Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 274
  • 832
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Страхотно, Наоми, със здраве и кеф да си ги носиш! Simple Smile

# 166
  • Пловдив
Чисто новата ми прическа.По-рошава от нужното изглежда да е, но не съм сама в стаята и не ми е удобно да се снимам пак.
Скрит текст:

# 167
  • София
Стилът днес. Черен гащеризон и дънкво яке - класика.

# 168
Чантата е много яка!

# 169
  • София
Чисто новата ми прическа.По-рошава от нужното изглежда

Нарочно ли е толкова неравна?
Жалко, ако фризьорка го е постигнала.

# 170
Чисто новата ми прическа.По-рошава от нужното изглежда

Нарочно ли е толкова неравна?
Жалко, ако фризьорка го е постигнала.
Според мен е каре боб и предният кичур е най-дълъг. Просто на снимката Магдена е отметнала леко коси назад и затова изглежда като да е не равно.
И моята е с подобна форма, просто доста по-дълга.
Rockstar, чантата и на мен ми харесва. Само дето аз в такива се побирам извънредно трудно и ги нося рядко Grinning
Наоми, много хубава и слънчева комбинация!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:32 от Light Beam

# 171
  • Пловдив
Айша - нарочно, да. Не по мое искане, но специално го направи фризьорката. Не знам защо, не попитах, явно тя харесва да е така. Нямам особени възражения, макар да се учудих и аз. Косата така или иначе расте и винаги може да се подравни, а моята, макар да не е къдрава, и без това не стои гладка (прибрана) - само на снимката е пригладена, защото е снимана по-малко от час след подстригването.

# 172
  • София
Щом се харесваш - няма проблем. Хубаво седи косата.

# 173
Според мен прическата е тази, която е сред най-актуалните в момента през 2020:

Скрит текст:

Сега си давам сметка, че май винаги на светла коса съм я виждала.

# 174
За да стои така хвърчаща/на кичури колко труд иска.... Нямам го това време аз. Иначе аз съм със същата дължина, но няма начин да стои така без намеса от фризьор.

Редактирам се, че ако си легна с мокра коса, на сутринта горе-долу съм го постигнала това. 😆

# 175
  • Нидерландия
Винаги тези "небрежни" прически които са правени по 2 часа в студио 🙂 моята дължина е малко по дълга от тази, също леко каре, и я хващам със щипка за коса докато е влажна. Като изсъхне се начупва по този начин горе долу, но понякога е хубаво понякога е кофти та няма гаранция.
Иначе съм с бритон (който ми скрива голямото чело) и я изправямсъс преса. Цвят кестеняв студен.
Забелязах че с възрастта скъсявам дължината за повече обем.

# 176
  • София
Моята е на етажи, доста чуплива. Била съм и с боб/каре, но не ми отива.

# 177
И аз съм с чуплива коса и съм била с боб, Ами трудно се поддържа като за списание.

Madelief, и аз го правя този номер с щипката за коса. 🤭

# 178
Моята коса днес е горе долу като на снимката.... Може би една идея по намачкана. Първо с пяна, после леко фиксирам с лак, да не се "отпуска" бързо. Тоалет - шарен Simple Smile панталон на цветя и черен потник. Златни гуминетки и чанта.

# 179
Не е чак толкова трудно. С коса като тази на Магдена се оформя с няколко движения на ръцете. Аз ги харесвам, има нещо много чаровно в тази небрежност. Ето малко брюнетки:
Скрит текст:
Скрит текст:
тази е по-светла:
Скрит текст:
Моята на такава дължина става много чуплива и ми е по-трудно да я поддържам. Затова нося по-дълга.
На етажи доста години я носих, но ми поомръзна и ги махнах. А и при тях най-горния слой по някое време започва да цъфти и ме дразни много отзад по средата на главата, а и се чисти по-трудно. По едно време, за да създадат обем, фризьорките имаха навика и да филират косата по цялата дължина. Това ми беше най-големия ужас. Тръгне ли цъфтеж няма оправяне.
Днес съм си взела отпуск. Пия си кафето по дънки и тениска и ви чета. След малко отивам да пререждам гардероба Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт