🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 2

• 32 748
  • 840
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за темата! Гледах с интерес, въпреки гафовете. За сега гласувам за Баба Яга.

# 61
И тази година маските ми харесват, някои повече, други по-малко. Гласувах за Булката, Хищницата и Макаронът.
Нямам много предположения обаче кой се крие под повечето маски.
Почти съм сигурна, че Есил Дюран е Ангелът, както и за Люси Дяковска, но съм разколебана дали е Очите (Храстът) или Палячи, като че ли Палячи по ми приличаше и звучеше на нея.
За Хищницата също мисля, че е Златка Райкова. Булката ми прилича на Тита по стойка, тяло, движения, но не знам самата Тита какво общо има с тази маска и уликите. И съм дотук. Grinning

# 62
Какво ще кажете за Книгата-Марги Хранова?

# 63
Интересен формат е това с маските.  Взимат всички мерки заради вируса,може и тестове да правят.

Бебето ако е Рачков бързо се разпозна.
Можеше да прикрие тези подскоци .
Ангела също заради финеса и гласа.

За книгата -Марги Хранова ,възможно но моето предположение и съм почти сигурна е Камелия Тодорова поради спицификата на говора.

# 64
Трябва да преслушам отново всички изпълнения във vbox, за да дам някакви реални предложения, но отсега мога да кажа, че Книгата не е Маргарита Хранова. На височините Книгата звучеше твърде фалшиво, а и самото ѝ произношение на английски ми беше някак дървено. Много ще се изненадам, ако е тя, Йорданка Христова, Камелия Тодорова или някоя друга професионална певица от старата генерация. Има някаква логика да е Мартина Вачкова, но и нейният тембър звучи някак си различно, слушала съм я навремето в Ку-Ку и Каналето.

# 65
  • София
Благодаря за темата.
И пак пиша- вчера Иван Юруков имаше представление в Народния театър.

# 66
За образът на Очите аз залагам на Диана Димитрова a.ka д-р. Зорница Огнянова от Откраднат Живот.

# 67
Ягата не е нито Юруков, нито Донков, още повече пък Вергов. С тия спортове е съмнителен, но сега проверих предположението на Азис за Константин и фитва - бил завършил спортно у-ще. Въпросът е дали може да пее така? Аз поне не знам.

# 68
Кой как може да пее в случая няма голямо значение, след като прилагат и обработване, поне при някои гласове. Май ще се откажа тази година да гадая кой кой е, още повече, че не им следя и житейските събития, че да се хващам за уликите. Ще гледам предаването само като едно приятно шоу, макар и с не толкова приятни (за мен поне) маски. Чудих се за коя да гласувам, избирам Макарона.

# 69
Ягата не е нито Юруков, нито Донков, още повече пък Вергов. С тия спортове е съмнителен, но сега проверих предположението на Азис за Константин и фитва - бил завършил спортно у-ще. Въпросът е дали може да пее така? Аз поне не знам.
От това което гшедах в капките, по скоро не е Константин. Той има операция на гласните струни и при височините е голяма мъка. Но не се знае. Може и да ги обработват все пак

# 70
Не гледах всички снощи, но ще се поправя.
Толкова се радвах, че Рачков го няма, но Геро въобще не се справи

# 71
Здравейте!
Тази година маските са доста интересни и различни от миналата година. В никакъв случай не смятам, че са страшни,  както прочетох в много коментари във фейсбук.
Относно водещите... Рачков и Зуека са легенди. Геро и Зуека бих ги определил като глътка свеж въздух, абе добра комбинация. Relieved
Панелът само ми се струва малко слаб с изключение на Азис. Владо Пенев е страхотен актьор, но тази роля не му приляга. Frowning1 Сигурен съм, че следващата седмица с Алекс Раева ще живне панелът. Relaxed Надявам се и гост-панелистите да са добри в отгатването и да правят по-задълбочени анализи на уликите.
Под маските не успях да позная почти никого, което означава, че продуцентите много добре са си свършили работата. 👍
Предположенията ми са, че Ангелът е Есил Дюран, Храстчето - Диана Димитрова (доктор Зорница Огнянова), а Мозъкът - Цецо от "Семейни войни"...и свършваме дотук 😄
Определено ще се гледа!

# 72
По гласа Баба Яга по-скоро ми прилича на Деян Донков. В Капките изпя Smells like a teen spirit на Nirvana и дрането му беше горе-долу подобно. Надали е Константин, вие зверски на височините. Има логика и да е Дидо от Д2.
Ще ме прощавате, но Георги Мамалев не може да пее. Макар да е пял навремето с Клуб НЛО и да е имал албуми с тях, на мен ми фалшивее.

# 73
И аз в началото помислих за Дидо от Д2, но той не може да пее толкова добре

# 74
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ягата не е нито Юруков, нито Донков, още повече пък Вергов. С тия спортове е съмнителен.

Защо да не е Донков, последно играеше бивш футболист в сериал на БНТ.

Общи условия

Активация на акаунт