🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 2

• 32 469
  • 840
  •   1
Отговори
# 45
Мозъкът да е Димитър Маринов - не, на мене ми е като ъпгрейтнат Къци.
Тази Есил я чух сега при Цитиридис .. ми май да, като че ли е същия глас.

# 46
  • София
Гласувах за Ангела.Макарона и Очите.
Змията ми прилича на мишка.
Не ми хареса новия водещ,но аз по принцип не му симпатизирам особено.Владо Пенев ми беше досаден в по-голяма част от времето.Азис ми хареса.
Мисля,че "чух" Иван Юруков и Дара.За Златния допускам Евгени Минчев,той пее добре.Рачков изобщо не може да се справи с музикалната част.Направих и някаква асоциация между Тодор Колев и Димитър Маринов,но едва ли е той.

# 47
Тая Светлина си е свещ. Как пък го измислиха....

# 48
От снощи не спирам да мисля за книгата, начина, по който произнесе touch е на човек с лек говорен дефект и затова според мен това е Мариана Попова. Сега слушах пак изпълнението, напълно е възможно да е тя, гласа съвпада.
Ако предаването е на живо, не е тя. Видях я малко преди това. В Плевен си беше с Весо.

# 49
Не искам Десислава да е макарона. То ако е тя, наистина всички са от биг брадъри, капки, фактори. Нека да е някое лице, което не е певец, ами примерно водещи, стилисти, режисьори. Защо трябва все едни и същи да бъдат. Аз като слушах макарона мн ми наподобява на Невена Пейкова. Но може и друга да е

# 50
Здравейте !

Владо Пенев изобщо какво прави в този панел ?
От маските ми допаднаха ангелът , книгата , хищницата и макаронът.
За книгата съм почти сигурна че е Камелия Тодорова , има специфичен говор и глас.
Ангела  , Есил Дюран. Хищницата , Азо добре каза че е може би танцьорка .
Да не некоя моделка от плеймейтките , имаше предположение за Златка Райкова.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 14:11 от femmi2

# 51
Едно предположение за Хищницата. Мощен глас, тренирано тяло, малък бюст. Отдавна забравена, но би могло и да е тя.

# 52
  • Пловдив
На мен пък ми хрумна сега, че в представянето на Плашилото имаше една табела "Не говорете с ватмана". Да е Евгени Минчев?

# 53
  • Испания
Катя видях старите табелки, се сетих за Васко Кръпката, защото той колекционира всякакви стари табелки, но той не би участвал в подобен формат, а и има специфичен изговор на думите.

# 54
Азо даде някакво предположение за шеф Манчев ,ама не помна за коя от маските беше.

# 55
Първоначално ми беше трудно да разпозная Деси в Макарона. Още повече, че съм и фен 20 години... Но гласът и претърпя доста промени последните 2 години и като преслушах пак изпълнението на Макарона, съм на 1000 процента, че това е Деска. Наистина в България тази певица няма еквивалент. Огромна е. Впредвид, че е популярна с ангелския си нежен глас, като нищо да успее да заблуди масата дълго време.

# 56
  • Пловдив
Мозъкът да е Димитър Маринов - не, на мене ми е като ъпгрейтнат Къци.

Къци също пя Тодор Колев на финала на Капките.

От снощи не спирам да мисля за книгата, начина, по който произнесе touch е на човек с лек говорен дефект и затова според мен това е Мариана Попова. Сега слушах пак изпълнението, напълно е възможно да е тя, гласа съвпада.
Ако предаването е на живо, не е тя. Видях я малко преди това. В Плевен си беше с Весо.

То предаването е на живо, както се разбра от фала в началото, но не виждам какво пречи някой друг да застане под маската, докато пеенето е пуснато на запис. Още повече, че нямаше сваляне на маска и няма как да се  получи липса на участник.

# 57
Така е Деси е голяма певица. Тя и Глория са единствени от чалгата, които бих могла да слушам.
В друга тема имаше лайф от предаването от Мария Илиева. Не че не може да ни заблуждават.
Димитър Маринов четох някъде, че снима филм с известен холивудски актьор, но забравих другите подробности.

# 58
Мозъкът за мен е Мамалчето. Великолепен актьор и може да пее.

Рачков - няма кой да го имитира - уникат, верно вече дразни с лиготиите си, но си е оригинал.
Когато имитираха със Зуека - Т.А.Т.У. се смях до сълзи.  
Толкова години вече сме ги гледали. Няма как да се сбъркат тези крака, подскоци, чупки, лиготии, стойката като застане на един крак и подпре другия ...
Също, има хубави прави стегнати крачета.
Бебето си е Рачето - и това е!

https://www.youtube.com/watch?v=zEmDB3UDsfI

Ако накрая ги разменят с Мозъка, само и само уж да има изненада - ок, това мога да го разбера, но... Рачков и типичните му стойки, подскоци, ръченици, пренасяне на тежестта от единия на другия крак, походка - няма как да се изимитира толкова съвършено и непринудено от някой друг.

А и той от себе си трудно би могъл да избяга.
Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 00:37 от Tahiti

# 59
  • Испания

Magi Halvadjian

Въпреки “ Беззвучните” първи 5 минути Отново сме най-гледаните в ефира!:))) Маскираният Певец 2 ще чупи рекорди тази есен! Благодаря на Екипа и на Зрителите, че отново сме номер 1!Simple Smile🎭👍🎤😄

Общи условия

Активация на акаунт