Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 301
  • 832
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Говорех за по-горна лига спрямо гес. Мацки със същия вид и съдържание, пазаруващи от горни марки спрямо гес, но постигащи същия ефект.

Все едно, май не трябваше да се обаждам

# 271
  • София
Не съм от най слабите ,колената не си харесвам,но.https://img321.com/view/image/211c76f9-5d7d-4b80-a0d5-feb17eb7c8fc.така си ходя😀

# 272
На мен тениската ми харесва. Аз съм на 40 г. и бих я носила с дънки и със сако.

# 273
  • Sofia
Жената питаше дали е тинейджърска (не друго) въпросната тениска. Simple Smile

# 274
  • Mediterraneo
Не е тийнейджърска изобщо. Дъщеря ми не би погледнала подобна тениска никога. Нито някоя от приятелките й.

# 275
Е, то винаги си зависи от вкуса, фигурата и въобще светоусещането на дадения индивид. Преди бих казала, че шарените чорапи са детински, но ето че вече ги носят масово, дори с официални костюми.

# 276
И аз преди бих казала, че  бижута, които не ся от благороден метал са  стилни, но ето, че вече  ги нося, защото ми се струват младежки...

# 277
  • София
Аз си задавам пък въпросът, от кога дрехите, извън детските магазини имат  надпис за възрастта на етикета?Thinking

# 278
  • Русе
И аз това се питам! С дъщеря ми / на 29 г./ имаме блузи, топове, рокли, които в различни размери носим и двете. Тя купува на мен и аз на нея.

# 279
До усещане е.
Аз си нося Снупи, и пет пари не давам дали съм на 5, или 45.

# 280
Аз лятото си купих тази Simple Smile:
Скрит текст:

# 281
Аз не нося дрехите на дъщеря ми и тя не носи моите. Всяка възраст си иска нейното. Нелепо ми е да се конкурирам с дъщеря ми.

# 282
Аз не нося дрехите на дъщеря ми и тя не носи моите. Всяка възраст си иска нейното. Нелепо ми е да се конкурирам с дъщеря ми.

Защо пък да е конкуренция? Когато през уикенда нахлузя слим дънки и любимата ми напоследък коралова тениска с голяма картинка и надпис Beach hair don't care (безумно е, но ме кефи Grinning) с никого не се конкурирам, особено с дъщерите ми (26 и 21). Те за нищо на света не биха облекли такава тениска, а за мен тя изразява част от същността ми, която през останалата част от седмицата стои старателно скрита.
И не, възрастта нищо не иска. Поводът/случаят иска, фигурата иска, но възрастта?? В 21 век възрастта наистина е само число. Често е ужасно трудно да отгатнеш възрастта на една жена и грешките с по 10-15 години не са изключение Blush
За разлика от възрастта поводът и фигурата са ясни и категорични в изискванията си Blush

# 283
  • Sofia
Аз не обичам да си давам дрехите, в смисъл да ги носим едновременно. С голямата щерка имаме съвсем различни стилове. На малката (на 13г от няколко дни и 166/45) обаче прехвърлям някои горни (без панталони и поли че талията...) мои, които неглижирам упорито, а на нея ѝ харесват.

# 284
  • София
Им много timeless дрехи, които нямат възраст, мода, сезон. Такива неща майка и дъщеря с лекота могат да разменят. То си и част от обучението по стил. Пак казвам - за мен важно е как се носи дрехата.

Жена на 40 с каквато и да е фигура да се гримира или облече като момиче на 17 за дискотека е туу мъч обаче... Тук вече фактор си е възрастта, може да младее, да е перфектна фигура и наистина ада отива на бар, пак ми е я повече. Неща, които минават на 17, когато още се оглеждаш и експериментираш са непростимо на 40.

Също не разбирам жени, които продължават да се обличат по един и същи начин от 20 до 45. Ами и века е друг, и фигурата, колкото и да е поддържана, и тенденциите.

Общи условия

Активация на акаунт