкъщи!

И аз съм ядосана на министъра , носил отговорност и бил готов да си я понесе. Е, какво чака? Да видим кой ще е следващият. И Фандъкова- базари ще отваря, ама хората виновни.

# 21 962
  • София
Какво е станало тази вечер в Панорама? Нещо Сачева ли е обяснявала?

# 21 963
Той и Янаки Стоилов е главно по приказките, беше забравен, но го извадиха отнякъде  и започна отново с умните мисли.

Моя позната, забременяла в периода 13-15 март, беше с термин около 4 декември, но роди със секцио  на 19 ноември, две седмици преди термина. Ранно - карантинно е нейното момиченце, но тя карантината продължи дълго, така че дано да има повече бебета!  Heartpulse

# 21 964
  • София
Янаки Стоилов нищо ни каза освен подредени думи на човек свикнал нищо да не прави.
Дончев работи и то как. Не е че лично го зная от преди 5 години. Каза си човекът че единственото лечение е предпазването и смело като на война. Реално каза че хората не си дават сметка за какво става дума. Само дето аз поне не съм от тях. И много от нас тук. Просто въпросните мерки са замазване.

# 21 965
  • Брюксел / София
Неко, честита радост! Здрави да сте всички, другото ще се нареди.

Какви ли ще са данните тази вечер? Аз се депресирах защото без да искам видях вечерните новини: болниците са пълни. И се питам какво ли следва?!
И на този фон - коледни базари, ами не е нормално...

# 21 966
Тук за руската ваксина пишат, че е вече доказано добра уж. Няма странични ефекти, 100% изградени антитела сред сложилите я. При това не е онова студено нещо, дето трябва в някакви фризери специални да стои , ама не знам защо не я поръчат пробно нея, пък който иска да си я слага. Аз бих го направила веднага. Не вярвам да лъжат. То ..по -добре да рискувам, отколкото този стрес постоянен.
Че и други страни са поръчали при това членки на ЕС, защо ние да не можем. Ми аз искам руската примерно, поне вече я има.
https://trud.bg/100-%D0%BE%D1%82-%D0%B8%D0%BD%D0%B6%D0%B5%D0%BA% … 1Psl2jypkKjbkpX20

# 21 967
  • София
Фанфанито и аз мисля като теб, но политиката е друга бира.
Зная само че и в Русия въпреки ваксината броят на заразените расте главоломно и не са овладели положението.
А аз искам да излезе някой като д-р. Дончев и да ми каже как точно да си организирам деня. Как да живеем по време на война. Защото в момента се правят на ущипани...да бе да...ама не...ние ще си продължаваме с ресторанти базари и т.н глупости.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:43 от Мигла

# 21 968
# 21 969
  • Bulgaria
3983 нови случая от 9786 теста. 40,7% положителни.
81 252 активни случая /+2793/. 68,61% активни от 118 418 потвърдени случая.
152 новозаразени мед. персонал.
5942 хоспитализирани /+64/, 383 в интензивно отделение /+39/.
1061 излекувани.  Общо: 34 388 излекувани.
129 починали.  Общо: 2778 починали.

София град - 1031, Пловдив - 409, Стара Загора - 315, Варна - 302, Бургас - 157, Русе - 156, Благоевград - 153, Кюстендил - 133, Габрово - 117, София област - 107, Ямбол - 101, Плевен - 93, Сливен - 93, Велико Търново - 91, Перник - 80, Пазарджик - 79, Монтана - 76, Хасково - 75, Враца - 73, Силистра - 73, Добрич - 62, останалите области:
https://coronavirus.bg/bg/statistika

# 21 970
  • София
Оле, вече по почти 130 починали на ден?!?!?! Disappointed Relieved
Иначе май няма промяна в тенденцията. Дали ако са 20хил. теста ще са 8 хиляди новозаразени. Толкова ли горим?

# 21 971
  • Русе
Спокойно бе, един фен на Мангъров ми каза, че това са надписаните смъртни за понеделник, вторник, сряда и четвъртък включени към петък...

# 21 972
Спокойно бе, един фен на Мангъров ми каза, че това са надписаните смъртни за понеделник, вторник, сряда и четвъртък включени към петък...

Както да ги въртим, сучем и смятаме - много са смъртните случаи.

17 ноември - 152
18 ноември - 131
19 ноември - 117
20 ноември - 119
21 ноември - 129

Общо от понеделник до петък: 648 (без събота и неделя, та тази цифра още ще скочи)

Най-смъртоносната седмица в Швеция беше седмица "15" с 664 починали по време на първата вълна.

Графика на починалите в Швеция по седмици според датата на смъртта 

https://covidstatistik.se/avlidna#avlidendatum

# 21 973
Сега влизам и чета хубава новина. Честито, Неко. Желая здраве, обич,
късмет и много, много радост на тази малка рожба. Бъдете щастливи заедно Simple Smile
 Много е тягостно да се слушат новини вече. Едно такова напрегнато ти става, една през друга лоши новини свързани с вируса. Хем знам всичко и съм свикнала и с лошото, което се казва, но пак си ме жегва. Не се вижда скоро светлина в тунела, ама никак даже. А като гледам сега новите данни и ептен нищо положително не се вижда, за което да се хванеш. Нагоре и само нагоре....

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 01:28 от daisy12

# 21 974
Той и Янаки Стоилов е главно по приказките, беше забравен, но го извадиха отнякъде  и започна отново с умните мисли.

Моя позната, забременяла в периода 13-15 март, беше с термин около 4 декември, но роди със секцио  на 19 ноември, две седмици преди термина. Ранно - карантинно е нейното момиченце, но тя карантината продължи дълго, така че дано да има повече бебета!  Heartpulse

Аз забременях на св. Валентин  и бях с термин 11.11; нищо, че родих по-рано. Новия бейби-бум?

Общи условия

Активация на акаунт