Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 305
  • 832
  •   1
Отговори
# 255
Какви кутии от Икеа ползвате за обувки? Видях само някакви 4 броя в комплект от плат с прозрачна предна част, но нещо не ми се струват удобни.

# 256
  • София
Здравейте,аз съм на 52,но според всички близки те ви личат,155см висока 46кг,винаги съм се обличала спортно,не ви отиват пори и рокли под коляното.Подапифа ми такава тениска.https://img321.com/view/image/904d6fe0-ddce-45e7-9b14-d2506a39ad6b. Дали ни е прекалено тинейджърска.

# 257
  • София
Здравейте,аз съм на 52,но според всички близки те ви личат,155см висока 46кг,винаги съм се обличала спортно,не ви отиват пори и рокли под коляното.Подапифа ми такава тениска.https://img321.com/view/image/904d6fe0-ddce-45e7-9b14-d2506a39ad6b. Дали ни е прекалено тинейджърска.
Тинейджърски ми се струва само стилът Ви на писане и допуснатите грешки в тези 3 реда... 😏
Тениска бяла. Обикновена. Носете си я със здраве и кеф!

# 258
  • София
Тинейджърски ми се струва само стилът Ви на писане и допуснатите грешки в тези 3 реда... 😏
Тениска бяла. Обикновена. Носете си я със здраве и кеф!
Съжалявам ,умната клавиатура  на телефона😀

# 259
  • Варна
И за мен е тийнейджърска.

# 260
  • Sofia
restart007, за мен е важно моето лично усещане и на близките ми в известни граници. Генерално никой не може да ми повлияе на мнението.
Та ако в поста си говореше за себе си... поли  и рокли над коляното аз бих носила, стига да имам крака/колена за показване, без значение на възрастта ми. Блузката също... на мен не ми е тинейджърска. 
Например ето тази жена ми изглежда страхотно добре, когато не се виждат слабите ѝ крака и колене. Глезенът -да.  Също и когато не се вижда деколтето ѝ и слабите ѝ ръце при раменете.  Но пък тя си се носи както се вижда всякак. Та ей това е най-важното в крайна сметка - щом тя се харесва и се чувства комфортно... а и със сигурност си има фенове, защото хората сме различни. Simple Smile

# 261
За мен Guess e много кичозна марка. Отвъд тийнейджърското. Simple Smile)))

# 262
ТенискаТА добре съчетана (мушната измежду останалите дрехи) ще е супер, ако изпъква ГесЪт ще е кичоЦна.
Аз утре съчетавам черни спортни обувки, със спортен памучен панталон(шаарен) , черна тениска, но с модерната бяла дантелена яка и черна жилетка, трябва да има офисна нотка.

# 263
Интересна гледна точка относно стилизирането на черното, което слушах днес докато си правех  кардиото. И за капак от стилист над 40 год.

# 264
  • Mediterraneo
Гес не харесвам, рядко има нещо изчистено, другото ми е кичозно. Споменатата тениска не е идеално зле, но бих я сложила само с дънки.

# 265
  • София
Тук мисля въпросът беше дали за жена на 54 е ок тениска с голямо лого или е тийн. Ами ок е, разбира се, особено з по-спортна фигура и стил. Майка ми е над 70 и носи с вкус такива тениски Левис и други.

Мнение за класна ли е марка гес - ами в нейния си клас е съвсем класна. Това, че в бг има доста мацета, които смятат, че трябва всичко да им е състезателно в тяхната си лига... Е друга тема.

Жената прави стила, не марката на дрехата й.

И да, разбира се, че маркови кутюр дрехи от най-качествени материали са хубави. Но хубавият кон и под скъсан чул се познава,. а провансалският и в Армани пак ще се познае...

Та така...

# 266
Аз много мацки съм виждала с гес, "изпъкването" ми изглежда все едно е купено от пазара.
Би било жалко да се съчетае така.

# 267
  • София
Именно. Но такива мацки, с по-широк портфейл правят същия ефект и с марки от други класи. Просто тичат в горна лига.

# 268
Аз не мога да видя снимката на тениската - не ми се отваря.
Скоро гледах едно видео от новозеландска стилистка и според нея, големите лога са демоде.

# 269
  • Mediterraneo
Гес и горна лига не ми се връзват, но определено е въпрос на вкус. И аз имам тениски с лого, Хилфигер, например, но те нямат нищо общо с показаната и се съчетават с много повече неща.

Общи условия

Активация на акаунт