Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 424
  • 832
  •   1
Отговори
# 150
Ох, много сте изписали, едва изчетох.... и повечето от снимките изпуснах, естествено...
Sve, приятна есенна комбинация!
Наоми, косата ти е хубава! Ти - също Flowers Hibiscus
Аз все още си ходя небоядисана и дългокоса. С дълго под раменете каре съм принципно, но е леко чуплива и обикновено изглежда естествено разбъркана. Ето снимка за малко
...
Harpalike, проблемът ми с боите е като твоя. След като минах всичко под дъгата, в един момент спрях и оставих моята си... вече над 10 години. Когато белите коси започнат да ме дразнят, ще го мисля. Засега положението е търпимо, защото не са много и се смесват с по-русите, та не е много ясно кой какъв е.
Днес - с розово-керемидена шифонена блуза и дълга черна пола-панталон. Парфюм - Cocco Mademoiselle ми се стори най-подходящ. За сутринта метнах и малка черна жилетка, която след това лесно се побира в чантата.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 01:10 от Light Beam

# 151
Многое хубава идиотската снимка.Аз много обичам снимките без глави,( които пускате тук).
И аз си падам много по жилетките и такъв тип обличане.
Но каква е тази сладичка чантичка в такъв уникален цветец?! МММм?

# 152
  • София
Light Beam, много си хубава! С такъв хубав цвят на косата и малко бели коси, хич не се мъчи с боядисване!

# 153
  • Нидерландия
#Ligt Beam прекрасна си 😍  както и аутфита, класа 🙂

# 154
  • Виена
Много си красива, Лайт. Аз пък си намерих чудно палтенце или сетренце, абе връхна дрешка супер романтична и функционална току що. Не че имам нужда, но страшно ми хареса.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:56 от bombolino

# 155
  • Далечният изток
Моята първа поръчка от три днес пристигна. Рокля за есен - зима, която ще си нося с едни ботуши, и една туника, шифон, лятна, цветна и свежа. Учудващо съм си уцелила размера, станаха ми, дори с роклята се харесах... 😊
Ще се снимам като й дойде времето... Сега чакам още една рокля и няколко блузи.

# 156
Вчера си напазарувах чудесно- 2 флорални ризи на които вече бях хвърлила око, още 2 сака, но различни, с фабрично набран ръкав, пола плисе и няколко топа.
Поръчах и обувки които отдавна исках, но нямах време дори да търся....

И пак ще ни затворят. И за какво ми е всичко?
Явно ще прекарвам по-голяма част от времето в гората, и ще минавам от един спортен екип в друг.

Стреснах се нещо....

# 157
Кой кой, кУга, как ще затварАт? Ъ?  И аз купих много дреФи, зиЯн ли ще станат?
Въй

# 158
  • София
Шшшш, няма да е в България. Аз се надявам да тръгна нормално на работа, та да има къде да се фръцкам.

# 159
Роки, онлайн ще се фръцкаме..))
И аз не вярвам да ни затворят пак.

# 160
  • София
Един ден ме няма и изпуснах всички снимки.

Аз бях 10 години с къса коса, но ми омръзна и реших да я пускам. Тъкмо стигна почти до раменете, но не издържам вече и може пак да се върна към късата коса.

ММ ме харесва най-много с гол врат.

# 161
Момичета покрай вас се навих за къси панталонки,и вчера си купих едни.
И при нас се говори пак за затваряне,постоянно се затягат мерките и на работа но нищо не помага.

# 162
Наоми, тази горчица и каре са страхотни. На работа можеш ли така ? Блазе ти.

# 163
Само до работа,работя в хирургия и е задължително да се преобличаме,но пък аз работя 3 дни по 12 часа.

# 164
  • София
Ужас е това със затварянето! Дано бързо минава при преживяващите го. Клинчета у дома, лекички дрехи за бързо пране при покупки и кратки излизания и всеки ден грим беше крепящата нормалността поне условно при мен.

Наоми, покупките са чудни!
С дрехите го давам полека, но за първи път попаднах на нещо, което ми е малко. Поръчах онлайн много симпатично пуловерче в тъмно синьо с леко ламе на Naf Naf, с панделка на врата откъм гърба. Но ръкавите в най-долната част са ми леко тесни - дланите ми трудно преминават през тях. Иначе стои хубаво вече облечено и не го върнах. Ще се мъча в името на красотата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт