Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 375
  • 832
  •   1
Отговори
# 135
Ем захващай се. В ютуб е пълно с вдъхновение Simple Smile Има и доста блогове по темата, ама аз предпочитам да ми говорят, че междувременно върша нещо друго.

# 136
  • Mediterraneo
И аз много нося в чарити шоповете при нас, ама сега заради короната не вземат нищо. Иначе и нося мои стари неща, и купувам от там, аз съм си боклуджийска душа- боклукът за един е съкровище за друг.

# 137
Как се проследява движението на средствата от тези магазини?
В БГ, дали няма такива?

# 138
  • Mediterraneo
Нямам представа каква им е схемата на действие, надявам се парите да отиват по предназначение. "Моите" магазини са в полза на болни с рак и единият е за приюта за кучета.

# 139
На мен ужасно много ми трябват бели, лачени кубинки за сакото с мом дънките. Започнат ли есенните дъждове, няма да е за гуменки.
Мерих чудесни в Esprit, но имаха дефект- очеизвадна точка от химикал по средата. Оказа се, че друг чифт 37 нямат....и от тогава не ми излизат от главата.
Утре отивам да търся на живо. Избрах от нета, но ще изчакам за по-сигурно.

Ако ти се дават тези пари:
https://sports.mymall.bg/products/kickers-kizzie-botushi-23210501_1.html

Благодаря за предложението.
Харесала съм тези:
https://www.eobuv.cz/polokozacky-goe-gg2n3057a-white.html
Подметката им не е така свирепа. Но накрая може и с ток да избера. С равна подметка изглеждам тромава.

# 140
Тъкмо съм отворила бг варианта на този сайт, че на мен пък ми трябват елегантно-ежедневни боти. Simple Smile

# 141
Цял живот съм била с дълга ,права коса на етажи,обаче като отвориха пак фризьорските салони и реших че ще направя промяна . Пускам снимка за малко.

# 142
Чанти... с тях е леко срамно положението, но поне наскоро имах повод да подаря 3-4 на човек, който имаше нужда. Искам да ги редуцирам до 10-ина офисно-официални + 4-5-6 спортно-всекидневни.

С обувките е също много срамно, но за тях си имам дрешник и чакам щерката до няколко месеца да стане моя номер.

Изобщо моята работа е с 2 чифта дънки, 5 топа, 10-ина чанти, 20-ина чифта обувки и 50-ина шала да правя безкрайно количество комбинации за сезона (образно казано)

Доволна съм от първото яке, което поръчах онлайн, прилично качество и толкова универсален и неутрален цвят, че може да бъде ползвано със всичко... второто ще пътува обратно, чакам 3-то и 4-тото, че да не бия път залудо до пощата.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 17:07 от Agent Provocateur

# 143
Най - лесният и сигурен вариант за даряване на дрехи е да намерите домове в близост до вас. Звъните по телефона и питате от какво имат нужда, после го опаковате и им го носите. Повече работа е, но е реална и навременна помощ. Не всичко е необходимо и подходящо, за останалите има контейнери на Humana, опаковат се на малки пакети, залепят се и се оставят там. В нашето семейство така действаме.

# 144
За съжаление, голяма част от дарените дрехи, накрая се озовават на бунището. Избират се част които се продават в чарититата, тези които не се продадат и другите които не стават за продажба, заминават за трети страни и там е някакъв ужас.
Ето един филм за fast fashion и какво се случва с дрехите, които даряваме и изхвърляме.
https://www.youtube.com/watch?v=tLfNUD0-8ts
това всъщност е нещото което ме провокира да разчистя и да внимавам повече какво и от къде купувам. Много е тъжно.

# 145
  • Mediterraneo
H&M също са ми вариант на мен, но там нося само текстил, който не става за употреба повече- нещо с леке, прокъсано. Отделно имаме и контейнери за дрехи навсякъде, там също пускам торби.

# 146
  • Sofia
И ние имаме контейнер на площада в наше "село"   и там пускаме каквото не става за ползване вече.
Косата ми е до средата на гърба, след скорошно подстригване, иначе беше до кръста. Не знам как да обясня подстрижката... отзад е овална и само покрай лицето имам къси кичури. Връзвам на опашка вкъщи, навън съм с пусната коса. Къса коса не че не ми отива, но не искам.

# 147
Аз от години съм на каре, водейки непрестанна битка с знайни и незнайни фризьори да не я превръщат в каска на моторист. Отскоро започнах да я печеля /битката/.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 21:50 от Sweta

# 148
Аз 12 години бях с много къса коса, ама много 😁
Преди две години започнах да я пускам (кошмарен период, защото е чуплива)
Сега дължината е под раменете, но съм постоянно вързана заради бебето ми, което е на 7 месеца.
Боядисвам се веднъж месечно от 9 клас до сега. Черно е цветът, който предпочитам и за косата и за дрехите ми.

Харесвам цветни дрехи, но на другите.
Всички сте много цветни и свежи!

# 149
К,ъде продават якички

Общи условия

Активация на акаунт