Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 297
  • 832
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
FrauDanna, ако това е коментар на моето изказване, аз не съм писала, че си носим дрехите една друга, а че имаме някои еднакви или подобни. Аз съм на 49 , а тя е на 29 и да имаме еднакви дрехи и не, не се конкурирам с нея. Освен това не живеем заедно и за жалост не се виждаме толкова често, какво остава да се сравняваме. Нелепо и смехотворно е! Тя е млада, слаба и дългокрака, какво да си мерим!

# 286
  • София
Ние си разменяме тениски и сникърси. И някои дънки.

# 287
Аз не виждам защо да не може 40+ жена, с хубава фигура - да се носи по къси панталони, чизми и кожено яко например?

# 288
Им много timeless дрехи, които нямат възраст, мода, сезон. Такива неща майка и дъщеря с лекота могат да разменят. То си и част от обучението по стил. Пак казвам - за мен важно е как се носи дрехата.

Жена на 40 с каквато и да е фигура да се гримира или облече като момиче на 17 за дискотека е туу мъч обаче... Тук вече фактор си е възрастта, може да младее, да е перфектна фигура и наистина ада отива на бар, пак ми е я повече. Неща, които минават на 17, когато още се оглеждаш и експериментираш са непростимо на 40.

Също не разбирам жени, които продължават да се обличат по един и същи начин от 20 до 45. Ами и века е друг, и фигурата, колкото и да е поддържана, и тенденциите.

На 17 не ходехме гримирани на дискотеки. Никога.
Никога не съм се обличала като труженичка, както и приятелките ми.

Масовото 17 годишно момиче в Прага ходи с кецове, тениски и дънки, или по-късо рокле, но без грим. Поне това виждам.

# 289
Не обичам да си разменям дрехите, дори със сестра ми (дъщеря нямам ама подозирам, че щеше да е същото), освен ако не е за постоянно.

# 290
  • София
Точно щях да напиша, че стилът на тийновете е доста обран и поне за моя вкус, базов (да не кажа скучен).
Иначе какво лошо има в това да сложиш тениска с щампа, къс панталон или нещо малко хахаво. Както вече се отбеляза, всичко е въпрос на фигура, повод, излъчване. С две думи - осъзнатост и баланс.

(днес съм "скандална" - мокасини, чорапи с ламе, гащеризон с крачоли над коленете и пуловерчето ми има ламе. нямам срещи, само сред колеги съм.)

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:23 от Harpalike

# 291
  • Mediterraneo
Ъх, това е нещо свръх моите възприятия. Същото ми е като сандали с чорапи.

# 292
Ъх, това е нещо свръх моите възприятия. Същото ми е като сандали с чорапи.
И свръх моите....Smiley
Изглежда ми раздърпано, старо....ако видя жена така облечена на улицата, сигурно бих дала милостиня.Съжалявам.
Относно тийн модата-ами, тя е пълна скука,униформа....дънки, къси или дълги + тишърт/потник.Зимата пуловер. Кое точно му се вика мода на това?
За мен дънките са работно облекло.Като такива са замислени, като такива ги възприемам.Скучни, груби, дочени гащи....Smiley  Имам 2-3 чифта, купувани в моменти на умопомрачение, но ги нося изключително рядко.Обикновено когато бързам да излизам и нямам време да обмислям тоалет с часове...

# 293
Корейският стил е така- чорапки и обувки. Не е никак раздърпан даже. Масово ходят така, и е много симпатично. Стил анти-кифла или анти "бейсик Барбина".

# 294
  • Mediterraneo
Показаното няма общо с първото, обаче. Едно е чорап с маратонки, друго с мокасини. Няма лошо, който му харесва, да си го носи. Аз не бих си го причинила, просто не възприемам това и толкова.

# 295
На мен ми е сладко и Харпи е нежна и дребна и й отива.
Аз иначе също не бих се облякла така, докарвам го само до тюлени поли с маратонки макс..))

# 296
  • Варна
Корейският стил е така- чорапки и обувки. Не е никак раздърпан даже. Масово ходят така, и е много симпатично. Стил анти-кифла или анти "бейсик Барбина".

На мен това съчетание не ми е симпатично, заради невръзващите се с дрехите черни кецове, с черни чорапи.

# 297
Точно щях да напиша, че стилът на тийновете е доста обран и поне за моя вкус, базов (да не кажа скучен).
Иначе какво лошо има в това да сложиш тениска с щампа, къс панталон или нещо малко хахаво. Както вече се отбеляза, всичко е въпрос на фигура, повод, излъчване. С две думи - осъзнатост и баланс.

(днес съм "скандална" - мокасини, чорапи с ламе, гащеризон с крачоли над коленете и пуловерчето ми има ламе. нямам срещи, само сред колеги съм. прилагам и след малко ще я махна)

Много якоооо!:heart:HeartHeartHeart

# 298
Онзи ден дадох на щерката едно мое тъмно индиго дънково късо яке с капси, което съм носила преди 16 години, когато се запознавах с баща й Simple Smile

Аз си пазя много дрехите и имам вакуумирани торби с много запазени дрехи от този размер (М).
И понеже тя вече е само с 14-15см по-ниска от мен и все разчиствам неща и й предлагам ако й хареса нещо, тя си ги прибира.

Всичките ми спортни тесни бюстиета *тип потник с вградено бюстие* с размери С и М (които не знам дали някога биха ми станали пак), плюс пижами с щампи ги е взела и цяло лято ги носи.
Модните тенденции се въртят и спортните облекла са все на мода Simple Smile за тийновете.

# 299
Лоуфърите с чорапки са си яко тренд ,но какво разбираме ние, ние сме лели на 40 -не ги възприемаме тези неща Sweat Smile
https://www.pinterest.com/pin/308778118171493770/
Ей така мисля да се докарам другата седмица като захладнее ,имам всичкоооо  Heart

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 14:31 от No_frame bitch

Общи условия

Активация на акаунт